Борисов: БСП и "Атака" - комисии и бой по баровете

Според лидерът на ГЕРБ властта се опитва да си прави пиар на гърба на държавния глава

Греков търси още 4 млн. лв. в помощ за животновъдите

Министърът на земеделието Димитър Греков свиква спешно Управителния съвет на Държавен фонд "Земеделие”, за да намери още 4 млн. лв. в помощ за животновъдите. Фермерите са недоволни, че управата на фонда е гласувала по-малка сума за бранша по националната схема за подпомагане.

Татковци, създайте силна връзка с детето!

Тя има някои съществени разлики от връзката с майката


Атлетико и Реал Мадрид донесоха близо 50 бона на софиянец и над 36000 лв. на познавач от "Слънчев бряг" от "Еврофутбол"

/КРОСС/ Изненадващата победа на Леванте над водача в испанската Примера Дивисион Атлетико Мадрид донесе на майстор познавач от София крупната сума от 49 500 лева от „Еврофутбол". Щастливецът е играл още един мач на талона - Реал Мадрид и Валенсия. Той вярно е предвидил, че първото полувреме в него ще завърши в полза на „прилепите". Успешният фиш е пуснат в пункта на столичния бул. „Константин Величков" № 26 срещу 500 лева залог.  Със сериозен успех може да се поздрави и автора на друго предвиждане, което е за шест мача в права колонка. В него също фигурират двата сблъсъка от Примера, като за всички шест двубоя майсторът е играл за „краен изход". Предвидливостта на познавача от Слънчев бряг му осигури колоритната печалба от 36 259,78 лева срещу скромните 10 лева залог. Ето и съдържанието на самия талон:Парма - Сампдория 1Киево Верона - Торино 2Челси - Норич Сити ХЛеванте - Атлетико Мадрид 1Севиля - Виляреал ХРеал Мадрид - Валенсия ХОтново шест мача в права колонка и 10 лева залог осигуриха на друг участник 5 574 лева печалба. Той е играл за три от срещите за „краен изход", а за другите три за изхода от първото полувреме, в пункта на ул

Бесен планинец изпочупи Лада-та на комшия

44-годишен мъж е задържан за унищожаване и повреждане на лек автомобил.

На 04 май е подаден сигнал на тел. 112, че в пернишкото с. Планиница са изпочупени стъклата на лек автомобил „Лада”, собственост на местен жител. Органите на реда започнали разследване и много бързо установили извършителя, 44-годишният В.Г. от същото село.

Причината за инцидента е междусъседски дразги между потърпевшия и извършителя. В.Г. е бил задържан за 24 ч. Продължава

Как да отслабнем бързо и здравословно - купи със sms електронна книжка - I част

В MediaMall вече може да закупите електронна книжка в PDF формат, съдържаща най-добрите диети на вестник В MediaMall вече може да закупите електронна книжка в PDF формат, съдържаща най-добрите диети на вестник "24 часа", публикувани през последните 12 години. Електронната книжка е от 42 страници в PDF формат - може да се закупи и със SMS. Предлагаме ви първа част на събраните диети - от периода 2002 - 2008 година.

Френският футболен клуб „Клермон Фут“ назначи жена за свой треньор

Светът на футбола вече не е същият - френски професионален клуб избра за свой треньор...жена. В свое официално комюнике втородивизионният „Клермон Фут" обяви, че ексцентричният президент на клуб Клод Миши се е спрял на 36-годишната португалка Елена Коща.

Коща е работила с редица женски отбори, сред които националните тимове на Катар и Оман. Тя и Светът на футбола вече не е същият - френски професионален клуб избра за свой треньор...жена. В свое официално комюнике втородивизионният „Клермон Фут" обяви, че ексцентричният президент на клуб Клод Миши се е спрял на 36-годишната португалка Елена Коща. Коща е работила с редица женски отбори, сред които националните тимове на Катар и Оман. Тя и

Георги Ганев: Заради бюрокрацията и корупцията България изостава от Румъния


През тази година ще се тътрузим и ще гледаме тъжно как Румъния се отдалечава пред нас, тази прогноза за икономиката на България прави в интервю за вестник "Сега" програмният директор по икономически въпроси в Центъра за либерални стратегии Георги Ганев. Основание за подобно мнение му дават високата политическа несигурност и ниската търпимостта към управлението.

Според Ганев Румъния привлича инвеститори за сметка на България заради по-ниското ниво на бюрокрация и корупцията. "Да...

10 помияри от ГЕРБ саботират Закона за МВР, избесня Добрев

Призова хората на Бойко Борисов да "играят мъжката"

Учени прогнозират насилие и геноцид

Програмата е известна като Проект за прогнозиране на варварщина (ППВ) и действа на базата на проучване на повече от десет "променливи на насилието"

Обявиха антивирусния софтуер за „мъртъв“

По думите Брайън Дай защитните програми хващат под 45% от зловредните атаки

Свръхдоза погуби 29-годишен варненец

29-годишен варненец е намерен мъртъв в дома си в кв. „Владислав Варненчик“, съобщиха за Днес+ от полицията. Сигнал за трагедията е подаден от близките на мъжа рано сутринта около 5:20 часа на 5 май. Пристигналите на място полицаи не са открили улики за престъпление.

Откраднаха фирмен автомобил пред блок в Перник

Лек фирмен автомобил „Мерцедес” е откраднат от гр. Перник.

На 04 май, около 02,45 ч. ползвателя на колата, 36-годишен перничанин открил, че колата липсва и се обадил в полицията.

Мерцедесът е бил паркиран на ул. „Ю. Гагарин” в междублоково пространство и бил фирмен. Започнато е досъдебно производство и е обявен за издирване.
 

„Атака" организира кръгла маса на тема „Спирането на Южен поток - удар срещу България"

/КРОСС/ Парламентарната група на партия „Атака" организира кръгла маса на тема „Спирането на Южен поток - удар срещу България". Форумът ще се проведе на 9 май 2014 г., петък, от 13.00 часа в зала „Изток" на Народното събрание. За участие в дискусията са поканени депутатите от парламентарните комисии по енергетика и по икономическата политика и туризъм, министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и представители на министерството, учени в областта на добива и транспорта на природен газ, експерти.  

Очакван победител в анкетата за играч на годината в Борусия (Дортмунд)

Острието на Борусия Дортмунд Марко Ройс бе избран за №1 през сезона от феновете на отбора, които са гласували по местното радио "91.2+ и вестник "Рур Нахрихтен". Ройс остави зад себе с...

Канада сложи първата си вендинг машина за марихуана

Канада официално последва стъпките на САЩ и инсталира първата вендинг машина за медицинска марихуана на своя територия. Това стана във Ванкувър, пише вестник „Индипендънт”. Вендин...

Алексис Санчес отива в Барселона

Футболистът на Барселона Алексис Санчес е много близо до трансфер в Ювентус, пише „Gazzetta dello Sport". Според информацията, двете страни са много близо до пълно разбирателство, като...

Задържаха 27-годишен за убийството на дядо

Възрастният мъж бе открит мъртъв в дома му в Пчеларово


Инсулт покоси бившия областен управител на Бургас Стефан Константинов

На 63-годишна възраст днес почина бившият областен управител на Бургас Стефан Константинов, покосен от инсулт, съобщи "Флагман”.   Константинов е роден на 4 август 1951 година. Той беше първият областен управител на Бургас след демократичните промени (от 1992 до 1995 година), по времето на Филип Димитров и Любен Беров. На 63-годишна възраст днес почина бившият областен управител на Бургас Стефан Константинов, покосен от инсулт, съобщи "Флагман”.  Константинов е роден на 4 август 1951 година. Той беше първият областен управител на Бургас след демократичните промени (от 1992 до 1995 година), по времето на Филип Димитров и Любен Беров.

Сидеров се срещна с Наришкин в Белград и го покани у нас

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се срещна в Белград с председателя на долната камара на руския парламент Сергей Наришкин, чието посещение в България бе отказано, тъй като е в "черния списък" на Европейския съюз заради анексията на Крим. Сидеров поканил Наришкин да посети България, въпреки наложените санкции, съобщи пресцентърът на "Атака". Наришкин отговорил: "Никога не съм отказвал срещи с колеги депутати, аз открито говорих в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. Съжалявам, че асамблеята лиши руската делегация от право на глас. Това показва, че някои депутати не искат да чуят истината и бягат от диалог”. Държавната дума на Русия вече разкритикува българското Министерство на външните работи по повод отмененото посещение на Наришкин в София. Според Москва това е "грешка, която трябва да бъде поправена". Сидеров посочил в Белград още, че "Атака" е единствена партия в българския парламент, която е осъдила остро фашистката и криминална власт в Киев след преврата, извършен от т. нар. майдановци. Той подчертал, че "Атака" е единствената партия, обявила се категорично против налагането на санкции срещу Русия и против забранителните списъци за руски политици и бизнесмени. Сидеров заявил, че международната общност трябва да осъди военните действия на незаконното правителство на Украйна срещу собствените граждани. В Белград той участвал в международния форум "Балкански диалог 2014“, който бил открит от Наришкин. Българският политик бил и гост в руското посолство. Там той обяснил, че "Атака” заявява антиглобалистка и православна позиция, че е за военен неутралитет на България, за излизане от НАТО, против "неолиберализма и дивия капитализъм, който опустоши страната". Евросъюзът пък трябвало да се преустрои или да се разтури, защото сега той бил "една огромна пирамида, незачитаща мнението на обикновените хора в Европа със задкулисна власт и управляван на практика от САЩ".

Почина бившият областен управител на Бургас Стефан Константинов

На 63-годишна възраст днес почина бившият областен управител на Бургас Стефан Константинов, покосен от инсулт, съобщи На 63-годишна възраст днес почина бившият областен управител на Бургас Стефан Константинов, покосен от инсулт, съобщи "Флагман”.  Константинов е роден на 4 август 1951 година. Той беше първият областен управител на Бургас след демократичните промени (от 1992 до 1995 година), по времето на Филип Димитров и Любен Беров.

Кражба на 15 метра кабел прекъсна телефоните в Радомир

На 02 май през нощта е подаден сигнал в районното управление, за нарушение на подземно кабелно трасе. По-късно било съобщено, че са откраднати около 15 метра телефонен кабел на ул. „Батенберг”. Служителите на реда блокирали района и започнали детайлно претърсване.

Съвместно с полицаи от Първо РУП – Перник бил задържан лек автомобил „Опел Астра”, управляван от 60-годишният М.С. и спътници 52-годишният А.С. и 45-годишната А.М., тримата от...

Продължава

Нечувано - жена ще тренира френския футболен клуб „Клермон Фут“

Светът на футбола вече не е същият - френски професионален клуб избра за свой треньор...жена. В свое официално комюнике втородивизионният „Клермон Фут Светът на футбола вече не е същият - френски професионален клуб избра за свой треньор...жена. В свое официално комюнике втородивизионният „Клермон Фут" обяви, че ексцентричният президент на клуб Клод Миши се е спрял на 36-годишната португалка Елена Коща. Коща е работила с редица женски отбори, сред които националните тимове на Катар и Оман. Тя и

Карлос Слим поиска "Мтел" от КЗК

Една от компаниите на телекомуникационния магнат Карлос Слим - Carso Teleco е поискала от Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) разрешение да придобие контрол върху Telekom Austria, а чрез него и над "Мобилтел". Искането е подадено на 30 април.

Украинските сили окупираха за кратко кметството в Мариупол

Изтеглили се, без да направят опит да задържат сградата


Пазарът на трофейни имоти в САЩ постави нов рекорд

Имение край Ню Йорк е продадено за 147 млн. долара


Без тежки катастрофи в Перник по празниците

Без тежки пътнотранспортни произшествия преминаха изминалите почивни и празнични дни в региона.
Санкционирани са 194 шофьори на моторни превозни средства за различни нарушения на правилата за движение.


Няма тежки катастрофи в Пернишка област през голямата повика от 01 до 06 май. Станали са 9 леки произшествия, при които няма пострадали или загинали граждани, а са нанесени леки материални щети на автомобилите. В резултат на засиления контрол и...

Продължава

Приемни родители откриха мъртво 5-месечно бебе

Бебе на 5 месеца е намерено мъртво от приемните си родители тази сутрин в Разград, съобщи Дарик.
Момченцето било настанено през януари в тази фамилия, уточниха от Регионална дирекция „Социално подпомагане”-Разград.
Бебе на 5 месеца е намерено мъртво от приемните си родители тази сутрин в Разград, съобщи Дарик. Момченцето било настанено през януари в тази фамилия, уточниха от Регионална дирекция „Социално подпомагане”-Разград. "Детето е седмо поред в приемното семейство, читави хора са, с опит, учудващо е за нас какво се е случило, не мога да коментирам,

"Протестна мрежа" със сигнал срещу билбордовете на "Алфа"

"Протестна мрежа" ще внесе сигнал в ЦИК срещу "Атака" за нарушаване на Изборния кодекс и правилата за предизборната агитация. Поводът са поставените в цялата страна билбордове на партийната телевизия "Алфа" със залепен "Номер 20" върху тях, което е в нарушение на изборните правила. Според закона върху всеки агитационен материал трябва да има надпис "Купуването и продаването на гласове е престъпление", което нарочно или не е пропуснато. От централата на партия "Атака" заявиха пред OFFNews, че не са запознати със случая и не могат да коментират.

Полумаратонът в Панчарево ще събира пари за бегаческа инфраструктура в парковете


Третият полумаратон, организиран от спортния клуб "Бегач" в района на езерото Панчарево, ще събира средства за изграждане на бегаческа инфраструктура в софийските паркове. 

Събитието, което се утвърди като едно от водещите в бяганията на средни дистанции в София, ще се състои на 11 май (неделя) в 9 часа. 

Полумаратонът ще събере над 400 бегачи от страната и чужбина, като предлага възможност за участие в три дистанции - 5 км, 10 км и 21.1 км. Той е отворен за участници,...

32-ма от ранените при сблъсъците в Одеса остават в болница

Над 60 души остават в болници в украинския град Одеса след сблъсъците, които избухнаха в града на 2 май, съобщава сайтът на местната управа. Общият брой на загиналите при сблъсъците и пожара в пофсъюзната сграда е 46. „Към сутринта на 7 май в болници в Одеса остават 32-ма пострадали по време на трагичните събития, от тях 26 са все още в тежко състояние и се намират в отделенията за интензивно лечение.

Ройтерс: Бумът на производството на авточасти носи надежда за България

В славните си дни Русе, град на търговските пътища по река Дунав, е процъфтяващ икономически център и дом на първата търговска камара в България, известна като "Малката Виена" заради сградите си в австрийски стил.

Бумът на производството на авточасти носи надежда за България

В славните си дни Русе, град на търговските пътища по река Дунав, е процъфтяващ икономически център и дом на първата търговска камара в България, известна като "Малката Виена" заради сградите си в австрийски стил.

Фиоренца Косото идва за първи път в България

/КРОСС/ Първата у нас Вокална академия на прочутата певица и вокален педагог Фиоренца Косото ще се проведе от 21 до 29 май 2014. Като корепетитори ще участват диригентите Николета Конти и Стефан Линев и деканът на Вокалния факултет на Университета в Питсбърг Генко Гешев. Информация за допуснатите до прослушване кандидати ще бъде публикувана до 18 май на уеб страниците на Министерство на културата и Софийската опера и балет. Прослушването на допуснатите певци ще се състои на 21 май в Софийската опера и балет. Гала-концертът на участниците в майсторския клас на Фиоренца Косото ще се състои в Софийската опера и балет на 29 май 2014 година, от 19.00 ч. под диригентската палка на Николета Конти в първата част и на Стефан Линев във втората част. Документи (писмо и автобиография със споменатите участия през последните две години) ще се приемат до 15 май на електронните адреси: slinev@hotmail.com, mlg@bnr.bg, anabogdanova@mail.bg Фиоренца Косото е италианска оперна певица, считана за едно от най-великите мецосопрани на 20-ти век. Родена в Крешентино, провинция Верчели, Италия, Косото завършва като най-добра в класа Музикалната академия в Торино. След обучение при Мерседес Льопарт прави своя оперен дебют като Сестра Матилде в световната премиера на „Диалози на кармелитките" на Пуленк през 1957 г. в Ла Скала в Милано. Международният й дебют е на фестивала в Уексфорд през 1958 в ролята на Джована (Джейн) Сиймур в „Ана Болейн" на Доницети

Почина вторият шофьор на Росица Янакиева – Иво Мазния

Пернишкият бизнесмен, известен като Иво Мазния, който често кметът на Перник ползваше за личен шофьор е починал преди Гергьовден, научи zaPernik.com.

Иво Мазния е получил масивен инфаркт.

По непотвърдена информация той е пиел в село Мещица, след което е тръгнал за Брезник, но му прилошало. Спрял автомобила си, слязъл да поеме чист въздух и паднал на земята. Наскоро Иво планирал да вземе на концесия язовира в село Мещица.
Продължава

5-месечно бебе е намерено мъртво от приемните си родители

Бебе на 5 месеца е намерено мъртво от приемните си родители тази сутрин в Разград, съобщи Дарик.
Момченцето било настанено през януари в тази фамилия, уточниха от Регионална дирекция „Социално подпомагане”-Разград.
"Детето е седмо поред в приемното семейство, читави хора са, с опит, учудващо е за нас какво се е случило, не мога да коментирам, Бебе на 5 месеца е намерено мъртво от приемните си родители тази сутрин в Разград, съобщи Дарик. Момченцето било настанено през януари в тази фамилия, уточниха от Регионална дирекция „Социално подпомагане”-Разград. "Детето е седмо поред в приемното семейство, читави хора са, с опит, учудващо е за нас какво се е случило, не мога да коментирам,

Китай: Първи смъртен случай в света от птичия грип H5N6

49-годишният мъж, който е от гр. Нанчун в провинция Съчуан, е имал контакт с мъртви птици

Цитат на деня: Хиляди чакат закона за МВР, а десет помияра го саботират


Петдесет хиляди души в МВР, които искат своето кариерно развитие, чакат този закон, а 10 помияра, които са от вашите хора там, го саботират. Играйте я мъжката тая игра!

Така депутатът от БСП Кирил Добрев се обърна към колегите си от ГЕРБ от парламентарната трибуна. Депутатите на Бойко Борисов имат предложения по всяка точка от закона, което бави дискусиите. Преди седмици полицейските синдикати призоваха той да бъде приет възможно най-скоро.

Погледнете колко сте. Пет души...

Най-важното "секси" видео с модели, правено някога




Американското рекламното студио и продуцентска къща Big Block Live прави необичаен и смущаващ, но въздействащ клип по случай Деня на майката за организацията Save the Children ("Спасете децата"). В YouTube той носи името "Най-важното "секси" видео, правено някога", и има защо.

Първоначално моделите, поканени на кастинг за рекламата, са инструктирани да излъчват възможно най-много сексапил, четейки подадените реплики от табла пред тях.

Вместо думи за шампоани,...

Отнемат лицензите на ЕРП-тата заради нечие его, твърди европейски експерт

Отнемането на лицензиите на електроснабдителните предприятия на ЕВН, ЧЕЗ и Енерго про няма да направи друго, освен да задоволи егото на някои хора. Това заяви генералният секретар на Европейската асоциация на енергийните дружества Еурелектрик - Ханс Тен Берге. Оценката на Тен Берге е, че в страната в момента има огромно недоверие между отделните участници в пазара.

Трагедията в Одеса е в резултат на планирани действия на Киев

/КРОСС/ Отсега нататък всяка година 2 май ще се отбелязва в Одеса като Ден за почитане на паметта на жертвите на трагичните събития от 2 май 2014 година. Това разпореди и. д. кмет на Одеса.В Одеса продължават да погребват загиналите в Дома на профсъюзите, който беше опожарен от радикалите, пристигнали в града от Киев. От 5 май погребалните церемонии се проточили, тъй като на одеските съдебни експерти е потрябвало време за завършване на процеса по опознаване и установяване на причините за смъртта на 37 намерени тела в опожарените помещения на сградата.Според публикувани официални данни, пет от жертвите са били застреляни, осем загинали при падане от височина, спасявайки се от пожара и преследвачите си, останалите 24 са починали от силни изгаряния и отравяне с газ. Сред жертвите са шест жени на възраст от 18 до 62. Всички убити хора са жители на Одеса.Народният депутат Олег Царьов и редица други украински политици са заявили, че киевските власти преднамерено са прикрили количеството на жертвите във връзка със страха от общественото недоволство. Позовавайки се на анонимни източници от правоохранителните органи и съдебните експерти, местните медии съобщиха, че загиналите са много повече - 116 души. Болшинство от оцелелите също предполагат, че числото на загиналите хора е силно занижено

"Форбс": Едва 15% от жителите на Крим са подкрепили анексирането на полуострова


Уебсайтът на списание "Форбс" съобщава, че на референдума в Крим едва 15% от гласоподавателите са подкрепили анексирането на Крим от страна на Руската федерация. Списанието се позовава на статия на уебсайта на Президентския съвет за гражданското общество и човешките права на Руся, свалена часове след публикуването ѝ.

Според доклада на съвета, посветен на референдума през март, в него са взели участие 30% от населението на полуострова, от които половината са гласували в подкрепа на...

Трета операция за пострадалата българска акробатка

/КРОСС/ Трета операция, този път на гръбначния стълб, е направена тази нощ на българската акробатка Виктория Медейрос. След зловещото падане по време на цирково представление, акробатката има сериозна травма на няколко прешлена. Едни от най-добрите специалисти от Бостън се грижат за пострадалите циркови артисти. Лекарите са категорични, че единствено добрата физическа форма, тяхната гъвкавост и тренираност са им помогнали да на получат по-сериозни травми, съобщава Нова телевизия. Сред най-сериозно пострадалите са Виктория и още две от момичетата, за които се полагат всички необходими грижи.  

Учител си отряза главата на банциг навръх имения си ден

Учителят по математика Георги Джоргов от самоковското село Говедарци си отряза главата и ръцете навръх имения си ден в задния двор в дома на баща му, дългогодишен дърводелец. Трагедията се разиграла вчера сутринта към 7,30 ч., разказаха потресени жители на Говедарци.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Учителят по математика Георги Джоргов от самоковското село Говедарци си отряза главата и ръцете навръх имения си ден в задния двор в дома на баща му, дългогодишен дърводелец. Трагедията се разиграла вчера сутринта към 7,30 ч., разказаха потресени жители на Говедарци. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Учител именяк си отряза главата на банциг

Учителят по математика Георги Джоргов от самоковското село Говедарци си отряза главата и ръцете навръх имения си ден в задния двор в дома на баща му, дългогодишен дърводелец. Трагедията се разиграла вчера сутринта към 7,30 ч., разказаха потресени жители на Говедарци.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Учителят по математика Георги Джоргов от самоковското село Говедарци си отряза главата и ръцете навръх имения си ден в задния двор в дома на баща му, дългогодишен дърводелец. Трагедията се разиграла вчера сутринта към 7,30 ч., разказаха потресени жители на Говедарци. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Делото за ямболската адвокатка, убита със сатър, стига до Страсбург

Делото за убийството на ямболската адвокатка Надежда Георгиева ще стигне до Европейския съд по правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург. Това заяви Гаврил Благоев, адвокат на една от подсъдимите по делото Димитринка Атанасова, цитиран от БГНЕС.
Днес делото се гледа на втората инстанция – Софийският апелативен съд, Делото за убийството на ямболската адвокатка Надежда Георгиева ще стигне до Европейския съд по правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург. Това заяви Гаврил Благоев, адвокат на една от подсъдимите по делото Димитринка Атанасова, цитиран от БГНЕС. Днес делото се гледа на втората инстанция – Софийският апелативен съд,

Красивата природа на България привлякла интереса на арабски туристи


Платежоспособните арабските туристи са привлечени от отличните климатични условия и красивата природа в България, която предлага комфорт в пътуването и близки разстояния за бързо предвижване. Тези оферти предизвикаха голям интерес към щанда ни както сред арабски партньори на българските туроператори, така и у изложители от други страни в рамките на изложението.

Това съобщиха от Министерството на икономиката по повод участието на България в най-значимото международно туристическо...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване