Thalloderma Shop
04/05/17 07:02
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 5 април, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Ако не бързате и не пришпорвайте околните ще извлечете ползи и придобивки в този ден. До обед крачките ви са мъчителни и много неща може да се объркат, но следобед влизате във форма и сте на точното място в точния момент. Този ден ви дава възможност да се доближите до важен за вас източник на сила, ресурси и любов. Едно запознанство може да ви донесе и трите неща. Представете си колкото можете по ярко и картинно това, което искате да постигнете и ще го имате. Следвайте определните стъпки, не бързайте.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Телец 21 април - 20 май

Денят започва със спорове за пари, вложения и матерални интереси. С никого няма да се разберете, но със сигурност ще влошите отношенията си на работното място. Бъдете внимателни, не си мислете, че във всичко сте прави. Може да ви обърнат гръб и да ви поставят в изолация. Съобразете се с тези, от които зависите. Отложете за петък старта на новите иницитиви. В момента се правят рокади в местата на личния ви интерес. Оставете ситуацията да се избистри, да стане ясно кой пие и кой ще плаща.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Запазете неутралитет към случащото се преди обед. Със сигурност ще има опити да ви вкарват в губещи програми. Каквото отложите за следобед ще ви помогне да спечелите, да си осигурите нужното финансиране и подкрепа. Ще направите удобни и изгодни връзки. Насочете всичките си сили за багоустройството на дома и офиса. Време е за всякакви видове ремонти и размествания осигуряващи повече свобода на действие и функционалност. И най-големте неприятности бързо ще отминат и ще се забравят.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

До обед още действа зациклящата програма от миналите дни. Всичко да се прави без бързане, с необхоимата доза внимание, проучване и систематизация на фактите и делата. От обед се доближавате да тайни и явни източници на сила, чувства и ресурси. Ще се намери кой да ви помогне с пари и съвет в утежняващите ви ситуации. Не рушете, а градете. Денят се свързва с възможноста да се строи и надгражда. Ще се разберете с роднини по имотни въпроси. И на работното място ще овладеете и контролирате ситуацията.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

Трудно ще се разберете с околните, особено ако бързате да сте първи и да преговаряте без необходимите посредници и оторизирани лица. Неблгоприятно за старт на нов бизнес проект. До вечерта проблемите ще се засилят за родените във втората декада. Щадете сърцето, не се товарете с несвойствени задачи. Планирайте пътувания и директни срещи с производители. Отложеното за утре ще мине с по-малко натоварване, грижи и противопостявяне. Сънищата ви ще са като приказка, но няма да се сбъднат.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят е зареден с огромен потенциал и желание за изява. Сутрешните ви инициативи може да бъдат уловени и яхнати от мързеливците и от хора, решили да си спестят работа и средства за ваша сметка. Не влизайте в излишни договаряния. Каквото отложите за следобед ще покаже действително как стоят нещата и ще ви донесе повече предимства. Ще се отървете по-лесно от зависимостите и ще довършите успешно започнатото. Добре е да се започнат ремонти и преустройства в дома и офиса.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се поддавайте на прекаления ентусиазъм и на желанието да направите избор, без да сте проверили как в действителност стоят нещата каква е мотивацията движеща хората, с които влизате във връзка или работите екипно. Направете още една проверка и действайте следобед. Денят има своята тъмна и светла половинка. Успехът ви е почти в края на работното време, а до вечерта ще извлечете ползи и от една неочаквана среща или посещение. Ден за медитация над своята карма и тази на рода. Следете нишката на сърцето.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

 

Скорпион 23 октомри – 22 ноември

Родените в първата декада може да направят грешен ход, да изневерят на собствения си и избор и начин на живот и да си навредят здравословно. Не товарете сърцето, но не само с работа, а и с отношения, чиито негативизъм и друг път сте опитвали. Може да сгрешите в преценката за себе си, за чувствата или възможностите на другия. До края на деня се изпълвате с неудовлетвореност, която може да избие в агресия на неточното място и към невинните в ситуацията. Мислете повече за близките, свършете каквото сте обещали.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако искате да успеете утре проведете днес нужните проучвания и консултации. Денят започва за вас с неприятни уроци и срещи, които може да ви разплачат и натъжат. Не позволявайте да ви разколебаят или откажат от цел, която ви е призвание и за която сте дали много. Не губете кураж. До края на деня ще минете през клади от неудовлетворение, но вечерта ще получите награда за постоянството и уменията си. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Ще намерите тайни източници на сила.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако изчкате, ако не бързате и направите стабилни проучвания днес до вечерта ще навлезете в особено силен и печеливш период, който ще ви поведе към върха на постиженията, успеха и славата. Ден на фоната, на на иточника на сила, който се намира трудно, но когато човек го намери се зарежда за дълго време напред и намира смисъл в това, което прави или се готви да предприеме. Очаквайте финансиране на проектите си, гарнирано с материална и емоционална подкрепа. Изчакайте своя шанс, не се отказвайте от нищо.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Проблемите ви ще нараснат. Денят започва рисково повече за родените в първата декада. Не се доверявайте на никого и за нищо. Получавате неприятни вести и влизате в губещи ситуации. Шефове и колеги ще ви натоварят с тяхната работа, а за допълнително заплащане никой няма да отвори дума. Намалете темпото, почивайте повече и оставете всеки да си свърши работата. Обърнете повече внимание на благоустройството на дома и работното място. Не е все едно при какви условия ще работите и живеете. Мислете за себе си.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не взимайте прибързани решения поне до обед. Днес мнението ви може да се окаже погрешно, а и някой друг да се опита да ви обърка в желанието да ви постави на тясно. Всичко да се проверява. Отложете за следобед страта на новите иницитиви. Контролирайте се емоционално и не позволявайте на чувствата да ви водят. Ден за медитация над кармата на рода. Не рушете, а надграждайте в роднинските връзки. До два дни ще се окаже, че точно на роднините си ще трябва да разчитате, а не на тези, които в момента ви объркват живота.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е еденица. Време е за старт на нова лична и професионална програма. Кандидатсвайте за нова работа, явете се на конкурси и прослушвания. Предстоят битки за пари, парва и тиртории, които е добре да водите сами и със свои средства. Спазвайте предписанията, ако не искате да ви препъне закона.

Родените днес до обед са подвластни на по трудна и тежка карма и може да живеят при по неблагоприятни условия. Ще водят тежки битки за личната си реализация. За родените следобед съдбата е заложила по лежерна и спокойна програма с повече възможности и екстри.

Неблагоприятно за зачеване до обед. Заченатите следобед ще бъдат свързани с кармата на страната и рода. Ще се наложи да поправят старите грешки. Ще пътуват много, но винаги ще се връщат у дома.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване