Thalloderma Shop
04/25/17 09:14
(http://www.klassa.bg/)

Създаване на нови работни места в сферата на хотелиерството

Проект BG05M9OP001-1.003-0755-C01 „Инвестиции в нови работни места в Стройтранс 2011 ЕООД” стартира през септември 2016 г.  Проектът е финансиран по схема „Ново работно място 2015” на МТСП и цели откриването на 25 нови работни места във фирма Стройтранс 2011 ЕООД.
Проектът дава шанс на уязвими групи - младежи до 29 години или над 54 години, продължително безработни, безработни с ниска степен на образование -  да се реализират професионално и да повишат своите компетенции и умения.

Основни дейности по проекта са: наемане на безработни лица на нови работни места като обслужващ персонал в 5 звезден хотелски комплекс в к.с. Кранево; обучения по дигитални компетентности и английски език; инвестиции в материални активи за  новосъздадените работни места.
По проекта вече е закупена голяма част от оборудването за новоразкритите работни места. Инвестициите по проекта включват перално помещение с висококачествени професионални машини с високи стандарти за качество и екосъобразни параметри, ново сладкарско и кухненско оборудване, модерна  офис техника, и последен модел робот за поддръжка и почистване на басейн.

Проектът ще се изпълнява до края на 2017 г. като заетостта на поне 50% от новоразкритите работни места ще бъде запазена за още една година след приключването му.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. www.eufunds.bg

 




 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване