Thalloderma Shop
04/27/17 07:22
(http://www.clubz.bg/)

Момчета с маски и агнешки главички пред ВСС (СНИМКИ)

Висшият съдебен съвет (ВСС) започна ключово заседание на пленума си. Сред предложените точки в дневния ред са проверка на Сотир Цацаров и срещата му в ЦУМ, както и на Лозан Панов - по обвинения в намеса в избора на съдии за членове на ВСС. 

Тази сутрин Панов призова пред бТВ да бъде изяснено всичко около срещата на Сотир Цацаров, Георги Гергов и Сашо Дончев в ЦУМ.

Вчера пък Ясен Тодоров призова Панов да си подаде оставката. 

Тази сутрин пред ВСС участниците в заседанието бяха посрещнати от десетина млади момчета, с обичайните тъмни дрехи, фитнес-фигури и татуировки. Всички те бяха мълчаливи и не казаха за какво са тук. Те носеха маски, а в ръцете си държаха агнешки главички - истински, току-що извадени от месарски магазин. Изразът "агнешки главички" се употребява от медиите на Пеевски по адрес на Христо Иванов, Иво Прокопиев и други критици на съдебната система. 

Организирането на контра-протести е обичайно за тротоара пред ВСС. Винаги, когато има въпросителни към главния прокурор Сотир Цацаров или някой от вярното му мнозинство във ВСС, се появяват десетина мълчаливи момчета на протест.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване