12/06/16 06:00
(http://www.klassa.bg/)

ДАЛИ ПРОЕКТЪТ «СЛАВИ ТРИФОНОВ» НЕ E ПРОЕКТ ЗА СПАСЕНИЕ НА ГЕРБ

 Доста време и усилия ще са нужни да се показва реалната картина на държавната власт на РБЪЛГАРИЯ и действителните властимащи през така наречения «преходен период».

 

Мощната манипулативна машина успява да изкриви погледа дори на над средно интелигентния наблюдател. Тя е нанесла трайна повреда в способността да се виждат нещата както са. Това не е изключение, нито в историята, нито в света — има го в други страни и през други времена.

 

В нашата страна МММ може да се похвали с изключителен всеобщ успех и с мащаба на нанесените вреди, както в икономиката, така и във всички други области на политко-социално-обществения живот.

 

С проекта ГЕРБ окончателно бе:
1. поставен край да се формира българска  капиталистическа класа с дори минимален ангажимент към общонационалните интереси;
2. Разбити всички структури за националната сигурност, начело с ДАНС, която представляваше надежда за борба, както срещу тероризма и организираната престъпност, така и срещу корупцията във високите етажи на властта;
3. Изнесен зад граница центъра на държавното ни управление и превръщането на страната в полуколония.
Успехът на ГЕРБ в постигането на горепосочените цели бе нормално да породи народен гняв.

 

Затова се готвеше спасителен план. План, който съхранява същото държавно управление с формални промени като частично се сменят актьорите и се освежи сцената.

Д-р Аднан Ладианов

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване