Thalloderma Shop
04/22/17 08:15
(http://www.klassa.bg/)

Федералният резерв на САЩ глоби Deutsche Bank със $156,6 млн.

 Федералният резерв на САЩ глоби Deutsche Bank със 156,6 млн. долара, се казва в съобщение на централната банка на щатите, цитирано от RNS.

Почти 137 милиона от санкцията са наложени за небезопасните практики на валутния пазар, прилагани от германския трезор. Други 19,7 млн. долара се плащат за пропуски в работата на изпълнението на програмата на Deutsche Bank, свързани с търговските ограничения за използване на собствени средства при операциите с ценни книжа, налагани на финансовите институции отвъд океана, известни още като правилата на Уолкър. Те бяха въведени след срива на пазарите през 2008 г.

Експертите на Федералния резерв предполагат, че германската банка не е успяла да разкрие и спре използването от страна трейдърите на мрежови чатове за общуване с конкурентите относно своите търговски позиции. От Deutsche Bank са се съгласили да засилят контрола над тези свои служители, занимаващи се с валутна търговия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване