Балотели с феноменален гол за Милан

Нападателят вкара единственото попадение за победата с 1:0 над Болоня

    


Къде са камерите на КАТ на 15 февруари

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Пет врати и двигател отзад за новото "Рено Туинго"


Третото поколение на "Туинго" променя коренно архитектурата на култовия градски модел на "Рено", стана ясно при представянето на модела вчера. За разлика от предшествениците си, автомобилът е с пет, вместо с три врати, а моторът вече е монтиран отзад.

Другото интересно е, че "Рено Тунго" е съвместна разработка с "Даймлер", като на неговата база ще бъде създаден и новия "Смарт".

От "Рено" посочват, че позиционирането на двигателя отзад е съществен плюс за малък градски...

Ирини Жамбонас като педантична любовница

Актрисата участва в абсурдната комедия "Заминавам"

    


Александра Жекова крие надписи на шлема с трикольора

Александра Жекова избра да крие надписите си на шлема с българското знаме, а не с черна лепенка. МОК не разрешава реклами и затова спортистите прибягват до такива методи. 
Надеждата ни в сноуборда направи официална тренировка на трасето в Сочи, което бе отворено едва вчера. Жекова направи 5 спускания, но както тя, така и нейният баща и треньор Вик Александра Жекова избра да крие надписите си на шлема с българското знаме, а не с черна лепенка. МОК не разрешава реклами и затова спортистите прибягват до такива методи. Надеждата ни в сноуборда направи официална тренировка на трасето в Сочи, което бе отворено едва вчера. Жекова направи 5 спускания, но както тя, така и нейният баща и треньор Вик

Вторият Qoros за Европа

Китайската компания разкри подробности за модела си 3 Hatch

    


Русия трепери за отмъщения след 34 г.

И чак сега идва време за реванш, защото двата отбора се срещат отново, и то единият е домакин на игрите. Засега само в предварителната група. 
Преди 34 години Владимир Крутов откри резултата, но след това Бъз Шнайдер изравни. Сергей Макаров отново изведе СССР напред, но секунда преди края на частта Марк Джонсън направи 2:2. И чак сега идва време за реванш, защото двата отбора се срещат отново, и то единият е домакин на игрите. Засега само в предварителната група. Преди 34 години Владимир Крутов откри резултата, но след това Бъз Шнайдер изравни. Сергей Макаров отново изведе СССР напред, но секунда преди края на частта Марк Джонсън направи 2:2.

Сняг затрупа Япония

Най-малко трима души са пострадали

Руснак: Дания е убийца на жирафи

  Дания е страна - убийца на жирафи, обяви руски парламентарист, цитиран от Интерфакс. “Дания скоро ще се прослави по целия свят като страна - убийца на жирафи, която пред очите на всички ги дава за храна на лъвовете. Това е средновековна диващина”, заяви ръководителят на комисията по международни въпроси към руския парламент, Алексей Пушков.

Украйна ще защитава националните си интереси!

Не ни устройва ролята като обслужващ персонал, отсече Янукович

    


100 000 домакинства без ток във Франция заради буря

На места има опасност от преливане на реки

    


100 000 софиянци губят отстъпка за данък "кола"

Най-интересното от печата днес, 15 февруари

    


Те ги хващат, ние им плащаме

Соченият за член на “Октопода” Пламен Стоянов-Дамбовеца съди държавата в Страсбург за 85 млн. евро. Колосалният размер на иска е не само заради показния арест в тъмна доба на Стоянов и брат му Йордан, а защото вече 4 години цялото имущество и бизнес на семейството е под запор. Стоянови не могат да се разпореждат с фирмите си ... Соченият за член на “Октопода” Пламен Стоянов-Дамбовеца съди държавата в Страсбург за 85 млн. евро. Колосалният размер на иска е не само заради показния арест в тъмна доба на Стоянов и брат му Йордан, а защото вече 4 години цялото имущество и бизнес на семейството е под запор. Стоянови не могат да се разпореждат с фирмите си ...

Половин милион българи искат да стегнат куфари за чужбина

Емигрантите ни изпратили към родината над 1,7 млрд. евро през 2013 г.

    


40 ученици и преподаватели натровени от газ в Македония

Около 40 ученици и преподаватели по спешност бяха настанени за лечение в Скопие след като бяха натровени от неизвестен газ в училището си в град Гостивар, в западната част на Република Македония.

Религиозен календар за 15 февруари

Св. ап. Онисим. Преп. Евсевий, пустинник Сирийски
Онисим бил роб при знатен фригиец. Един ден се провинил пред господаря си, напуснал дома му и отишъл в Рим, където проповядвал ап. Павел. Онисим станал негов ученик. По настояване на ап. Павел Онисим се върнал при своя господар, който му простил и го дарил с богатство. Той раздал парите на бедните Св. ап. Онисим. Преп. Евсевий, пустинник Сирийски Онисим бил роб при знатен фригиец. Един ден се провинил пред господаря си, напуснал дома му и отишъл в Рим, където проповядвал ап. Павел. Онисим станал негов ученик. По настояване на ап. Павел Онисим се върнал при своя господар, който му простил и го дарил с богатство. Той раздал парите на бедните

Калин Вельов се научил да готви "по мъжки" в Холандия

От около 2 г. всеки ден на музиканта Калин Вельов започва с каша - за него и за дъщеричката му Карина, която се роди на 1 юни 2012 г. Майка  Диана  прави домашни пюрета, а Вельов приготвя за себе си здравословна смес по рецепта на природния лечител д-р Атанас Михайлов. Разбърква в топла вода с малко мед 1 с.л. смляно ленено семе, 1 с.л. смлян сусам От около 2 г. всеки ден на музиканта Калин Вельов започва с каша - за него и за дъщеричката му Карина, която се роди на 1 юни 2012 г. Майка Диана прави домашни пюрета, а Вельов приготвя за себе си здравословна смес по рецепта на природния лечител д-р Атанас Михайлов. Разбърква в топла вода с малко мед 1 с.л. смляно ленено семе, 1 с.л. смлян сусам

Днес да почерпят

Акад. проф. д-р Ангел Гълъбов, вирусолог, 75 г.

Валери Божинов, футболист, 28 г .

Вергиния Здравкова, дизайнер.

Проф. Гарабед Минасян, макроикономист, 70 г.

Георги Горанов, депутат в 42-рото НС от ПГ на ДПС, 51 г.

Арх. Георги Стоев, заместник-министър на културата в правителството на Борисов, 68 г.

Емил Гъргоров-Бадема, футболист Акад. проф. д-р Ангел Гълъбов, вирусолог, 75 г. Валери Божинов, футболист, 28 г . Вергиния Здравкова, дизайнер. Проф. Гарабед Минасян, макроикономист, 70 г. Георги Горанов, депутат в 42-рото НС от ПГ на ДПС, 51 г. Арх. Георги Стоев, заместник-министър на културата в правителството на Борисов, 68 г. Емил Гъргоров-Бадема, футболист

Сграда рухна в центъра на Лондон, един загинал

Сграда рухна в центъра на Лондон, в резултат на което един човек е загинал, съобщава ВВС.

Пожар уби 3 сестри в Париж

Три сестри загинаха в Париж, в резултат на пожар, избухнал в апартамента им, предава АФП.

САЩ също прицелва Арктика

В края на миналата година стана известно

Какви билки помагат при цистит?

Циститите са едни от най-честите възпалителни заболявания на организма. Те са по-характерни за жените, тъй като при тях има някои анатомични предразполагащи фактори. В по-напреднала възраст честотата на уроинфекциите нараства при мъжете. Особено неприятен е фактът, че те често рецидивират, особено при провеждане на неадекватна терапия или при... Циститите са едни от най-честите възпалителни заболявания на организма. Те са по-характерни за жените, тъй като при тях има някои анатомични предразполагащи фактори. В по-напреднала възраст честотата на уроинфекциите нараства при мъжете. Особено неприятен е фактът, че те често рецидивират, особено при провеждане на неадекватна терапия или при...

Moody`s повиши прогнозата по рейтинга на Италия

Рейтинговата агенция Moody`s съхрани рейтинга на държавните облигации на Италия на ниво "Baa2", завишавайки дългосрочната прогноза от "негативна" на "стабилна".

5-има миньори загинаха в Мексико

В Мексико 5-има миньори загинаха, след като подемникът, в която се возели, се откъсна и падна в асансьорната шахта.

Вулкан уби 2-ма на о. Ява, прогони хиляди

 
Двама души загинаха при изригване на вулкана Келуд в южната част на индонезийския остров Ява, предаде местната агенция за извънредни ситуации. Десетки хиляди пък са били принудени да напуснат домовете си.
В четвъртък вечерта вулканът изхвърлил облаци от пепел, пясък и нажежени камъни, които засипали околните села на километри от кратера.   Двама души загинаха при изригване на вулкана Келуд в южната част на индонезийския остров Ява, предаде местната агенция за извънредни ситуации. Десетки хиляди пък са били принудени да напуснат домовете си. В четвъртък вечерта вулканът изхвърлил облаци от пепел, пясък и нажежени камъни, които засипали околните села на километри от кратера.

Верижна катастрофа в Пенсилвания, 5-има ранени

Верижна катастрофа с участието на стотина леки автомобили и 75 тежкотоварни камиони с ремаркета блокира магистрала в Пенсилвания, САЩ.

Жестоко убийство на българка в Германия

Млада българка е била убита по особено жесток начин в немския град Хале, пише немското издание Bild.

Румънски депутат иска да затваря за уикенда хипермаркетите

Румънският депутат от Национално-либералната партия Марин Антон предложи големите хипермаркети в страната да бъдат затворени от 14 ч в събота до понеделник сутринта. Тези магазини обезглавяват румънските производители, аргументира се народният представител. Преди 3 месеца той поискал данни за продажбите на румънски продукти, но не получил отговор. Румънският депутат от Национално-либералната партия Марин Антон предложи големите хипермаркети в страната да бъдат затворени от 14 ч в събота до понеделник сутринта. Тези магазини обезглавяват румънските производители, аргументира се народният представител. Преди 3 месеца той поискал данни за продажбите на румънски продукти, но не получил отговор.

"Фулъм" уволни Рене Мюленстийн и назначи Феликс Магат


Заемащият последното място в английското първенство "Фулъм" предприе изненадваща промяна на мениджърския пост. 

Ръководството на лондончани уволни назначения само преди 76 дни Рене Мюленстийн, а на негово място назначи германеца Феликс Магат, който беше безработен през последните 18 месеца. 

"Аз съм много щастлив да приветствам Феликс Магат във "Фулъм". Той е завършен мениджър с множество отличия в Бундеслигата и глад да повтори успехите си и с "Фулъм" във Висшата лига",...

Трима полицаи в Гватемала убити при атентат

Трима полицаи са били убити в Гватемала, в резултат на "вътрешен" атентат, съобщава Ройтерс.

Видео: Шедьовър на Балотели донесе измъчена победа на "Милан"


Футболистите на "Милан" изиграха поредния си безличен мач от началото на сезона, но благодарение на страхотно попадение на Марио Балотели успяха да спечелят измъчена домакинска победа с 1:0 срещу борещия се за оцеляване в Серия А "Болоня".

Италианският национал, който изживява поредните трудни моменти в своята кариера, се разписа четири минути преди края на редовното време с мощен диагонален удар, който намери горния десен ъгъл на Джанлука Курчи и не остави никакви шансове на вратаря...

Белгия разреши евтаназия на деца

 
Депутатите в долната камара на парламента в Белгия приеха в четвъртък изменение в закона за евтаназията от 2002 г., което разшири обхвата му и за деца. Поправката вече мина без проблеми в Сената през декември.
Така страната става втората в света след Холандия с подобно законодателство и първата, която не определя минимална възраст.   Депутатите в долната камара на парламента в Белгия приеха в четвъртък изменение в закона за евтаназията от 2002 г., което разшири обхвата му и за деца. Поправката вече мина без проблеми в Сената през декември. Така страната става втората в света след Холандия с подобно законодателство и първата, която не определя минимална възраст.

1852 българи са болни от ХИВ/СПИН

Регистрираните към 14 февруари носители на ХИВ или болни от СПИН българи са 1852-а, съобщиха от Министерството на здравеопазването, цитирайки данни от Националната програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване