04/06/18 06:45
(http://www.klassa.bg/)

Тръгват круизите до остров Света Анастасия

 Тръгват круизите от Бургас до остров Света Анастасия. Новият сезон стартира на Разпети петък, когато  е планиран първият курс на кораба "Анастасия". От община Бургас уточниха, че ще бъдат извършвани по два круиза дневно като за начало. Корабчетата ще тръгват от Магазия 1 на Морска гара в 10 ч. и в 13.30 часа. Връщането от острова е съответно в 12.30 и 16 ч.  

Остров Света Анастасия е готов и вече очаква първите си гости през Великденските празници, съобщиха от управата на острова. До края на месец април общинският катамаран "Анастасия" ще плава при зимни условия с капацитет до 45 пасажера, само по предварителна заявка. "Резервации се приемат всеки ден от 9:00 часа на телефон 0882 004 124, като е необходимо да заявите пътуването си най-късно до 17:00 часа в деня преди избраната дата за посещение на Острова", обясниха от общината.   
Цени за пътуване с кораб "Анастасия" до края на месец май 2018 година:
Цената на стандартен билет за корабчето е 10 лева, за  ученици и пенсионери - 9 лева, а децата от 3 до 7 ненавършени години ще плащат по 3 лева. Общината осигурява безплатен круиз само за хора с увреждания и за най-малките до 3 години. Отстъпки са предвидени за групови пътувания. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване