11/17/16 12:06
(http://www.klassa.bg/)

Кръгът "Агнешки главички" истерично се опитва да плени и младите съдии чрез мюрето на Христо Иванов!

 Възроденият наскоро кръг "Агнешки главички" се опитва да овладее и младите магистрати, за да им промие мозъците по изключително подъл начин. Поредният им мръсен трик е свързан с опита да наложат бившия заместник на проваления правосъден министър Христо Иванов - Петко Петков за преподавател по наказателно право на младшите съдии в Националния институт на правосъдието (НИП).
Идеолог на безумното предложение е скандалният член на Висшия съдебен съвет Калин Калпакчиев и е медийно обезпечено от "агнешките медии" "Капитал", "Дневник", "Медиапул" и "Клуб З". Със сигурност към тях ще се присъединят и големите телевизии.

Налагането на Петков на ключовия пост целеше да обезпечи тила на "Агнешките главички" в правораздавателната система, за да си имат собствена млада кръв. Кръстникът на мракобесния проект Иван Костов и водената от него клика Радан Кънев, Христо Иванов вече си имат двама от най-високопоставените представители на Темида - Лозан Панов и Калоян Топалов. 
 
Банкерът-беглец Цветан Василев действа чрез пионките си в България

Председателите на ВКС и СГС действат в удивителен синхрон и умишлено създават интриги, за да ударят имиджа на прокуратурата - единствената институция, която "Агнешките главички" не са успели да овладеят.

Разобличаващият скандал на БЛИЦ за скандалната обвързаност на Панов с един от адвокатите на банкера - беглец Цветан Василев (Божидар Банков) и босовете на строителна фирма "Мегатурс 1", го накара да изчезне от публичното пространство, за да не отговаря на въпросите за скандалните му контакти.

Така в ролята на говорител на "Агнешките главички" влезе скандалния куклен герой Христо Иванов, който стана пословичен с коварните удари, които нанасяше на правосъдното ведомство, което имаше злощастната участ да бъде ръководена от него.

Агнешките медии на Прокопиев, обаче забравят да попитат Христо Иванов - защо е станал юридически съветник на банкера в изгнание Цветан Василев?

Вместо да потъне в блатото на забвението за провалената съдебна реформа, Христо Иванов през час се обажда като кукувица от социалните мрежи, за да пробута до болка втръсналите си пропагандни тези за задкулисие.
 
Кръстникът Иван Костов в очакване на нови печалби

А какво по-скандално задкулисие от това - съдия №1 Лозан Панов да купонясва с премрежен поглед и да се прегръща с адвоките на Цветан Василев.

Нали си представяте каква присъда ще постанови Върховният касационен съд, когато в него влезе за разглеждане делото за грабежа на КТБ срещу Цветан Василев, което преди това ще е минало и през по-долната инстанция на Калоян Топалов!?
Калоян Топалов е председател на СГС

Именно за нова власт си мечтаеше Цветан Василев и то само преди месец. Правителството падна с активната подкрепа на Радан и "Агнешките главички". Сега е успял да си издейства благоволението на съда, остава му само да превземе и прокуратурата, която му е толкова неудобна. И пъзелът на Василев, Костов и прислужниците им ще бъде нареден.

В бюджета са събрани и едни скромни 4 млрд. лева от противодействието на контрабандата, които "Агнешките главички" с готовност ще излапат, след позорната приватизация и разкостването на златните активи на КТБ - "Петрол" и "Дунарит".

Именно към милиардите е насочен апетитът на главатаря на мафиотското раздържавяване Иван Костов. А иначе жена му Елена ще продължи да хленчи по телевизията, че заради запора на пенсията й в КТБ е останала без пари за хляб и мляко. Остана само да й повярваме!

Ивайло КРАЧУНОВ, БЛИЦ

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване