09/02/17 17:03
(http://www.klassa.bg/)

Бременна ДесиСлава слиза от сцената, пипат я по дупето

 Бременната Деси Слава най-после излезе в майчинство. Звездата от Раднево очаква второто си дете, а бащата е боксьорът Благой Найденов. Въпреки огромната възрастова разлика, с която певицата превъзхожда любимия си, това не попречи те да се решат на тази важна и щастлива крачка в съвместния си живот.

Очакваше се Деси много по-рано да слезе от сцената, тъй като фигурата й доста наедря. Певицата на „Пайнер“ е имала намерение да пее до края на осмия месец, ако се чувства добре, но в последните седмици се е почувствала изтощена и изнемощяла.

Самата Деси обяви във „Фейсбук“, че временно се сбогува със своите фенове.

„Скъпи мои, ще се видим следващото лято! А до тогава, ще ме топли любовта, която получих на всичките безброй участия, на които се забавлявахме заедно!!! Ще ми липсвате много !!! ❤️Обичам ви!“, написа певицата в своята страница.

Тя вече има един син-Майки, който стана на 16 години наскоро, но според слуховете сега отново очаква момче.

На неприлична сценка станаха свидетели жителите на град Лъки, пред които глас извиси фолк дивата Деси Слава. Бременната в почти осмия месец блондинка стана жертва на похотлив тийнейджър посред бял ден и пред няколко хиляди свидетели. Това на всичкото отгоре се случва на едно от последните й участия преди раждането.

Миналия уикенд Деси Слава бе ангажирана от местната власт за миньорския празник, който се чества по традиция последната седмица на месец август. Събитието е голям празник, а в града приждат хора от всички околни села.

В „Ютюб“ бе качено 40-минутно видео от участието на звездата, което е в нетипичен за нея час – по обед. На първите редове край импровизирана сцената на площада в града, специално пригодена с дебела сянка, за да не се „пържи“ бременната гостенка, са предимно деца от всякакви възрасти. И тъй като участието на звездата преминава без охрана, достъпът до нея е свободен и периодично я доближават деца за селфита.

На 16-ата минута след началото на концерта на Деси обаче палав момък се засилва към певицата с предварително набелязана цел – нейното пищно дупе, наедряло още повече от бременността. Тийнейджърът пляска певицата по задника, като тя се измъква от конфузната ситуация, намествайки ръката му върху кръста си.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване