07/16/17 17:42
(http://www.klassa.bg/)

5 Маркетинг съвета за успешен онлайн бизнес

 Има сайтове и конкуриращи се фирми в почти всяка ниша. Възможно е с маркетинга, които използвате да се откроите от вашите онлайн колеги, а това е едно голямо предизвикателство. Тук ще разберете няколко съвета, които може да приложите в онлайн бизнеса ви.

1. Не забравяйте вашата аудитория.Това е най-простия и важен съвет за всички, като проучването на пазара е от съществено значение за маркетинга. Бъдете социални и се интересувайте, какво мислят клиентите ви. Проверявайте какво казват за вашата компания в социалните мрежи. Това ще ви помогне да определите идентичността и слабостите ви.

2. Вместо да купувате реклами на Google или да проектирате сложен сайт, може да създадете блог или в Instagram да представите подробно факти за вашия бизнес. Трябва да знаете съответната целева аудитория и тогава да създадете съдържанието. Трябва да актуализирате съдържанието редовно и да добавяте интересни неща, за да привличате хора към сайта ви.

3. Бъдете активни в социалните мрежи. Дори да създадете най-голямата публикация, няма да има значение, ако никой не чете от сайта ви. Активната социална медийна стратегия, не означава създаване на бизнес профил във всеки социален уебсайт. Съсредоточете се върху основния уебсайт.

4. Разберете какво е значенито на SEO. Google остава един от основните инструменти, чрез които новите клиенти могат да открият вашия бизнес. Поради тази причина е важно да имате добра оптимизация (SEO) стратегия. Google следи уеб сайтовете и  с колко други страници се свързват с тях. Това означава, че ако вие искате да се свържете с други страници, те също могат да се свързват с вас.

5. Грижа за потребителите на мобилните услуги. Всеки бизнес трябва да има стратегия за мобилни устройства. Това означава, че трябва да изработите вашия сайт, така че да е лесна навигацията от мобилни потребители. Хората все повече използват мобилните си устройства, вместо настолните компютри.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване