07/02/17 09:34
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 2 юли, неделя

 Овен 21 март - 20 април

Ако не искате да объркате нещата от живота си не ставайте рано и не предприемайте нищо съществено до обед. Родените в третата декада може да изживеят стресови ситуации и да бъдат санкционирани по някакъв начин от свои и чужди. Но каквото отложите за следобед ще се развие благоприятно, ще ви подсигури финансиране и подкрепа за инициативите през седмицата. Не бъдете инати, не се опитвайте да отстоявате на всяка цена мнението и решенията си, а се съобразете с исканията на партньорите и децата.

 

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Пътувайте следобед и до вечерта проведете разговори важни за следващите дни. Постарайте се да привлечете нужната ви подкрепа и съдействие за предстоящите дела и преустройства у дома и на работното място. Вечерта навлизате в труден двудневен период, в който Луната ще ви гледа в опозиция, ще имате проблеми при колективни начинания и екипна работа и трудно ще намирате общ език с партньорите си. Да не се обсъждат имотни въпроси и делби. Ден за активен отдих и ненамеса в работите на другите.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Нищо ново да не се започва до обед. Не взимайте и страна в споровете на близки и приятели. Следобед и най-неприятната ситуация ще се отпуши, ще намерите точните думи, ще смирите ревноста, гордостта и високомерието и ще се разберете по спорните въпроси. Намирате тайни и явни източници на сила и ресурси. Може да ви се обадят с важно делово предложение. Тази вечер бъдете на точното място с точните хора. Проведените разговори ще помогнат да прустроите живота и работната си прогама и да направите успешен ход.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

До обед давайте заето за чуждите обаждания и претенции. Необходима е активна самозащита от хора с натрапчиви изискваня и претенции към вас. Ако запазите самообладание и не влизате в спорове до вечерта и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. В следващите два дни ще извлечете максимални ползи от всяка своя инициатива. Затова отделете повече време днес за подготовка на проектите и задачите, които ще движите. Постарайте се да бъдете максимално независими.

 

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не планирайте пътувания и важни срещи до обед. Смирете недоволството и обърнете внимание на знаците, които съдбата ви дава. До вечерта може да излезете от напрегнато положение или тотално да влошите нещата. Не водете разговори по имотни въпроси. Не планирайте аборти за следващите два дни. Не споделяйте проблемите си с евентуални конкуренти и се стремете към лична и духовна самостоятелност. Всички сила да се насочат към благоустройството на дома, към помирение и сдобряване с близките, с които нещо не върви.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Каквото предприемете следобед ще ви изведе на финалната права в делата и отношенията, които отдавна изискват промяна. Заемете се с ремонти и премествания, търсете майстори и материали, намерете начин да удовлетворите своя вкус и този на партньора. Ден и за активен отдих с умерени натоварвания и разходки кой както го разбира и чувства. Ден, в който искаме или не, но влизаме в коловоза, в който ще се движим до края на месеца. До сряда направете крачката поне в една важна посока. Проведете днес уточняващите разговори.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще направите грешка, ако тази сутрин оставите домашните отговорности и работа на грижите на партньора, а вие тичате по чужди ангажименти и задачи. Концентрирайте се над задълженията си и изпълнете обещанията, които сте дали. В противен случай денят ще започне със скандал, след който трудно ще се сдобрите и помирите. Представате си възможно най-ярко тази линия на поведение, която следвате в живота си и не се отдалечавайте от нея. Ще се обадят спонсори и бъдещи клиенти. Карайте нащата по степен на важност.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ако съумеете да изчакате до обед, да не се намесвате и да размислите над бъдещите си инициативи до два дни ще направите силен ход, ще спечелите предимства и пари. И ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще оберете овациите. Използвайте свободното си време за подобрение на условията в дома и за напасване на отношенията с партньори. Започнете строителни и ремонтни дейности, планирайте разместване, което ще ви осигури по-добри условия и на работното място.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не планирайте ранни срещи, разговори и пътувания, ако не искате да си развалите почивния ден. Контролирайте емоциите и не позволявайте да ви предизвикват. Най-лесно е да обърнете всичко неприятно на майтап. Простете на човек, който ви е обидил. Препоръчва се активен отдих. Енергията ви нараства и блика като фонтан. Не отлагайте повече разместванията у дома, които ще осигурят нужния комфорт на смейството. Символ на деня е градежа. Нищо да не се руши. Някой ще се впусне в ремонти преди да замине на заслужена почивка.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада ще имат натоварена и рискова сутрин с доста перипети и неприятни положения. Качвате кръвното, ставате невнимателни и по някакъв начин допълнително влошавате нещата. Останете където сте до обед. След това напрежението остепенно ще спадне, ще се намери изход от неприятното положение и нова надежда ще ви окрили. Навлизате в стабилизиращ период. Само имайте търпение, не бързайте и не предизвиквайте околните с лични забележки и критика. Започнете ремонти и преместване.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят може да не започне обещаващо, но ще свърши добре и успешно за вас. Хора изпаднали в затруднение ще се надяват на личната ви подкрепа и съдействие, а в бъдеще вие ще може да разчитате на тях. Медитирайте над кармата на рода. Може да се повтори ситуация, при която в меналото сте направили неправилен избор. Сега може да коригирате нещата и да оправите отношенията. Не планирайте за следващите два дни аборти и гинекологични интервенции. Не се занимавайте с имотни и наследствени делби.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес някой ще изпусне кормилото и контрола в ситуация, която до момента не е зависела от вашето желание и мнение. Постарайте се веднага да се намесите, да използвате момента и да хванете здраво юздите в семеен и професионален план. До два дни може да направите силен ход, с който да излезете на преден план, да увеличите доходите си и да си позволите повече екстри. Денят е благоприятен за преместване в нов дом и офис, за ремонти и размествания осигуряващи комфорт. Сънищата са част от провокациите на деня.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Край с изчаквателната политика. Действайте активно, преместете се на нова работа, в нов дом и на позиция, която отговаря на амбициите и ценза ви. последните два месеца на годината ще ви донесат награди за положените усилия. Очертават се битки със закона. Явете се на изпити и конкурси.

Родените днед до обед ще водят тежки битки в живота, с околните, със закона и със себе си. Родените следобед ще имат видимо и невидимо покровителство, но за всички се очертава слава и известност, винаги когато навършват 12 г цикъл в живота си. Родените в края на Везните са личните им покровители и партньори, които няма да ги предадат, ще ги обичат и ценят.

Неблагоприятно за зачеване до обед. След това ще се зачеват деца на късмета и славата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване