09/16/16 16:25
(http://www.klassa.bg/)

ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН И ЩЕ БЪДЕ ДО ГРОБ. ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ПОСЛЕДНИЯТ, ДА Е ВЕЧЕ ИЗКОПАН…

Искрено се надявах агент Гоце да се прецака и кандидатира за президент, за да разбере от резултата цяла България, че мястото на тази персона не е във властта, а на едно друго място. Не много младия спа-милиардер, обаче, по стар изпитан метод отиде и отново пристана на Борисов. Не успя да превземе на юруш БСП, какъвто беше смисъла на „командировката“ му от централата на ГЕРБ. Гоце се завърна в семейното ложе с подвита опашка, пречупен гръбнак и без триумфална арка на победата. Сега е болонката на батко, която мечтае да стане питбул, произведен в казашка занаятчийска работилница. Батко също ще го сапунисва и ползва, както се полага на добри „партньори“. В услуга на всички и за спасение на душите на освирепели духове идва дежурният Калфин – властелинът на всеки професионализъм! Циркът е пълен и ще бъде до гроб. Да се надяваме, последният, да е вече изкопан…

Ако някой ми беше казал преди години, че тежката организирана престъпност и държавата ще реализират пълна симбиоза, едва ли бих му повярвал. Още повече, когато подобно раково образование се развива зад гърба на жени!

Да, мафията в България изгради собствена китайска стена от женски тела, за да скрие себе си. Превърнахме се в най-дамската държава в цял свят и по ирония на съдбата на никой не му прави впечатление. Ако обаче, някой вярва, че в хватката на закоравели вече международни престъпници, каквито са нашите играчи, която и да е жена има сили и смелост да се противопостави, той жестоко се заблуждава. Не само домашното насилие, но и насилието над обществените политически девици е в гигантски мащаби. Нямате представа на какво унижение са подложени дамите, оторизирани с власт и пари от самата мафия!

Претенцията и възможностите са две различни неща. И ако все пак личният им морал – окалян, раздърпан и оръфан им подскаже, че са жертви, нека постъпят като дами. Ако ли не, нека продължат да се самозаблуждават, да заблуждават другите и да теоретизират съдбата си. Докато тя лично се саморазправи със самите тях.

Уважаеми дами в политиката и други обслужващи властта. Вие обслужвате мафия и вярвате или не, ще погинете с нея не защото сте жени, а защото сте същите алчни, подли и безскрупулни души, съучастници в престъпления..

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване