Thalloderma Shop
03/11/17 06:51
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 11 март, събота

 Овен 21 март - 20 април
Отдайте дължимото на здравето и личната си визия. Променете прическата, проведете някои козметични процедури и ще се почувствате много по-добре. Ще се появят стари проблеми, но ако не нервничите и приемате нещата такива, каквито са, ще разрешите споровете. Денят е магичен, помага ни да се отървем от притесненията и тежестите на миналото и да смъкнем от гърба си като стара кожа всичко вредно, разболяващо и безперспективно. Нека остане в миналото и това, което ви пречи да живеете щастливо и да бъдете обичани.
Телец 21 април – 20 май
Ден за отдих, за разкрасителни и оздравителни процедури. Подкрепете тялото и душата си с нещо приятно и освежаващо. Пътувайте към места на покой и душевно равновесие. Така и работата ви ще се услажда и спори. Ако сте далече от проблемите, шансът да намерите разрешението им е по-голям. Опитайте да видите света и делата си от друга гледна точка и си направете нова програма за действие. Ден на пръстена и колелото. Може да получите и да направите предложение за брак. Постарайте се да е на хубаво и приятно място.
Близнаци 21 май – 21 юни
Тежък ден за родените в първата декада, особено за тези, които са планирали да свършат много работа и не са оставили място и време за нещо друго. Денят изисква да спрем, да се огледаме, да видим как стоят нещата у дома, в отношенията и в графата на личното ни здраве. Ден за всякакъв тип релаксиращи и оздравителни процедури, за сауна, масаж и разходки сред природата. Ако сте заложили само на работата, може и да не я свършите. Тялото и душата искат своето, търсят нещо различно от делничността.
Рак 22 юни – 21 юли
Полезните вещества днес лесно се усвояват. Започнете нова оздравителна програма. Пийте отвари, търсете вашето лечебно място сред природата или в някой от спа центровете. Вероятно е да получите информация, която ще помогне да решите стар проблем. Ще ви олекне, ще се почувствате по-добре и може да вземете правилното решение. Денят е магичен, помага да прескочим на нова навивка в отношенията, да получим и направим предложение, променящо семейния ни статус или работното място.
Лъв 22 юли - 22 август
Ден за тестване на нов козметичен продукт, нова диета или разкрасителна процедура. Отделете повече време за себе си, за да може в следващите дни усилено да работите за близките и да защитите личния си интерес. Ще решите по нов начин старите проблеми, ще ви засипят с полезна информация и може да се окажете разпределителна гара на нечии интереси, от което ще дойдат печалби. Денят се свързва с пръстена и с колелото, със спиралата на вечното обновление в живота и личните ни отношения. Тази вечер и нова работа ви се урежда.
Дева 23 август – 22 септември
Още със ставането трябва да се погледнем в огледалото и да решим каква промяна ще направим, за да изглеждаме по-добре. Тествайте нов козметичен продукт, нова лечебна процедура и започнете разтоварваща диета до пълнолунието. Днес и утре Луната е във вашия знак и като най-бързодвижеща се планета ще ви придвижи към нови хоризонти на отношения и връзки. Реагирайте на всяко обаждане, осмислете и използвайте всяка уж случайно подадена информация и ще попълните празнините в личния си пъзел.
Везни 23 септември – 22 октомври
Този ден дава нов поглед в ситуация, която до момента е изглеждала неразрешима. Направете крачка към тези, за които мислите. Ден на пръстена, на възможността да получите и направите предложение и да заживеете по-добре от преди. Променете визията си, облечете новите дрехи, релаксирайте със стил на приятно място с приятни за душата и сърцето ви хора. Ден, в който всичко полезно лесно се усвоява, кръвта се обновява, връзките също. Не се бавете да направите крачката, която от доста време отлагате.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден на преобразяване и трансформация. Ще видите с нови очи близки и приятели, а и вас ще погледнат и преценят различно. Постарайте се да направите нужното впечатление. Днес всеки е тръгнал на лов за приятелски и партньорски връзки. Ден на колелото, на възможността да се издигнем на нова навивка в личните и професионални отношения. Чакайте и направете предложение, което ще ви донесе радост, нова работа и възможност за нов живот. Днес нищо случващо се не е случайно и няма да ви остави в старото положение.
Стрелец 23 ноември - 21 декември
Ще ви е трудно днес и утре, ще се налага да вършите и чуждата работа, докато някой се излежава или е тръгнал на почивка. Отговорностите ви нарастват, може да се наложи да замествате и колега. Откраднете поне няколко минути за себе си. Ден за релакс и разкрасителни процедури. Всяка промяна, която направите във външния си вид, ще ви даде нужното самочувствие и ще помогне да се справите без проблем с възникналите отговорности. Идва информация, помагаща да се отървете от тежестите на миналото и да заживеете различно.
Козирог 22 декември – 20 януари
Чудесен и обновяващ ден. Свалете като стара кожа от себе си всички проблеми на миналото и неудовлетворението, което ви разболява. Време е за промяна както във външния вид и визията, така и в отношенията с партньори, колеги и приятели. Използвайте всяка възможност за крачка в нова посока. Пътувайте, посетете рехабилитационен и разкрасителен център, радвайте се на живота, направете и чакайте предложение. Ден за годежи и съвместна творческа дейност. Обединете интереси и усилия с доказани партньори.
Водолей 21 януари - 19 февруари
Предстоят трансформации, които не може да избегнете. Не се дърпайте, не оставайте живота да ви влачи, стегнете се, променете външния си вид, облечете новите дрехи и задвижете проблемите, които сте протакали във времето. Днес прескачаме на нова навивка в личен и професионален план. С лекота може да обърнете гръб на неприятностите от миналото и да разрешите болестните проблеми. Работете и над външния си вид. Денят ще ви даде отдавна липсващото ви самочувствие със срещите и предложенията, които предстоят.
Риби 20 февруари - 20 март
Родените в първата декада ще изживеят мъчителни мигове, ще им се иска да отхвърлят наложените отговорности и да избягат поне за час, два от задълженията. Непременно го направете. Този ден може да ви донесе така нужното разширение и обновление. Мъчително се излюпвате от черупката на ежедневието, но ако го направите, ще се почувствате по-добре и ще дишате по-свободно. Работата няма да избяга, но любовта и приятните мигове с близки и любими ще ви се изплъзнат. Уловете мига щастие, почивайте, релаксирайте.
 
Честит Рожден Ден!
Личната ви година е шестица. Може да уцелите шестицата от тотото на живота с ново запознанство, връзка и работа. В края на годината ще се струпат низ от животопроменящи събития, които ще ви помогнат през 2017 г. да прескочите на съвсем нова навивка в живота и отношенията. Пригответе се за качествен скок в личните и професионални отношения. На първо време уредете всички юридически проблеми, пречещи на новия ви избор.
Родените днес имат заложена революционна програма за обновление както на семейството, така и на страната ни като цяло. Това са бъдещите герои и труженици на невидимия фронт, носители на промените и прогреса. Ще влязат в тежък конфликт със средата си, преди да я променят.
Заченатите днес ще живеят дълго. Животът им ще зависи от обстоятелствата, от личната им карма и от кармата на страната, в която ще се родят. В трудни мигове ще получават невидима помощ от съдбата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване