07/04/17 06:44
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 4 юли, вторник

 Овен 21 март – 20 април

Ден на презареждане, на възможност да се изкачи висок професионален връх и да се задвижи дейност, от която в бъдеще ще се печели. Гонете си интереса по всички позиции, които в момента са отворени и очакват да вземете решение. Не се отказвайте от предложения и покани. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета, но до три дни успехът ще ви следва и шансовете ви за печалби ще са максимални. Бъдете внимателни със здравето и не рискувайте излишно. Започнете прочистващи и разчистващи пътя процедури.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Ззраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на неприятни сблъсъци на интереси и позиции особено в любовта. Тази вечер Луната от Скорпион е в точна опозиция на Венера от Телец. Бъдете сигурни, че партньорите ще ви поставят ребром въпроси за издръжки, наеми, заеми и прочие финансови дела. Ще се наложи да си плащате за всички услуги и екстри, които до момента сте получавали безплатно. Може да се разкрие двойнствената ви игра и да ви бъдат поставени ултиматуми. Надигат глава и тези, които до момента безропотно са се съгласявали с всичко.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не пропускайте шансовете, които съдбата ви изпраща в този силен ден. С лекота може да се постигне нещо, което в миналото не се е получавало, не ви се е давало и е било невъзможно да се получи и придобие. Уплътнете максимално деня с обезпечаващи работата и живота ви действия. Може да сключите изгоден договор и да спечелите на своя страна усилията на близки и колеги. Утре Венера ще навлезе във вашия знак, така че и любовта ще застане до вас в предстоящите дни на конкурентни битки и атаки.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на неограничените възможности. Не си слагайте спирачки. И без това животът достатъчно ни е ограничил. Използвайте всяка предложена възможност, търсете срещи с потенциални спонсори. Явете се на конкурси и прослушвания. Дайте всичко от себе си и ще получите заслужена награда. Някой ще получи работата, която ще му носи радост и удовлетворение, а друг повишението, което не е без значение. До два дни планетата на бизнеса Меркурий ще напусне Рака, така че действайте изпреварващо.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

В този високо енергиен ден пръскате сили, пари и енергия във всички посоки. Лесно може да стигнете до изтошение или източване на сметки и финанси. Бъдете внимателни, не водете имотни дела и не извършвайте предварителни плащания преди да сте получили стоката или услугата. Ще се ядосвате за пропилените възможности и екстри. Някой ще се опита да ви излъже и постави в трудна ситуация, но не знае с кого си има работа. До два дни ще се отърсите от грижите и ще направите ход, с който ще си върнете трона и лъвските позиции.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Действайте активно и експедитивно. Имате шанс да постигнете максималното, да разрешите личен и професионален спор и да получите отдавна чаканите пари и екстри. Енергията ви търси поле за изява. Не се отказвайте от допълнителна работа и от връзката, която ще направи живота ви по щастлив и уреден. От утре Венера ще навлезе в нехармоничните ви Близнаци. Двойнствените връзки ще се разкрият. Не прекрачвайте забранения праг. Пасивността е вредна, но и не бива да се претоварвате.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В професионален план ще бележите успехи и ще се радвате на предложения, повишения и покани. В семеен план ще се наложи да въдворявате мир и да действате като орбитър в отношенията на други двама. Не протакайте неприятните разговори, за да не станат нещата критични и да загубите контрол върху ситуацията. В момента силата и правото са във вашите ръце и по един или друг начин околните зависят от вас. Тази вечер непремено се приберете с подарък и се постарайте да изпълните нечие желание. Ще си спестите нерви и кавги.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за пътувания и командировки, за преговори и участие в спонсорски проекти. Може да получите очакваното назначение или повишение. Енергията ви търси поле за изява, но трябва да се пипа много внимателно, за да не бъдат засегнати партньорските интереси. В любовта не заставайте между двама. Не участвайте в двойствени игри и не рискувайте повече отколкото може да си позволите. Тази вечер Луната от вашия знак е в опозиция на Венера от Телец. Едно отсъствие носи изневери и раздели. Клюката е по петите ви.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Пътят пред вас ще се разчисти. Добре е да спазвате диета и да ограничите вредните контакти. Този ден ще определи приоритетите и новите посоки, ще ви сближи с хора, с които може да поемете по общ път, да обедините интереси, позиции и цели в бъдеще. Не оставайте пасивни, не чакайте втора покана. Днес инициативата трябва да излиза от вас, ако искате да влизат пари в банковата ви сметка. До два дни трябва да вземете болезнени решения в любовта. Вслушвайте се в гласа на сърцето.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на утрезвяване, на действия в посока на бизнеса и печалбите. Любовта остава на втори план. В следващите дни може да намерите и заместител на досегашните си връзки. Една покана за пътуване и гостуване далече от тук ще донесе уж временни рокади, които ще останат за постоянно. Появяват се нови възможности и фактори, които ще изтикат на втори план това, което до момента е ангажирало вниманието ви. Тази вечер може да получите откровение накъде да вървите и с кого да бъдете. Навлизаме в деня на сърцето.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на открито и прикрито противопоставяне. Вероятни са изневери. Партньорите постъпват нелоялно и по един или друг начин се опитват да ви прекарат. Тенденцията е да плащате чужди сметки и в крайна сметка да се окажете рогоносец. За наивноста и предоеряването ще се плаща. Не водете преговори за имоти и наследства. Не оставайте любимите сами, за да не ви намерят заместител. Като капак и разходите на децата трябва да покриете или пък на родителите. Дано да се намери някой, който да помисли и за вас.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Силен и печеливш ден, особено за родените след 8 март. Чакат ви печалби, добри вести и неочаквани предложения, които ще стабилизират личния ви и професионален живот. Направете днес своя избор. Не изчаквайте и не протакайте преговори и съвместни инициативи. Ден на прилив към едно стабилизиращо и обновяващо състояние, което ще ви донесе и преместване на ново място. Гребете с пълни шепи от шансовете на живота и се опитайте да реализирате основната си цел. Утре ще трябва повече да давате, ентусиазмът ще ви напусне.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Приближавате се към важен и устойчив период. В последните два месеца на годината ще успеете да се внедрите в нова среда, да получите дивиденти от предишни усилия и да започнете изгодна сделка. През 2018 ще изпитвате двойно натоварване, но и двойно ще се печели.

Родените днес притежават едно шесто чувство, което ще им помага да уцеляват независимо какво се случва в живота им. Няма да мрънкат, ще си уреждат сами нещата, ще отнемат ръководството на групата, в която се изявяват от ръцете на лаиците.

Заченатите днес ще притежават лечебни и магически сили. Ще се изправят след всеки удар на живота още по-силни, знаещи и можещи. Ще пътуват много.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване