08/12/17 07:59
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 12 август, събота

 Овен 21 март – 20 април

Ден на орела. Край с избора на жертва или на посока и цел. Време е да се спуснете от позициите си и да атакувате по тези на конкуренцията. Ако не нападнете, ще ви нападнат и атакуват или някой „лалугер” ще ви отмъкне плячката. Нужна е голяма концентрация и влагане на сила в най-важните проекти. Всичко предприето ще ви носи пари и предимства. Ден за подписване на нови договори и синхронизиране на съвместна дейност. От утре до 5 септември не е добре да се обвързвате с нови обещания и нов бизнес. Вечерта намалете темпото.

Телец 21 април – 20 май

Изискването на деня е да сте пределно активни, но да не изразходвате напразно енергията си. Концентрирайте се над най-важното и ще постигнете целите си. В този ден няма невъзможни неща или незначителни такива. Проблемът в контактите е, че всеки ще отделя повече време и сили за собствените си проекти, а за тези на другите може и да не се погрижи. Гледайте да си свършите работата сами. Не се сърдете на околните, ако в дадена посока ви изоставят. Наградите, към които се стремите ще дойдат утре.

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко предприето днес ще има успех, ще помага да постигнете отдавна гонена цел и да се радвате на успех сред свои и чужди. С някаква особена лекота са отхвърлят съмненията и се прави крачка, немислима в предните дни. Не се съмнявайте в успеха си и той ще дойде. Не чакайте повече, обадете се на тези, с които искате да стартирате нещо ново в живота си. Дава ви се достатъчно количество енергия за придвижване на всякакви проекти. Действайте, не протакайте, цялото ви бъдеще е сега. Навлизате в период, важен и за любовта.

Рак 22 юни – 21 юли

Труден ден за родените във втората декада. Ще се наложи да прекрачвате преградите, издигнати вътре във вас или поставени от околните на пътя ви. Очаквайте сблъсъци на интереси, позиции и амбиции. Ще ви е трудно, а вечерта може да попаднете в особено рискова и конфликтна ситуация. Бъдете внимателни с техника и транспорт. Пътувайте по-рано през деня или утре следобед. Не вадете зъб, освен ако няма накъде. Вечерта си поръчайте сън-прогноза и утре сутрин може да се събудите с решение на проблема.

Лъв 22 юли – 22 август

Няма нещо, с което да не можете да се справите в този ден. С лекота ще решите и най-трудните проблеми и задачи. Сега е моментът да задвижите важно начинание, преди да помислите за почивка. От утре Меркурий ще тръгне ретроградно, ще се стопират новите амбициозни проекти. Действайте целенасочено и с цялата си лъвска мощ. Не се съмнявайте в успеха. Водете преговори, намерете силно място и се съберете със силни хора. Заедно ще преместите планини. До утре на обед вие определяте приоритетите в своя и чуждия живот.

Дева 23 август – 22 септември

Ако днес се постараете повече, ако задвижите важни задачи и програми, до два дни ще берете плодовете на труда си. Случващото се в момента разпределя не само ролите, но и парчетата от общата торта. Значителен пай ще отмъкнат силните и амбициозните хора, тези, които си гонят интереса и не се съобразяват с околните. Ден на орела. Жертвите са набелязани и програмата е задействана. Направете силен ход лично за себе си, а не в полза на чужди интереси. В този ден няма невъзможни неща или незначителни такива.

Везни 23 септември – 22 октомври

В хороскопа ви се очертава планетен кръст. В този ден е добре да сложите кръст на вечното си колебание и да направите своя печеливш ход. Ще има спънки и нищо няма да ви се дава лесно. Ще трябва да се преборите с нечия агресия и несъгласие, както и с личната си нерешителност. Но уреденото и задействаното в момента ще се окаже крайъгълен камък на бъдещите ви лични и творчески успехи. Вечерта може да нарушите закона и да ви санкционират. Правете всичко при повишен самоконтрол и дисциплина.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До утре на обед имате шанс да направите самостоятелен избор и ход. Ако пропуснете момента, след това друг ще управлява и направлява ситуация, а вие ще останете на опашката или в подчинително положение. Днес преградите по пътя са лесно преодолими или са само в ума ни. Забраните отпадат или никой не се съобразява с тях. В такъв момент е глупаво да стоите със скръстени ръце и да бездействате, когато другите си уреждат живота и любовта. Вечерта си поръчайте сън и утре ще се събудите с някои важни насоки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Силен ден за родените във втората декада. Препоръчва се активност при преследване на важни и второстепенни цели. Не се отказвайте, преди да сте си опитали късмета в посоката, която ви привлича. Всичко, от което сте се страхували и притеснявали, може да се окаже незначително и дребно на фона на постигнатото. Концентрирайте се над най-важната цел, не изпускайте нишката, която ще ви изведе от лабиринта на бедността и безлюбовието. Вземете важно решение и постъпете така, както го усещате за правилно и нужно.

Козирог 22 декември – 20 януари

Тенденцията при вас в момента е да стоите и да гледате как другите печелят или ви отмъкват шансовете и любовта. На пътя ви стои привидно непреодолима преграда. В душата и в ума ви има заложена стопираща програма в резултат на минали опити и грешки. Няма страшно, можете да си позволите още една грешка или пък този път да излезете победители в играта. Само който не играе днес, няма да спечели. Може да преживеете тежки и рискови моменти, но все нещо ще се промени и ще ви помогне да излезете от застоя, в който циклите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на напредък и постижения. Всичко предприето ще носи ползи и облаги. Активизирайте се максимално, гонете си интереса, пътувайте към важни за вас места и хора. Случващото се в този ден ще помогне да вдигнете нивото си и да се изкачите на по-висока степен на лично и професионално развитие. От утре ще загубите инициативата или някой друг ще печели от личната ви активност и действия. Този ден ще ви помогне да се преборите със себе си, със страховете и проблемите, натрупани във времето.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на неочаквано прозрение и озарение за бъдещето. Концентрирайте се само над най-важното за момента, не се разпилявайте, за да не загубите и отдадете много от енергията си за ненужни или вредни цели. Препятствията са лесно преодолими, но е вероятно много хора да тръгнат към една и съща цел и интересите им да се сблъскат. Предстоят конкуренти битки, които ще водите на няколко нива, в това число и в любовта. Не се отказвайте от нещата, които ви привличат. С голяма вероятност може да ги постигнете.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Стабилизирате материалното си положение, стъпвате на нещо сигурно и може да започнете паралелен бизнес. До ноември юридическата ви позиция е стабилна, но в следващите няколко месеца ще се налага да се съобразявате с нововъведения, които може да разклатят положението ви.

Родените днес ще имат всеобхватен поглед върху света и лесно ще обобщават случващото се. Ще гледат от високо, ще имат вярна преценка и ще правят точни удари в подходящия момент. Родените към края на деня ще имат нестандартно мислене, поведение, подход и действие в живота.

Заченатите днес ще се опитват да достигнат непостижимото и да научат всичко. Като Фаетон може да си опарят крилата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване