09/17/16 08:35
(http://www.klassa.bg/)

Revetas стартира втора фаза на Sofia Airport Center в началото на 2017 г.

 В началото на следващата година ще стартира втората фаза от строителството на Sofia Airport Center (SAC) – логистичния и офис комплекс в района на Летище „София”.

Това съобщи по време на пресконференция главният изпълнителен директор на новия собственик на  SAC – британския инвестиционен фонд Revetas Capital, Ерик Асимакопулос

Асимакопулос представи обновения мол City Center Sofia, който вече се казва Park Center – бранд на инвестиционния фонд, който обединява общо 16 търговски центъра в Централна и Източна Европа. Молът официално отваря с новия си облик от днес, 17 септември (Деня на София).

Във втората фаза на SAC се предвижда строителството на около 35 хил. кв.м офис площи, обясни Асимакопулос. Целият капацитет на проекта е за реализация на общо около 80 хил. кв.м офиси.

Размерът на общата инвестиция в следващите 2-3 фази от проекта се оценява от инвестиционния фонд на около 150 млн. евро, посочи той.


Цялата статия от Тук

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване