Хиляди пещерни рисунки бяха открити в Мексико

Археолози откриха близо 5,000 пещерни рисунки в 11 различни части на Мексико, които вероятно са дело на древни ловци-събирачи. По-интересното е, че до сега въпросните области са смятани за необитавани от древни цивилизации, споделя BBC. Откритието е направено в североизточния регион на Бургос, град в мексиканския щат Тамаулипас. Археолози откриха близо 5,000 пещерни рисунки в 11 различни части на Мексико, които вероятно са дело на древни ловци-събирачи. По-интересното е, че до сега въпросните области са смятани за необитавани от древни цивилизации, споделя BBC. Откритието е направено в североизточния регион на Бургос, град в мексиканския щат Тамаулипас.

Влакът за учащи – с 50% по-евтин

София /КРОСС/ БДЖ намалява цената на билетите при пътуване с влак за притежателите на карти „ISIC". Чрез нея учащите на възраст до 26 навършени години (ученици, студенти и докторанти редовно обучение) ще имат право да пътуват с 50 % намаление от редовната цена на билета във втора класа на всички пътнически и бързи влакове.Националният железопътен превозвач предлага и допълнителни преференции за всички ученици и студенти, които притежават картата. Учащите могат да закупят отново с 50 % отстъпка и абонаментна карта за един или три месеца, като по този начин цената на всяко тяхно пътуване ще бъде още по-ниска.Допълнително предимство е фактът, че абонаментните карти важат за пътуване както с пътнически, така и с бърз влак без да се доплаща разлика в цената заради различната категория на влака.

Кличко призова за мобилизация на украинската армия

Виталий Кличко призова украинския парламент за мобилизиране на армията, след като стана ясно, че Съветът на федерациите е одобрил използването на Въоръжените сили на Русия на територията на Украйна до нормализиране на обществено-политическата ситуация в тази страна.

“Парламентът трябва да помоли главнокомандващия да обяви мобилизация на армията след началото на руската агресия в Украйна”, каза Кличко.

Лидер на украинската партия УДАРИ поиска още Съветът за сигурност на ООН да свика спешно заседание за настоящата криза. /КРОСС/

 

 

Плевнелиев призова за спиране на всякакви провокативни действия в Украйна, може да свика КСНС (обновена)


България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна. Това изявление беше разпространено от прессекретариата на президента Росен Плевнелиев. При необходимост президентът ще свика Консултативния съвет за национална сигурност.

"В Украйна се наблюдават активни действия на въоръжени формирования с неизвестна към момента принадлежност по овладяване на обекти от критичната инфраструктура на Крим. Налице е опит за ускоряване на дезинтеграционните...

Плевнелиев призова за прекратяване на всякакви провокативни действия в Украйна


България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна. Това изявление беше разпространено от прессекретариата на президента Росен Плевнелиев.

"В Украйна се наблюдават активни действия на въоръжени формирования с неизвестна към момента принадлежност по овладяване на обекти от критичната инфраструктура на Крим. Налице е опит за ускоряване на дезинтеграционните процеси в Украйна", гласи изявлението.

"Наличието на чужди сили и...

Светият Синод забрани публичните обвинения на духовници

Светият Синод забрани на архиереи и клирици на Българската православна църква публично да обвиняват духовници и православни християни. Решението за забраната бе взето на последното заседание на Синода. Оттам се мотивират с факта, че са зачестили медийните изяви на клирици на Църквата, които отправяли недоказани обвинения, уронващи авторитета на духовенството, и базирани единствено на техни предположения и слухове.

Плевнелиев призова за прекратяване на провокативните действия в Украйна

/КРОСС/ В Украйна се наблюдават активни действия на въоръжени формирования с неизвестна към момента принадлежност по овладяване на обекти от критичната инфраструктура на Крим. Налице е опит за ускоряване на дезинтеграционните процеси в Украйна. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава Росен Плевнелиев във връзка с усложнената ситуация в Автономна република Крим. Наличието на чужди сили и тяхното несанкционирано придвижване на територията на суверенна държава е силно притеснително. Президентът Плевнелиев призовава за прекратяване на всякакви провокативни действия, които могат да доведат до непоправими последствия както за региона, така и за международния ред. България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна.

Росен Петров: С бодигард съм, страх ме е за мен и приятелката ми

Искам да съм обективен. Това каза пред Нова телевизия Росен Петров от „България без цензура“, като допълни, че в момента ходи с охрана, защото се страхува за живота си. Той отрече да е виждал Делян Пеевски, освен от телевизията.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Росен Петров каза още, Искам да съм обективен. Това каза пред Нова телевизия Росен Петров от „България без цензура“, като допълни, че в момента ходи с охрана, защото се страхува за живота си. Той отрече да е виждал Делян Пеевски, освен от телевизията. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Росен Петров каза още,

Росен Петров: С охрана съм, страхувам се за себе си и приятелката си

Искам да съм обективен. Това каза пред Нова телевизия Росен Петров от „България без цензура“, като допълни, че в момента ходи с охрана, защото се страхува за живота си. Той отрече да е виждал Делян Пеевски, освен от телевизията.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Росен Петров каза още, Искам да съм обективен. Това каза пред Нова телевизия Росен Петров от „България без цензура“, като допълни, че в момента ходи с охрана, защото се страхува за живота си. Той отрече да е виждал Делян Пеевски, освен от телевизията. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Росен Петров каза още,

Русия обмисля възможността да отзове посланика си в САЩ

/КРОСС/ Спикерът Съвета на Федерациите Валентина Матвиенко възложи на комитета за международни отношения да състави обръщение към президента на Русия за отзоваване на посланика на Русия от САЩ. „Има предложение комитетът за международни отношения да подготви обръщение към президента на Русия", - заяви Матвиенко. - Президентът ще го разгледа и ще вземе решение", предаде ИТАР-ТАСС.

Близо 40 града участват в рекорд за изработване на мартеници

Близо 40 града в страната взеха участие в инициативата „Честита баба Марта, свят”, която има за цел да бъде поставен Балкански рекорд за най-много хора, които заедно изработват мартеници.

Към поставянето на рекорд се присъединиха и българи, живеещи в чужбина. Инициативата се организира от Фондация „Национален тръст за съхранение на културно историческото наследство България” в подкрепа на изграждането на Възстановителния център за деца с онкохематологични заболявания.

Стотици хора от страната и българи, живеещи в Лондон, Барселона, Рим, Валенсия, Чикаго и десетки други градове в чужбина се включиха в поставянето на Балкански рекорд за най-много хора, които заедно изработват мартеници.

Според председателя на Фондация „Национален тръст за съхранение на културно историческото наследство България” Ангел Ангелов над 5000 души са декларирали участието си.

„Всеки си изтегля сертификат, снима се със сертификата, изпраща ни мартеницата и тя участва в рекорда. Регламентът не е важен тук, а това да са обединени хората. В Чикаго например е 7-8 часа разликата, не можем да накараме хората да стоят по нощите, но над 5000 души са се регистрирали официално”, уточни той./КРОСС/

 

 

 

Роми върнаха парите на болния от рак бай Минчо

/КРОСС/ Историята на болния от рак Минчо Колев завърши с щастлив край. Възрастният мъж разказа в предаването на Сашо Диков, че не му се живее, след като цигани откраднали 24 хиляди лева, които той държал в къщата си. Парите му трябвали, за да започне лечение.Когато се вдигна шум около случая, полицаите в село Памукчии внезапно попаднали по следите на крадците, намерили ги и ги накарали да върнат абсолютно всичко.Сега Бай Минчо с усмивка на уста твърди, че вече има надежда за живот. „Благодарен съм и на полицията, защото заловиха крадците, върнаха ми парите след излъчването на репортажа. Всичките пари ми върнаха. Радостта е голяма работа, тя забравя всичко. Единият са го хванали още тук и са разбрали и за другия, но той успял да офейка и заминал за Гърция. Хванали го и го накарали да си продаде БМВ-то, продал го, върнал парите на полицията и ми казаха да отида да си ги получа", разказва Минчо Колев.Човекът споделя, че с парите не си е купил нищо, единствено лекарства за рак. Сега е започнал лечението си и пътува до столицата за химиотерапия.

Путин получи право да използва армията в Украйна


На извънредно заседание Съветът на федерацията (горната камара на руския парламент) даде с пълно единодушие разрешение на президента Владимир Путин да използва руската армия в Украйна.

Председателят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко заяви: "Ситуацията е необикновена, продължава кризата, заплахата за украинците и нашите граждани. От началото Русия призоваваше всички, гражданското общество, партиите, да изработят политическо решение и разчитахме, че този глас ще бъде чут. Но...

Съветът на федерациите разреши използването на военни сили в Украйна

Съветът на федерациите в Русия разреши използването на руските въоръжени сили на територията на Украйна, в автономна република Крим, до нормализирането на обществено-политическата обстановка в страната. Това съобщи РИА “Новости”.

Сенаторите са приели съответното решение единодушно, и то вече е встъпило в сила.

Информационна Агенция Кросс припомня, че по-рано днес Путин се обърна към Съвета за получаване на разрешение за използване на въоръжените сили на Руската федерация на територията на Украйна. В обръщението си той посочи, че тези мерки са необходими във връзка с извънредното положение в Украйна и възникващите заплахи за живота на гражданите на Руската федерация и войниците, изпратени в Крим в съответствие с международния договор. Според документа, войските ще бъдат в Украйна до нормализиране на политическата ситуация в тази страна.

 

 

Росен Петров тръгна с охрана

София /КРОСС/ В bTV ме използваха политически, а аз бяха само водещ на предаването. Кипна ми накрая с Бареков. Те ми го поканиха и ми казаха, че в ефир ще се отрека от него. Не съм злоупотребил с ефирно време, коментира пред Нова телевизия Росен Петров. По повод твърдението, че той е набутал Бойко Борисов в политиката, бившият водещ разказа, че на една вечеря в „Банкя" Борисов се е чудел дали да остане в МВР или да влезе в политиката. „Никога не съм късал връзката с МВР. За да стои отвън охраната, значи има причина", твърди Петров, който вече ходи с частна охрана. Той разказа още как Бойко Борисов е отишъл при него и Слави, докато още е бил главен секретар и искал да направят партия. Слави Трифонов каза добре, но 50 на 50, разказа Петров. Аз още обичам Слави въпреки, че не си говорим. Когато той беше болен, аз водех шоуто. Вики Политова, тогавашната шефка на БТВ, ме хареса като водещ и предложи на фирмата да направи подобно предаване в събота. По думите му Слави Трифонов обаче отказал предложението, без да се допита до него.Не съм се продал. Аз съм бил продуцент и имам средства да живея. Писна ми само да плямпам, казва Росен Петров в отговор на твърдението, че се е продал. След Цветанов всеки може да стане вътрешен министър, твърди той.

Щастлив финал за онкоболния Минчо, ограбен от роми

Щастлив край придоби историята  на болния от рак Минчо Колев. Мъжът разказа в ефира на Нова, че нямал желание за живот, когато роми откраднали 24 000 лева, нужни за лечението му, които държал в къщата си.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Когато се вдигна шум около случая, Щастлив край придоби историята  на болния от рак Минчо Колев. Мъжът разказа в ефира на Нова, че нямал желание за живот, когато роми откраднали 24 000 лева, нужни за лечението му, които държал в къщата си. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Когато се вдигна шум около случая,

Миков събира парламента извънредно заради ветото

Във вторник парламентът ще заседава извънредно за Изборния кодекс.

Челси дръпна на Арсенал с 4 точки на върха

Отборът на Челси поведе с четири точки на върха на класирането във Висшата лига, след като победи Фулъм като гост с 3:1, докато по същото време Арсенал загуби гостуването си на Стоук Сити с 0:1. "...

Радуканов ироничен: Томов каквото обещае, се случва

Второ поредно столично дерби Славия завърши в намален състав. Срещу ЦСКА (0:3) днес изгонен бе Цветомир Панов, като първият му жълт картон бе доста пресилен. Това не убегна на старши-треньора на "...

Опитаха да запалят дома на шефа на полицията в Плевен

Неизвестни лица се опитаха да запалят тази нощ дома на директора на Областната дирекция на МВР в Плевен гл. инспектор Йордан Каменов. Пострадали няма. Новината съобщи самият Каменов на пресконференция.

"Литекс" победи с 2:1 "Черно море"

"Литекс" успя да победи с 2:1 "Черно море" в интригуващ мач от 25-ия кръг на "А" група и така оглавиха класирането. "Оранжевите" се добраха много трудно до трите точки, като второто попадение във вратата на "моряците" падна от спорна дузпа малко преди края.

Захари Георгиев: БСП ще участва мъдро в дебата за европейското бъдеще на България

Пловдив /КРОСС/ Нашата антифашистка съпротива има висока историческа цена. Тя изведе страната ни от хитлерофашисткия военен блок и я включи в редиците на световната антифашистка коалиция. Tова каза народният представител от КБ Захари Георгиев пред близо хиляда пловдивчани и жители на областта, участници в поклонението по повод 70 години от героичната епопея на отряд „Антон Иванов". В словото си депутатът припомни героизма на загиналите 121 мъже и жени, момичета и момчета, водили двуседмични тежки сражения срещу 18-хилядната добре екипирана фашистка армия, жандармерия и полиция. Той подчерта, че народите по света се гордеят с участието си в антифашистката съпротива, докато у нас отношението към антифашистите е оскърбително. Днес повече от всякога имаме нужда да се върнем към онези отминали години на антифашистка съпротива, защото дори в нашето високотехнологично и модерно общество ставаме свидетели на фашистки прояви като поругаване на паметници, покушения върху религиозни храмове, провеждането на Луков марш, изтъкна Захари Георгиев. Той предупреди за завръщането на омразата, ксенофобията и расизма, за набиращият популярност неонацизъм, рекламиран като модерна философия. Толерантността, подкрепата, взаимното разбиране отстъпиха място на агресията, крясъците, обидите и скандалите, допълни пловдивският народен представител. По думите му в хаоса на безразборно и безпардонно говорене на политици, общественици и медии българското общество се чувства все по-изгубено

Парламентът се събира извънредно заради ветото на президента

София /КРОСС/ Народното събрание ще проведе извънредно заседание на 4 март 2014 г., вторник, от 13.30 часа, с точка единствена - Ново объсждане на Изборния кодекс, прет от парламента на 21 февруари 2014 г. Същият ден, от 10.00 часа, заседание ще проведе Временната комисия за обсъждане и приемане на нов Изборен кодекс. Комисията ще обсъди Указа и мотивите на Президента на Република България за връщане за ново обсъждане на разпоредби на Изборния кодекс. Заседанията на Народното събрание и на Временната комисия се свикват с разпореждане на председателя на Народното събрание Михаил Миков на основание чл.78, т. 1 от Конституцията на Република България и чл.27, ал. 3 и чл. 34, ал. 4 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание. Указът и мотивите на Президента на Република България за връщане за ново обсъждане на разпоредби на Изборния кодекс са заведени в деловодството на Народното събрание на 1 март 2014 г. в 16.53 часа.

Новото правителство на Египет положи клетва

/КРОСС/ Новото правителство на Египет положи клетва пред временния президент на страната Адли Мансур, съобщава Ал Арабия. Повечето от бившите министри от кабинета Хазем ал Беблауи запазват поста си и в новото правителство на Ибрахим Махлеб. Потенциалният кандидат за президентския пост фелдмаршал Абдел Фатах ал Сиси запазва поста си на първи заместник министър-председател и министър на отбраната . На местата си остават и външният министър Набил Фахми, министърът на вътрешните работи Мохамед Ибрахим и министърът на туризма Хишам Заазу.

Руски сенатор поиска отзоваване на посланика от САЩ

Заместник председателят на руския Сенат Юрий Воробьов

Щастлив край за ограбения Бай Минчо, болен от рак

Щастлив край придоби историята  на болния от рак Минчо Колев. Мъжът разказа в ефира на Нова, че нямал желание за живот, когато роми откраднали 24 000 лева, нужни за лечението му, които държал в къщата си.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Когато се вдигна шум около случая, Щастлив край придоби историята  на болния от рак Минчо Колев. Мъжът разказа в ефира на Нова, че нямал желание за живот, когато роми откраднали 24 000 лева, нужни за лечението му, които държал в къщата си. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Когато се вдигна шум около случая,

Активите и печалбата на банките растат

Активите на банковата система продължават да се увеличават. През януари тази година те нарастват с 556 млн. лв. (0,6%) спрямо декември миналата...

Андрей Ковачев: Разширяването на ЕС е в ущърб на Русия

"Сега е интересно какво ще е решението на т. нар. украински олигарси"

    


Синодът забрани публичните обвинения на духовници

София /КРОСС/ Светият Синод забрани на архиереи и клирици на Българската православна църква публично да обвиняват духовници и православни християни. Решението за забраната бе взето на последното заседание на Синода.Оттам се мотивират с факта, че са зачестили медийните изяви на клирици на Църквата, които отправяли недоказани обвинения, уронващи авторитета на духовенството, и базирани единствено на техни предположения и слухове.Основание за забраната давали евангелските текстове, които указват какво трябва да е отношението на християните към другите хора, съобщи Дарик.

Калфин: И АБВ подкрепя Мартин Шулц за шеф на ЕК

АБВ подкрепя абсолютно и безрезервно Мартин Шулц в битката за председателското място в Европейската комисия, заяви Ивайло Калфин, който участва в конгреса на Партията на европейските социалисти в Рим.

Путин иска военна намеса в Крим

Руската Дума трябва да реши дали в Крим да бъдат изпратени военни подразделения. Искане за военна намеса в украинската автономна република бе внесено лично от президента Владимир Путин. По-рано премиерът на Крим Сергей Аксенов вече призова Путин за съдействие с цел гарантиране на мира в региона.

Бус пропадна в огромна дупка във Велико Търново

Велико Търново /КРОСС/ Бус пропадна в огромна дупка на ул. "Мармарлийска" във Велико Търново. Инцидентът наложи изваждане на превозното средство с кран. Причина за отваряне на ямата е свличане на земна маса, поради остарели и сълзящи тръби под асфалта. Движението по улицата остана затворено за няколко часа. Снимки: Булфото, всички права запазени  

Пакистанските талибани обявиха едномесечно примирие с властите

/КРОСС/ Бойците от пакистанското движение на талибаните обявиха едномесечно примирие на правителството. Решението на талибаните бе потвърдено от говорителя им Шахидулах Шахид. По думите му решението е съгласувано от талибанския съвет и ръководителя на организацията. Примирието се обявява, за да могат талибаните да обсъдят условията на мирното споразумение с властта. В продължение на много години талибаните в Пакистан се опитват да установят ислямско емирство в на територията на страната.

bTV ме използваха политически!

БиТиВи не ми дадоха собствено предаване и виждах, че ме използват полтически, призна зам.-председателят на „България без цензура“ Росен Петров по повод скандалната му раздяла с БиТиВи. Той даде пример и как е бил използван – продуцентите му от Комииците правят турне за БСП – при него гостува Сергей Станишев. Правят турне с ГЕРБ – при него гостува Бойко Борисов.

Управляващите на открита среща с медиите

За първи път управляващите ще проведат национална среща с медиите под наслов "открито управление", съобщи правителствената информационна служба.   Срещата ще бъде на 6 март в НДК.   В нея ще участват премиерът Пламен Орешарски и лидерите на партиите, подкрепящи правителството - председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев и председателят на ДПС Лютви Местан.

Искате да станете политик? Пробвайте първо онлайн

ДАНИЕЛ ЖИВКОВ

Интернет игрите са страст на хиляди български тийнейджъри. Повечето от тях дори се опитват да се учат на предприемачество от тези платформи, като инвестират и печелят пари играейки. Подбрахме три от най-популярните у нас онлайн игри, за да ви ги представим.

Тази игра предоставя на потребителите възможност да изкарат реални пари. ДАНИЕЛ ЖИВКОВ Интернет игрите са страст на хиляди български тийнейджъри. Повечето от тях дори се опитват да се учат на предприемачество от тези платформи, като инвестират и печелят пари играейки. Подбрахме три от най-популярните у нас онлайн игри, за да ви ги представим. Тази игра предоставя на потребителите възможност да изкарат реални пари.

Мъж бе прострелян край Дупница

Прострелян мъж в село Крайници, община Дупница, съобщава struma.bg. На тел. 112 в Спешен център е подаден сигнал за прострелян човек.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

В момента на място са дежурен екип на Спешен център - Дупница и полицаи от управлението в града. Прострелян мъж в село Крайници, община Дупница, съобщава struma.bg. На тел. 112 в Спешен център е подаден сигнал за прострелян човек. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS В момента на място са дежурен екип на Спешен център - Дупница и полицаи от управлението в града.

ГЕРБ много скоро ще се върне на власт, обеща Борисов (обновена)

ГЕРБ много скоро ще се върне на власт, но докато ДПС и Атака са заедно и не се разкачат, предсрочни избори няма да има. Това каза по време на посещението си в Кърджали лидерът на ГЕРБ Бойко Б...

Разкриха нова схема за "заобикаляне" на синята зона

Нова схема за "заобикаляне" на синята зона за паркиране в София, разкриха граждани пред Actualno.com. Будни жители от централната част на столицата успяха да заснемат автомобил с поставена к...

Пратеникът на ООН, Робърт Съри, прекрати мисията си в Украйна

Пратеникът на ООН в Украйна прекрати мисията си в събота, казвайки, че напрежението в страната прави невъзможна визитата в Крим, организирана по искане на Бан Ки-мун, предаде АФП. Робърт Съри оповест...

Стойчо Младенов: Имаме предимство пред Левски

Стойчо Младенов измъкна и втория мач на ЦСКА след зимната пауза. След успеха срещу Славия той открои проблем пред "червените" в началото на мачовете и предупреди за тенденцията преди Вечното...

Простреляха мъж край Дупница

Прострелян мъж в село Крайници, община Дупница, съобщава struma.bg. На тел. 112 в Спешен център е подаден сигнал за прострелян човек.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

В момента на място са дежурен екип на Спешен център - Дупница и полицаи от управлението в града. Прострелян мъж в село Крайници, община Дупница, съобщава struma.bg. На тел. 112 в Спешен център е подаден сигнал за прострелян човек. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS В момента на място са дежурен екип на Спешен център - Дупница и полицаи от управлението в града.

Андрей Ковачев: Разширяването на ЕС е в ущърб на Русия

Сега е интересно да се види какво ще бъде решението на така наречените украински олигарси, каза заместник-председателят на Комисията по външни работи на ЕП

    


Над 200 детски мартеници зарадваха възрастни хора и деца без родители в пернишко

Подари ги областният управител на Перник Михаил Михайлов.

Областният управител на Перник Михаил Михайлов зарадва с мартенички и поздравителни адреси възрастни хора и деца без родители от социални домове в областта. Символичните червено-бели украшения са изработени от деца от училищата в Перник по инициатива на ОДК в града.

Събитието е традиционно и се провежда всяка година за Баба Марта. В ОДК пристигнаха над 200 мартенички, изработени с много любов и въображение от децата на Перник. Те бяха подредени в красива изложба....

Продължава

Конкурс за детски творби се провежда за поредна година във Варна

За поредна година Моряшки професионален съюз организира конкурс за детски рисунки и литературни творби, посветени на морето, Международния ден на детето - 1 юни и Деня на моряка - 25 юни под наслов "Детско море". В конкурса могат да участват деца до 12-годишна възраст.

Крим изправен пред война

Думата разреши на Путин военна интервенция в Украйна, а лидерът на украинската опозиция Виталий Кличко призова за всеобща мобилизация

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване