04/15/18 05:56
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Близнаци – напрегнати сте, Рак – отпуснете се в мълчание

Хороскоп за 15 април 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Думите на близък човек ще докоснат сърцето Ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Така се случва, като с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Определено днес няма да Ви се иска да действате сами. Желаещи да ви помогнат дал Господ, но дали всички ще изпълнят високите ви критерии? Не бъдете прекалено претенциозни, но и недейте да гледате през пръсти. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Леко напрегнат е днешният, а това ще се отрази зле на нещата, които правите. Опитайте да се отърсите от напрежението, погледайте цъфтящата природа, идете на фитнес, купете си нещо ново, изхвърлете нещо старо. Променете гледната си точка.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие сте генераторът днес, така че ви чака важна работа. Вярвайте си повече, говорете по-малко и просто действайте!

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Денят може да е доста енергичен, но ще сте склонни да приемате нещата твърде лично, а това определено ще повлияе на отношенията Ви. Най-добре ще е ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Разминаването между желаното и получаваното може да донесе разочарования. Опитайте да сте по-събрани и не се фокусирайте толкова върху материалните неща, помислете и за безсмъртната си душа ,) Накратко опитайте да разберете кое точно Ви носи радост и … го направете!

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще се наложи да балансирате между това, което искате Вие и онова, което Ви предлага светът. Дилемата може да е доста разочароваща, ако правите компромиси. Просто не го правете.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията, но по-късно ще разберете, че всичко случващо се, е един урок за Вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ден голям, ден безкрай, пълен със мечти. Днес ще сте като един продавач на надежда и плавно ще се носите по течението. Огледайте се за пристанище, където да акостирате.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг!

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да се потрудите затова. Резултатите определено ще си струват труда.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Несигурността е свободата. Ако сте готови да живеете в несигурност, в постоянна несигурност, ще бъдете свободни. А свободата е вратата към Божественото. Имате ли смелостта да се доверите на Вселената?

 

Материалът Астропрогноза: Близнаци – напрегнати сте, Рак – отпуснете се в мълчание е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване