09/16/16 10:44
(http://www.klassa.bg/)

ПОДЛОГИ! Кръгът на Прокопиев рекламира чужди зимни курорти

Години наред медиите на олигарха Иво Прокопиев и подвластните му зелени грантаджии яростно атакуват всички ски проекти в България. От 10 години един лифт не може да се построи без те да гракнат и това в голяма степен спира развитието на българския зимен туризъм. 

 

Сега месеци преди сезона грантаджиите възторжено ни запознават, как в Швейцария, от където нашите еколози получават милиони франкове, строят прекрасни нови лифтове и писти.

 

"Тези Капиталци, Прокопиевци и всичките им еколози са такива отвратеняци. В Швейцария се къпят в пари, а тука хората гладуват. Но за това въобще не им пука, важното е те да лапат франковете и доларите от Америка за България. Само по една швейцарска програма техният любимец Тома Белев е получил 8.5 милиона франка. Иначе е голям защитник на природата. Що не отиде там да протестира", възмущават в родните курорти.

 

Читатели, заето в сектора и у нас, са потресени, че във въпросните медии се пуббликуват предълги статии за швейцарските Алпи, Австрия и Италия, пълни с хвалебствия.

 

"То се вижда, че грантаджиите атакуват родните курорти срещу заплащане, защото взимат пари от чуждите. Това е скандално родоотстъпничество. Дори в техните статии пише, че там се инвестира в нови лифтове, а у нас именно те не дават", потресени са хотелиери в Банско.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване