08/23/16 07:00
(http://www.klassa.bg/)

4 неща, които ще те спасят при ремонт или ново жилище

 Август и септември са месеците на ремонтите и смяната на жилища. Това е период, в който се налага да излезем от зоната си на комфорт в името на новия дом. Независимо дали това означава ремонт за освежаване на стария апартамент или нанасяне в нов. Едно е ясно- всичко това е свързано с много усилия, организация и работа. Процесът е дълъг и ангажира голяма част от вниманието и времето ни. Ако си се захванал с това начинание, със сигурно ще трябва да направиш някои жертви, свързани с твоето удобство и навици. Често при планирането пропускаме основни неща, които биха могли да улеснят нашия живот. За това подготвихме списък с някои хитри продукти, които не бива да забравяш, защото ще те улеснят при новото обзавеждане.

1. Матракът

Когато предприемаш промяна, обвързана с дома, тя често е дългосрочна и решенията, които взимаш относно обзавеждането трябва да бъдат добре обмислени и практични. Необходимо е да обмислиш не само какво ще ти трябва, но и коя е най-качествената и практична за теб покупка. Например изборът на матрак за новата ти спалня. Това не е просто решение. Най-често срещаният проблем при покупка е изборът на подходящата твърдост. Всеки човек има различни предпочитания и е от изключителна важност матракът да бъде съобразен с тях, за да може здравословният и пълноценен сън да бъде възможен.......

Цялата статия от Тук



Автор Милена Богданова

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване