Thalloderma Shop
02/27/17 06:22
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 27 февруари, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Ден с изключително натоварени аспекти. Марс е в съвпад с Уран във вашия знак, а до края на деня ще дойде и в точна опозиция с Юпитер. Аспектът е агресивен, експлозивен и противостоящ на закона. Бъдете особено внимателни. От една само искра може да пламнат големи пожари в пряк и в преносен смисъл. Родените около 10-15 април са в по неблагоприятна позиция. Ако сте се събудили с някакво особено чувство, доверете му се и ще избегнете неприятностите. Нищо няма да се реши по мирен начин, дано поне запазим семейния мир.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден с експлозивна енергетика. Склонни сме първо да правим скандали, а след това да питаме какво става. Бъдете внимателни при боравене с електроуреди. Правете това, което ви идва отвътре. Не посягайте към храна, която на вид и на усет ви е неприятна. Днес трябва да бъдем пределно отговорни във връзките, да не допускаме компромиси, за да не плачем и страдаме утре. Не е време да проявявате злоба и завист. Не планирайте тежки преговори и не поставяйте неизпълними условия. Отлагайте любовните срещи за утре.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Експлозивен ден. Ще се приемат и налагат ограничаващи разпоредби, които може да взривят обществения, семейния и професионален мир. Бъдете отговорни за делата си. Не правете това, което усещате за вредно и опасно не само за вас, но и за околните. Очертват се експлозии на чувства и страсти. Някъде прекачет искри и пламват пожари. Не участвайте в провокативни разговори и спазвайте закона при всяко свое действие. По един или друг начин обстановката се нажежава. Не наливайте масло в огъня на страстите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

В хороскопа ви действат взривоопасни аспекти. Може да избухнете по незначителни поводи и да направите нещо, за което да съжалявате. Контролирайте се максимално. Точно днес не водете преговори и не сърдете Темида. Законът може да се стовари върху вас, дори и да не сте направили нарушение. Не е ден за ремонти и поправки на техника. Внимавайте с елетроуредите. И въздухът наоколо е наелектризиран, мислите и действията ни също. Не правите забележки, туширайте скандалите в зародиш.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Много хора днес имат революционна нагласа и са склонни да посрещат на нож всяко действие, с което някой се опитва да ги засегне. Бъдете внимателни. Някой задкулисно се опитва да запали клечката и да се възползва от натрупания в тълпата експлозив на недоволство. Може да се стигне до тежки битки от едно само неприемливо разпореждане. Внимавайте как се отнасяте към тези, които зависят от вас. Ако сте на шефска позиция не издавайте неприемливи заповеди и не изпълнявайте такива. Доверете се на предчувствието си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Странете максимално от екипната работа и от тълпата. Не се препоръчват колективни мероприятия, на които може да се очакват провокации и експлозивни реакции. Трети лица ще се възползват от отношенията ви с някого. Клюката върши мръсната си работа. Трябва да се избягват на всяка цена конфликтите, скандалите и бурните прояви на емоции. От играчка днес може да стане плачка. В по-тежките случаи и законът ще се намеси. И най-прятелските разговори и забележки ще предизвикват бурна реакция.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес Юпитер от Везни е в точна опозиция на Марс и Уран от знака на Овена. Съветът е да не ритате срещу ръжена, да останете където сте и да не провокирате околните с лични забележки и критика. Може да ви поставят ултиматуми и независимо, че сте прави да бъдете глобени или по някакъв начин наказани. В този ден трудно се спазват законите. Ако се опитате да играете регулираща или контролираща роля може да пострадате. Вероятни са прединсултни състояния, които могат да засегнат и близък човек, ако влезете в скандали.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще се събудете с някакво предчувствие и желание да направите промяна в плана. Доверете се на интуцията и ще избегнете проблемите. Денят е зареден с експлозивна сила, страстите ще се развихрят. На работното ви място може да се заформи скандал, от който трябва да избягате. Не се карайте с никого, не правете забележки. Спазвайте правилата при работа с електроуреди и техника. Обърнете внимание на близките и децата. Не яжте в съмнителни заведения. Някой изпаднал в състояние на афект ще ви даде ценна информация.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Денят е зареден с агресия, с желание да влезете в открити битки с тези, които ви мътят водата и по някакъв начин ви развалят работата и отношенията. Може и да поставите някого на мястото му, но със сигурност ще качите кръвното и ще си развалите отношенията за дълго време. Действайте максимално дипломатично, а не с остена на принудата. Проблемът е, че трудно ще преглътнете една провокация, агресия или изневяра и ще реагирата първосигнално. Бройте до десет преди да направите каквото и да било.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените около 10-15 януари да бъдат внимателни в този ден на експлозивни рекци и неконтролируемо поведение. В хороскопа ви действат напрегнати и рискови аспекти. Вероятни са проблеми във връзка с главата и тенденция към прединсултни състояния. Спазвайте предписанията при работа с нова техника и електроуреди. Не ходете по митинги и не се месете в колегиалните разправии. Преди да реагирате и вземете решение за каквото и да било помислете, проучете, дайте си време. Не поставяйте ултиматуми на близки и колеги.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес някак минавате между капките, измъквате се от неприятни разговори и състояния, в които другите претърпяват загуби. Няма проблемни аспекти в хораскопа ви. Това обаче не пречи на нестандартният Водолей да си създаде сам проблеми в желанието да оправя света и да решава проблемите на другите. Не се месете като трета страна в делата на други двама. Може и да помогнете, но и да навредите. Днес давайте заето и ще си спестите упреците. Доверете се на инстиктите, правете това, което ви привлича.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не се препоръчва да играете роля на арбитър, посредник или консултант в днешния ден с тежки и натоварени аспекти. Вероятно е да излезете виновни за чужда вина. В този ден агресията е над законите. На всички нива се демонстрира сила. Марс и Уран са в точна опозиция на Юпитер, а това дава предимство на войнстващото начало пред институциите. Някъде по света ще пламнат конфликти, ще има сблъсъци на интереси. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и всичко при вас ще е наред.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Навлизате в прилив, но бавно и постепенно. Последните три месеца на годината ще ви донесат богата реколта, нова работа, стабилизация на отношния и доходи. До тогава си движете активно приоритетите. 2018 г. ще ви ограничи и ангажира максимално, но и работата и парите ще са добри.

Родените днес ще бъдат изключително войнстващи натури, независимо пола и положението в обществото. Ще разтърсят институциите, ще въведат и изковат нови закони и ще пренаредят по съвсем нов начин общественото устройство. От малки им намирайте работа или ги насочете към усилени тренировки, за да не правят бели. Може да имат проблеми с главата.

Заченатите днес ще бъдат продължители на рода и стълбове на семейството. Около тях ще се въртят всички, ще ги слушат и следват.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване