Арестуваха българи ръководили мрежа за проституция в Атина

Полицията в Атина арестува четирима българи по обвинения в ръководенe на мрежа за проституция в центъра на града, съобщава Кathimerini. Арестите са извършени след оплакване на 20-годишна българка, една от жертвите на престъпната група.
По първоначални данни, заподозрените – трима мъже, на 34, 39 и 42 години, и една жена на 47 г. Полицията в Атина арестува четирима българи по обвинения в ръководенe на мрежа за проституция в центъра на града, съобщава Кathimerini. Арестите са извършени след оплакване на 20-годишна българка, една от жертвите на престъпната група. По първоначални данни, заподозрените – трима мъже, на 34, 39 и 42 години, и една жена на 47 г.

Велизар Димитров сложи край на кариерата си! Треньорството не го блазни, става селекционер

Бившият капитан на ЦСКА, идол на Бившият капитан на ЦСКА, идол на "червената" агитка, трикратен шампион на България и участник на Евро 2004 с националния отбор Велизар Димитров обяви пред "24 часа", че официално слага край на футболната си кариера. В края на януари той разтрогна договора си с украинския "Металург" (Донецк). "С оглед на това, че ми предстои да подпиша договор на

Утре ще е слънчево

През нощта ще бъде ясно, вятърът ще стихне. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, в София - минус 1°. Утре през деня ще бъде слънчево. Ниска облачност или мъгла ще има преди обяд на места покрай река Дунав и в източните райони. Постепенно вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е предимно слаб. През нощта ще бъде ясно, вятърът ще стихне. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, в София - минус 1°. Утре през деня ще бъде слънчево. Ниска облачност или мъгла ще има преди обяд на места покрай река Дунав и в източните райони. Постепенно вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е предимно слаб.

Не ни забърквайте в политически кампании, зове ЧЕЗ

От 100 лв. сметка при нас остават само 90 ст., изчисляват от компанията

    


Луковмарш се събра, полицията не ги пуска да тръгнат

Около 250 граждани нарушиха обаче правилата и се събраха

301 проверки са извършили инспекторите от РЗИ-Варна за седмица, издадено е едно предписание

През периода са извършени 619 бр. инспекции от служители, упражняващи държавен здравен контрол, съобщиха от Регионална здравна инспекция-Варна за Moreto.net. Във връзка със забраната за продажба на алкохолни напитки на лица под 18 години служители при РЗИ-Варна са извършили 32 инспекции, без констатирани нарушения.

Кметът на София прекрати Луковмарш, но марш имаше

Кметът на София Йорданка Фандъкова взе решение да прекрати провеждането на Луковмарш, което позволи на полицията да започне да разпръсква събралите близо 500 души около храм-паметника ”св. Александър Невски”. Въпреки това събралото се множество не се разотиде, а опитите на полицията да го раздели не бяха особено настойчиви. Шествието все пак стигна до къщата на ген. Луков на улица "Тракия" с възгласи "Долу ДПС", "Българийо събуди се" и "Свобода или смърт". След 20.00 часа участниците започнаха да се разотиват. Законът за митингите, шествията и манифестациите дава възможност на МВР да възстановят обществения ред при решение за прекратяване на събитие от съображения за сигурност. В района пред "Ал. Невски" има паркирано водно оръдие, съобщава сайтът ”Дневник”. Още от ранния следобед в София имаше засилено полицейско присъствие заради националистите, които се събират, за да се включат в Луковмарш. В центъра на града има много полицаи, жандармерия и конна полиция. Блокирано бе пространството от сградата на Министерския съвет до храм паметника "Александър Невски". Преди два дни стана ясно, че тази година Столичната община няма да одобри маршрута, подаден от организаторите провеждане на събитието, въпреки че режимът е уведомителен. Организаторите обаче обявиха, че въпреки натиска ще се съберат да почетат паметта на ген. Христо Луков.  "Луковмарш" се организира всяка година от 2003-а насам в памет на генерал Христо Луков – български офицер и министър на войната 1935-38 г. Като министър Луков разформирова наложения Военен съюз и възстановява силно намалената от Ньойския договор Българска армия, цялостно я реорганизира, превъоръжава и модернизира, което му спечелва много привърженици. През 1932 г. той е избран за лидер на Съюза на българските национални легиони (СБНЛ) – младежка патриотична организация, проявила симпатии към политиката на Германия и поради това обявена от комунистите за фашистка. Няма автентични документи, че е бил настроен антиеврейски, но са запазени думите му пред легионерите: "България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси". Убит е на 13 февруари 1943 г., пред очите на дъщеря му, от членовете на терористична група на БКП Иван Бураджиев и Виолета Якова.

Кметът на София даде съгласие за прекратяване на Луковмарш

Кметът на София Йорданка Фандъкова взе решение да прекрати провеждането на Луковмарш, което позволи на полицията да започне да разпръсква събралите близо 500 души около храм-паметника ”св. Александър Невски”. Законът за митингите, шествията и манифестациите дава възможност на МВР да възстановят обществения ред при решение за прекратяване на събитие от съображения за сигурност. В района пред "Ал. Невски" има паркирано водно оръдие, съобщава сайтът ”Дневник”. Още от ранния следобед в София имаше засилено полицейско присъствие заради националистите, които се събират, за да се включат в Луковмарш. В центъра на града има много полицаи, жандармерия и конна полиция. Блокирано бе пространството от сградата на Министерския съвет до храм паметника "Александър Невски". Преди два дни стана ясно, че тази година Столичната община няма да одобри маршрута, подаден от организаторите провеждане на събитието, въпреки че режимът е уведомителен. Организаторите обаче обявиха, че въпреки натиска ще се съберат да почетат паметта на ген. Христо Луков.  "Луковмарш" се организира всяка година от 2003-а насам в памет на генерал Христо Луков – български офицер и министър на войната 1935-38 г. Като министър Луков разформирова наложения Военен съюз и възстановява силно намалената от Ньойския договор Българска армия, цялостно я реорганизира, превъоръжава и модернизира, което му спечелва много привърженици. През 1932 г. той е избран за лидер на Съюза на българските национални легиони (СБНЛ) – младежка патриотична организация, проявила симпатии към политиката на Германия и поради това обявена от комунистите за фашистка. Няма автентични документи, че е бил настроен антиеврейски, но са запазени думите му пред легионерите: "България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси". Убит е на 13 февруари 1943 г., пред очите на дъщеря му, от членовете на терористична група на БКП Иван Бураджиев и Виолета Якова.

Засилено полицейско присъствие в София заради Луковмарш

В София има засилено полицейско присъствие заради националистите, които се събират, за да се включат в Луковмарш. В центъра на града има много полицаи, жандармерия и конна полиция. Блокирано е пространство от сградата на Министерския съвет до храм паметника "Александър Невски", съобщава сайтът ”Дневник”. Към 18.00 часа близо 500 души са се струпали в близост до "Александър Невски". Преди два дни стана ясно, че тази година Столичната община няма да издаде разрешение за провеждане на събитието, въпреки че режимът е уведомителен. Организаторите обаче обявиха, че въпреки натиска ще се съберат да почетат паметта на ген. Христо Луков.  "Луковмарш" се организира всяка година от 2003-а насам в памет на генерал Христо Луков – български офицер и министър на войната 1935-38 г. Като министър Луков разформирова наложения Военен съюз и възстановява силно намалената от Ньойския договор Българска армия, цялостно я реорганизира, превъоръжава и модернизира, което му спечелва много привърженици. През 1932 г. той е избран за лидер на Съюза на българските национални легиони (СБНЛ) – младежка патриотична организация, проявила симпатии към политиката на Германия и поради това обявена от комунистите за фашистка. Няма автентични документи, че е бил настроен антиеврейски, но са запазени думите му пред легионерите: "България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси". Убит е на 13 февруари 1943 г., пред очите на дъщеря му, от членовете на терористична група на БКП Иван Бураджиев и Виолета Якова.

Покрай марша спипаха 20-има за мелетата в Пловдив

Покрай Луковмарш са задържани около 20 фенове на ЦСКА и са изпратени към Пловдив за разпознаване.

Възможно ли е спането поотделно да спаси брака?

Спането поотделно може и да стане причина за раздяла

    


БСП заклейми Луковмарш

Днес, 15 февруари, България и светът стават свидетели на един от най-позорните актове в съвременната си история - провеждането на така наречения Луковмарш. Под фалшивия предлог, че защитават възраждането на българската държава и нейния просперитет, че изразяват началата на патриотизма и национализма, организаторите на Луковия марш привличат млади хора, обличат ги в полувоенните униформи на нацисти, осъществяват характерни ритуали, надаряват ги със смразяваща символика, се казва в декларация на БСП по отношение на Луковмарш.

Как посланиците в България проговорили езика ни

„Започнах да уча български език шест месеца преди да дойда в България - всички посланици трябва да учат езика на страната, в която ще работят. Имах две учителки по български език - една в Ло...

Иван Костов: Докато дясното се оглавява от Бойко Борисов, то няма шанс да избуи


Иван Костов, бивш председател на ДСБ, който излезе от активната политика и създаде Лаборатория за управление на рисковете, в интервю за предаването "Тази събота" на Би Ти Ви с водещ Антон Хекимян, което публикуваме едно към едно (текстът е свален от агенция "Фокус"). 

Когато говорим, че сте извън политиката, гледате на политическите процеси отстрани или от високо? 

- Вижте, политическата професия е преследване на идеал. Академичната е преследване на истината. Идеалът и...

В Атина арестуваха българи ръководили мрежа за проституция

Полицията в Атина арестува четирима българи по обвинения в ръководенe на мрежа за проституция в центъра на града, съобщава Кathimerini. Арестите са извършени след оплакване на 20-годишна българка, една от жертвите на престъпната група.
По първоначални данни, заподозрените – трима мъже, на 34, 39 и 42 години, и една жена на 47 г. Полицията в Атина арестува четирима българи по обвинения в ръководенe на мрежа за проституция в центъра на града, съобщава Кathimerini. Арестите са извършени след оплакване на 20-годишна българка, една от жертвите на престъпната група. По първоначални данни, заподозрените – трима мъже, на 34, 39 и 42 години, и една жена на 47 г.

Посланиците на Франция и Великобритания за българския език

/КРОСС/ „Започнах да уча български език шест месеца преди да дойда в България - всички посланици трябва да учат езика на страната, в която ще работят. Имах две учителки по български език - една в Лондон и една в Пловдив", заяви в предаването „120 минути" по бТВ Джонатан Алън, посланик на Великобритания у нас. „Когато бях аташе по печата в България, преди 20 години, ми се наложи да науча българския език, защото никой не говореше нито френски, нито немски. Учих по-малко от специални уроци, а повече от приятели и по купони", заяви от своя страна Ксавие Лапер дьо Кабан, посланик на Франция в България. Посланикът на Франция заяви, че много харесва думата „свръхчувствителност". Екипът на предаването излъчи забавен репортаж, в който служители на американското посолство у нас се опитват да изрекат най-дългата дума в българския език - непротивоконституциоснователствувайте, както и „ужас" и „великотърновски забележителности". Алън заяви, че ако живее в една страна, той иска да има възможност да говори езика в страната, което ще му даде възможност да комуникира с повече хора. Според Ксавие Лапер дьо Кабан говоренето на езика е не само учтиво, но и спомага за разбирането на това, което се случва в държавата.  

Грипът – как да разпознаем усложненията

Независимо от разнообразието на зооепитети, типове и щамове, грипът ни посещава всяка зима. Но да му се даде точна характеристика е трудно. Вирусът може да ни отмине, да причини само отпадналост за ден-два, да ни тръшне за дълго на легло или да ни навлече усложнение.

До 2000 лв. за декар достигат цените на нивите край морето

До 1 500 лв. достига цената на декар чернозем в землищата край морето в Добруджа, като най-висока стойност е в околностите на Балчик - 2 000 лв. ...

НАСА поясни за "блуждаещия" марсиански камък

Той е бил част от по-голямо парче скала, строшено и преместено от колелото на "Опортюнити"

Забраненият Луковмарш струпа полицаи и шестващи в центъра на София (обобщение)


Без напрежение и с много представители от цялата палитра на силовите органи, включително и паркирано водно оръдие. Така премина Луковмарш в София, който тази вечер беше изцяло забранен, след като по-рано през седмицата не получи разрешение.

Още от следобед беше засилено полицейското присъствие в центъра на столицата. То стана още по-осезаемо, когато започнаха да се събират хора за участие в Луковмарш, на който се почита паметта на ген. Христо Луков. Имаше жандармерия, общинска...

Полицаи и шестващи се струпаха в центъра на София за Луковмарш


Засилено е полицейското присъствие в центъра на София заради събиращите се хора, които ще се включат в тазгодишния Луковмарш. Забелязва се жандармерия, общинска полиция, конна полиция и представители на СДВР. Полицаите проверяват документите на подозрителните според тях лица.

Блокирано е пространство от сградата на Министерския съвет до храм паметника "Александър Невски".

Към 17.40 часа около 500 души са се струпали в близост до "Ал. Невски". Не е известно дали ще се...

МВР изобщо не пусна Луковмарш да тръгне

Полицията изобщо не позволи Луковмарш да тръгне от паметника на Незнайния воин. След като на организаторите бе връчена заповедта от общината да се разотиват, те обявиха, че паметта на ген. Луков ще бъде почетена подобаващо и вече всеки националист може „да действа по съвест“.

Засилено полицейско присъствие има в центъра на София заради "Луковмарш"

След вчерашните размирици в Пловдив и очакваният тази вечер „Луковмарш”, засилени полицейски екипи за разположени в центъра на София и в района на джамията „Баня баши”, съобщи БНР.
От МВР обясниха, че служителите на реда се подготвят за „Луковмарш”, сборният пункт е Паметникът на Незнайния воин. Два дни по-рано кметът Йорданка Фандъкова възложи на След вчерашните размирици в Пловдив и очакваният тази вечер „Луковмарш”, засилени полицейски екипи за разположени в центъра на София и в района на джамията „Баня баши”, съобщи БНР. От МВР обясниха, че служителите на реда се подготвят за „Луковмарш”, сборният пункт е Паметникът на Незнайния воин. Два дни по-рано кметът Йорданка Фандъкова възложи на

САЩ измъкна 3:2 срещу Русия след дузпи в хокейното шоу в Сочи


САЩ победи с 3:2 Русия в дългоочаквания двубой от мъжкия хокеен турнир от зимните олимпийски игри в Сочи. Срещата от група А на надпреварата беше решена след дузпи, като в герой за американците се превърна Ти Джей Оши.

Мачът вървеше без голове до средата на втората част. Тогава Павел Дацюк откри резултата след отлично организирана бърза атака за домакините.

САЩ направи обрат след головете на Кам Фаулър и Джо Павелски при числен превес. Дацюк възстанови равенството в 52-ата...

България не вярва в независимостта на съдебната система

"В България никой във властта не вярва в независимостта на съдебната система", заяви съдия Мирослава Тодорова пред bTV. Тя беше уволнена от поста си от Висшия съдебен съвет през юли 2012 г. ...

Адв. Николай Велков: Платили са 300 000 лева да ме арестуват

Адв. Николай Велков, подсъдим по делото „Големия Октопод”, е убеден, че неговия арест е поръчков. По думите му поради липса на доказателства процесът скоро ще бъде прекратен.

Най-тесният мезонет в света

Въпросният апартамент, който е широк едва метър и половина, се намира във Варшава

    


Рожденикът Божинов спаси Левски от резил

Валери Божинов се разписа за "сините" при равенството 1:1 с руския Урал в последната зимна контрола на Левски.

НАП – Варна, продава 9 лампи

Таен търг за продажбата на 9 лампи, везни и вентилатор обявиха от НАП - Варна. Стоката се намира в склад в града ни. Всеки, който иска да си закупи въпросните уреди, ще трябва да изчака до 5 март, когато ще се проведе търгът. Депозитът за участие е точно 9,92 лева, а началната цена 49 лева.

Дамбовеца: Ще пледирам и ще водя дела

/КРОСС/ " Няма конкретизирано обвинение и с днешна дата нещата са такива, каквито бяха и преди 4 години - не са открити никакви нарушения. Чакаме 15-дневен срок, в който съдът трябва да прекрати всичко по второто дело", посочи Пламен Стоянов - Дамбовеца в предаването Дикоff по Нова телевизия. Той заяви още, че ще пледира и ще води дела. Жалбата изпратена от него до Съда в Страсбург преди 3 години е била приета за разглеждане, като искът му към държавата е в размер на 85 млн. евро. Това дело ще е първо по рода си - дело срещу държавата за причинени бизнес вреди. „Не може така - идват сутринта в 6 часа, и ти си с една жена и дете, арестуват те, повдигат ти сто обвинения", възмути се Стоянов. „Имам блокирано имущество за над 300 милиона лева. Бях кандидат да взема „Кремиковци". Мога да покажа писмото, в което се ангажирах да плащам редовно и навреме газ, ток и други. В най-голямата криза аз имах подписани договори със световни компании за сериозни количества продажби.", твърди Дамбовеца. "Обидното за мене, е че българските политици, съдейки по себе си смятат, че всеки български гражданин е крал ДДС", посочи Дамбовеца. Интервюто беше заснето в дома на Стоянов. Беше направена и обиколка из имота. Диков обърна внимание на ламборджинито в двора, което Дамбовеца споделя, че кара много рядко, предимно лятото и вечер.  

Може да загубим над 150 млн. евро инвестиции за енергийна ефективност

Над 150 млн. евро инвестиции за енергийна ефективност може да загуби България, тъй като средствата по европейската схема са свършили. Това заявиха от...

Засилено полицейско присъствие има в центъра на София заради "Луковмарш"

След вчерашните размирици в Пловдив и очакваният тази вечер „Луковмарш”, засилени полицейски екипи за разположени в центъра на София и в района на джамията „Баня баши”, съобщи БНР.
От МВР обясниха, че служителите на реда се подготвят за „Луковмарш”, сборният пункт е Паметникът на Незнайния воин. Два дни по-рано кметът Йорданка Фандъкова възложи на След вчерашните размирици в Пловдив и очакваният тази вечер „Луковмарш”, засилени полицейски екипи за разположени в центъра на София и в района на джамията „Баня баши”, съобщи БНР. От МВР обясниха, че служителите на реда се подготвят за „Луковмарш”, сборният пункт е Паметникът на Незнайния воин. Два дни по-рано кметът Йорданка Фандъкова възложи на

140 хил. души са загубили живота си от началото на конфликта в Сирия

/КРОСС/ Повече от 140 хиляди души, включително над 7 хиляди деца, са били убити от началото на конфликта в Сирия, обявиха от Сирийския център за човешки права, предаде Ройтерс. Според данните на центъра януари 2014 година е бил най-кървавият месец в близо тригодишната война. Според неправителствените организации убитите досега са 140 041, от които 49 951 цивилни, сред които 7626 деца и 5064 жени. 30 хиляди бунтовници също са загубили живота си, като броят на убитите правителствени войници е над 50 хиляди.180 хиляди души пък са в неизвестност.  

Бисер Миланов - Петното е преместен в Централния софийски затвор

Бисер Миланов е преместен в Централния софийски затвор вчера. Софийската районна прокуратура е връчила обвинителен акт на Петното, който бе задържан за заплаха за убийство. 
Миланов е обвинен, че е отправял заплахи срещу Боряна Георгиева, съпруга на прокурорския свидетел Тихомир Георгиев-Боксьора с репликата "ще ти отрежа главата бавно и мъчително Бисер Миланов е преместен в Централния софийски затвор вчера. Софийската районна прокуратура е връчила обвинителен акт на Петното, който бе задържан за заплаха за убийство.  Миланов е обвинен, че е отправял заплахи срещу Боряна Георгиева, съпруга на прокурорския свидетел Тихомир Георгиев-Боксьора с репликата "ще ти отрежа главата бавно и мъчително

Първанов стартира национална кампания "Аз подкрепям АБВ"

Формацията на президента Първанов започна кампания „Аз подкрепям АБВ". Тя е в два варианта - листовка и чрез официалната интернет страница - www.abv-alternativa.bg. Докато лидерите на сдружението Първанов, Калфин, Румен Петков са на обиколка в Монтана, Добрич и Варна, в столичния НДК се проведе организационен форум с представителите си от всички региони на България.

Преместиха Бисер Миланов в Централен Софийски Затвор

Бисер Миланов-Петното е бил преместен в Централния софийски затвор вчера. Софийската районна прокуратура е връчила обвинителен акт на Петното, който бе задържан за заплаха за убийство.  Мила...

Фандъкова прекрати "Луковмарш" със заповед, над 200 души на площада

Над 200 души са участниците в шествието „Луковмарш“, съобщава "Фокус". То тръгна от паметника на незнайния войн и около 18 часа стигна зад храм паметника „Св. А...

Дамбовеца имал блокирано имущество за над 300 млн. лева

Преди 4 години Пламен Стоянов, известен като Дамбовеца, бе арестуван по делото "Октопод". До този момент срещу него няма конкретизирано обвинение, нито обвинител акт. Това заяви самият той в...

По-голяма част от бизнеса одобрява въвеждането на платени стажове

77% от бизнеса у нас одобрява въвеждането на дуалното обучение в професионалните гимназии – тоест учене чрез платени стажове. Това сочат данни на...

Петното е преместен в Централния софийски затвор

Бисер Миланов е преместен в Централния софийски затвор вчера. Софийската районна прокуратура е връчила обвинителен акт на Петното, който бе задържан за заплаха за убийство. 
Миланов е обвинен, че е отправял заплахи срещу Боряна Георгиева, съпруга на прокурорския свидетел Тихомир Георгиев-Боксьора с репликата Бисер Миланов е преместен в Централния софийски затвор вчера. Софийската районна прокуратура е връчила обвинителен акт на Петното, който бе задържан за заплаха за убийство.  Миланов е обвинен, че е отправял заплахи срещу Боряна Георгиева, съпруга на прокурорския свидетел Тихомир Георгиев-Боксьора с репликата "ще ти отрежа главата бавно и мъчително,

БСП се разпада, установи Борисов

Според бившия премиер това ставало „под натиска на ДПС

Протест заради закриването на завод на "Кока-Кола"

750 позиции ще бъдат съкратени, а 500 - прехвърлени в други заводи

    


Дамбовеца: Имам блокирано имущество за над 300 млн. лева

4 години след ареста по делото Октопод, на Пламен Стоянов, известен като Дамбовеца, няма конкретизирано обвинение, нито обвинител акт. Това заяви самият той в интервю за Нова телевизия.
Ситуацията в момента е, че чакаме 15-дневен срок, в който съдът трябва да прекрати всичко по това дело. С днешна дата нещата са такива каквито бяха преди 4 години, 4 години след ареста по делото Октопод, на Пламен Стоянов, известен като Дамбовеца, няма конкретизирано обвинение, нито обвинител акт. Това заяви самият той в интервю за Нова телевизия. Ситуацията в момента е, че чакаме 15-дневен срок, в който съдът трябва да прекрати всичко по това дело. С днешна дата нещата са такива каквито бяха преди 4 години,

Мария Илиева: Любовта трябва да се случва с висока хигиена на душата

/КРОСС/ „Готова съм да стана майка", обяви в студиото на ДИКOFF певицата Мария Илиева. „Ако се случи нещо специално в живота ми, ще го споделя с хората около мен и със стойностите журналисти като теб. Ако се почувствам щастлива, ще го споделя с голяма радост", добави още Илиева. Запитана кое е по-трудно - да направи бляскава кариера или да открие мъжа на живота си Мария Илиева отвърна: „Животът е голямо училище. Много е лесно да изкараш шестици в училище, когато си научиш добре урока. А личният живот и човешките отношения са колкото предвидими, така и сложни за разбиране. Но с времето се научих да общувам по-разбираемо. За мен любовта е двигател на истинските неща в живота". „Любовта трябва да се случва с висока хигиена на душата", каза още певицата.  

Дамбовеца: Ще водя дела, имам блокирано имущество за над 300 млн. лева

4 години след ареста по делото Октопод, на Пламен Стоянов, известен като Дамбовеца, няма конкретизирано обвинение, нито обвинител акт. Това заяви самият той в интервю за Нова телевизия.
Ситуацията в момента е, че чакаме 15-дневен срок, в който съдът трябва да прекрати всичко по това дело. С днешна дата нещата са такива каквито бяха преди 4 години, 4 години след ареста по делото Октопод, на Пламен Стоянов, известен като Дамбовеца, няма конкретизирано обвинение, нито обвинител акт. Това заяви самият той в интервю за Нова телевизия. Ситуацията в момента е, че чакаме 15-дневен срок, в който съдът трябва да прекрати всичко по това дело. С днешна дата нещата са такива каквито бяха преди 4 години,

Погребаха жертвите от катастрофата край Добри дол

/КРОСС/ Петте жертви на ужасяващата катастрофа край ломското село Добри дол бяха погребани днес. Те загинаха късно вечерта в сряда, когато микробусът, с който пътували, се блъсна във влекач с полуремарке заради движение с несъобразена скорост по мокра настилка. След тежкия инцидент Автомобилна инспекция започна нови масови проверки срещу нелегалните превози на пътници. Според превозвачите 30% от бранша е в сивия сектор. Катастрофата почерни три семейства в Кирковско, а в момчилградското село Лале фамилия Мустафа погреба заедно снаха и свекър. В село Загорски, откъдето е шофьорът на микробуса, всички знаели за незаконните превози за Европа.    

Мария Илиева: Готова съм да стана майка

„Готова съм да стана майка", обяви пред Нова тв певицата Мария Илиева. Тя обаче отрече слуховете да се е сгодила за баскетболист.

„Ако се случи нещо специално в живота ми, ще го споделя с хората около мен и със стойностите журналисти като теб. Ако се почувствам щастлива, ще го споделя с голяма радост", добави още Илиева.

Запитана кое е по-тру „Готова съм да стана майка", обяви пред Нова тв певицата Мария Илиева. Тя обаче отрече слуховете да се е сгодила за баскетболист. „Ако се случи нещо специално в живота ми, ще го споделя с хората около мен и със стойностите журналисти като теб. Ако се почувствам щастлива, ще го споделя с голяма радост", добави още Илиева. Запитана кое е по-тру

Паветата на бул. „Цар Освободител“ във Варна остават и след новия ремонт

Че варненският булевард „Цар Освободител“ има нужда от сериозен ремонт, вече стана очевидно. През дупките в асфалта на места може да се види каква е била настилката на тази основна пътна артерия на града още от времето, когато се казваше „Васил Коларов“.

Лудогорец успешно се завърна на върха в "А" група

/КРОСС/ Лудогорец безпроблемно надви с 3:0 отбора на Нефтохимик и успя да се завърне на първото място в класирането в "А". Мачът бе отложен от 22-я кръг на А група, заради срещата на Лудогорец в Лига Европа, с Динамо Загреб на 12 декември.Тимът от Разград събра актив от 53 точки - с три повече от Литекс, който до момента водеше в класирането. Върджил Мисиджан, Христо Златински и Роман Безяк се разписаха за победата.  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване