08/24/16 04:34
(http://www.klassa.bg/)

БНП ПАРИБА С ОБНОВЕНА ДИГИТАЛНА ПЛАТФОРМА НА СВОИТЕ „ДЕПОЗИТИ С БЪДЕЩЕ“

 БНП Париба представи новата дигитална идентичност на онлайн базираната услуга “Депозити с бъдеще”. Платформата предлага първите по рода си изцяло онлайн банкови депозити в страната, предназначени за клиенти, които предпочитат да управляват спестяванията си по удобен, бърз и сигурен начин, без да посещават банков салон.

Сайтът за депозити на БНП Париба премина през цялостна дигитална трансформация, която да даде ново лице на продукта „Депозити с бъдеще“ в онлайн среда и да позиционира банката като финансова институция с фокус върху новите технологии. Модерният и динамичен флат дизайн е разработен с акцент върху визуалното съдържание и е съобразен със съвременните тенденции в уеб дизайна.

Депозитният сайт е оптимизиран на първо място за работа през мобилни устройства (mobile first), поради увеличаващия се в световен мащаб мобилен трафик, който генерира основното интернет потребление в наши дни. Responsive дизайнът е оптимизиран за всички последни версии  браузъри и най-популярни операционни системи.

Екипът, изградил новия сайт, обръща специално внимание на подобреното потребителско преживяване. Процесът на откриване на нов депозит онлайн е оптимизиран в няколко отделни стъпки. Информационната структура на сайта също е подобрена – съдържанието е организирано по лесен и достъпен начин, като е поставен фокус върху конкретни ключови действия. На всяка страница има насочваща секция „Често задавани въпроси”, за да може потребителят да открие бързо необходимата информация, която да улесни избора му. Калкулаторът и формата за откриване на депозит са разположени на видно място на началната страница. Партньори в разработката на сайта са уеб агенция Despark, отговорни за дизайна, HTML кодирането и  цялостната дигитална стратегия, както и Consorsbank, отговорни за разработването на софтуерните решения, използвани за изграждането на сайта, и за неговата поддръжка.

„Финансовите институции в световен план се отнасят резервирано към динамичното развитие на дигиталната среда. От друга страна, технологиите еволюират, изискванията на нашите клиенти непрекъснато се повишават и ние трябва да можем да ги удовлетворим. Убедени сме, че обновената ни депозитна платформа е чудесна възможност за БНП Париба да отстоява лидерската си позиция и да проправя път в усвояването на модерни технологични решения, като новият уебсайт www.deposits.bnpparibas.bg е важна стъпка в тази посока. Смятаме, че функционалният дизайн и оптималното потребителско изживяване ще допринесат за това БНП Париба да постигне своите бизнес цели и да води по пътя на иновациите във финансовия сектор”, сподели Роман Романов, мениджър „Бизнес линия Депозити“ в БНП Париба за България.

 

 

###

 

„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба

От 2013 г. БНП Париба предлага уникален за българския пазар спестовен продукт – „Депозити с бъдеще“. За първи път българските клиенти имат възможност да открият нов депозит изцяло онлайн, без да посещават банков офис, с висока доходност и при най-високи условия за сигурност.

Допълнителна информация на www.deposits.bnpparibas.bg

 

За БНП Париба С.А. – клон София

БНП Париба е представена в България от 1994. Днес БНП Париба С.А. – клон София, част от Групата БНП Париба, предоставя услуги на частни и корпоративни клиенти. БНП Париба С.А. – клон София предлага пълна гама продукти и услуги в корпоративното и институционално банкиране, както и персонализирани финансови решения. Освен своите два клона в София и Варна, Групата БНП Париба е представена в България и чрез застрахователната компания БНП Париба Кардиф и водещата компания за потребителско кредитиране – БНП Париба Лични финанси и има общо над
1
500 служители.

Допълнителна информация на www.bnpparibas.bg

 

За Групата БНП Париба

БНП Париба (www.bnpparibas.com) присъства в 80 страни с близо 190 000 служители, от които 145 000 в Европа. Групата заема челни позиции в трите си основни направления: Банкиране на дребно, Инвестиционни решения, както и Корпоративно и институционално банкиране. В Европа Групата има 4 основни вътрешни пазара (Белгия, Франция, Италия и Люксембург), а БНП Париба Лични финанси е лидер в потребителското кредитиране. БНП Париба разпространява своя интегриран модел за банкиране на дребно в страните от Средиземноморието, Турция, Източна Европа и обширна мрежа в западната част на САЩ. В направленията Корпоративно и институционално банкиране и Инвестиционни решения, БНП Париба заема челни позиции в Европа, има силно присъствие в Северна и Южна Америка и бързорастящ бизнес в Азия и Тихоокеанския регион.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване