Thalloderma Shop
01/24/17 05:50
(http://www.klassa.bg/)

Бареков към Иво Прокопиев: Не ме е страх от хора, ограбили народа и държавата

 По повод сериозните заплахи срещу мен и моето семейство от един небезизвестен медиен олигарх и клиент на прокуратурата, заявявам, че не изпитвам страх от хора, ограбили българския народ и държава чрез измамна приватизация и брутални схеми за източване на дружества и продажба на дялове през Фондовата борса.

Това гласи позицията на евродепутата и лидер на „Движение Презареди България“ Николай Бареков по повод заканите да го съди на олигарха Иво Прокопиев, тиражирани от медийната му групировка. „Вярно е, че собственикът на фабриката за фалшиви новини г-н Прокопиев използва куцото българско правосъдие и успя да ме осъди, използвайки медийния си щит, за истини, които съм говорил за него през годините. Аз обаче оставам последователен и няма да се откажа да разобличавам корупцията във всичките й форми“, съобщи Бареков. „За разлика от ортаците на г-н Прокопиев аз съм си платил данъците до последната стотинка. Готов съм да бъда жертва в ръцете на олигархията, стига да мога да разоблича напълно престъпните й действия“, категоричен е той. Наред със сигнала срещу Прокопиев и Росен Плевнелиев, който преди дни внесе в прокуратурата, Бареков обаче публично поставя и поредица от въпроси на олигарха: „Г-н Прокопиев, Вие ли приватизирахте „Каолин“ и  „Винпром Дамяница” за жълти стотинки, подарени от вашия ментор Иван Костов? Г-н Прокопиев, Вашето семейство ли беше обслужващ персонал  на Тодор Живков? Г-н Прокопиев, Вие гнида и соросоид ли сте и докога ще прикривате общите далавери с вашия съдружник Росен  Плевнелиев? Г-н Прокопиев, съдружник ли сте в политическия проект „ПроДАй България“ със задкулисните лица на българската олигархия, с хора, които не си плащат данъците, и ще си признаете ли рекета, които прилагахте с вашите подчинени министри, върху първия и втория Кабинет на ГЕРБ? Taзи партия оръжие за рекет ли е срещу вашите и на вашите ортаци съдебни дела?“

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване