Thalloderma Shop
01/24/17 08:25
(http://www.klassa.bg/)

Томислав Дончев захапа здраво БСП за политическата истерия!

 БСП се опитват да правят политическа истерия. Резултатите ясно показват, че плащанията сега са два пъти повече от предишния програмен период. Това каза в сутрешния блок на БНТ вицепремиерът в оставка Томислав Дончев, коментирайки тезата на БСП, че предстоят спиране на еврофондове.
Единствената програма, която не е разгърната максимално, е рибарската. Там проблемите е имало винаги. Колегите от левицата имат дефицит от предизборни послания, за да се хванат за тази тема. За един сериозен политик е обидно да говори подобни работи. Лошото е, че се забърква един скандал с думите за спиране, затваряне, който се следи в Брюксел. Тези думи всяват смут и сред всички, които ползват европарите. Хубаво е да има политически спорове, но нека те не се отразяват на нормалното функциониране на държавата, категоричен беше Дончев.

Някой беше казал, че евросредствата се използват само за бетон и пътища, а не за балгосъстоянието на хората. Европейските пари имат положителен ефект върху всички сфери в живота. Построяването на магистралите в Южна България вече дава резултати. За съжаление в Северна България не се строят магистрали. Това не е по вина на нито едно правителство. Ако не бяхме завършили Дунав мост 2, сега Северозападът и Видин щяха да изпитват още по-тежки моменти. Между България и румъния трябва да има поне три моста, разкри вицеперемиерът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване