Thalloderma Shop
04/08/17 07:17
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 8 април, събота

 Овен 21 мрт – 20 април

Първата мисъл в днешния ден нека бъде за ближния, за нуждите на родителите и децата, за приятелите и за любимите на сърцето ви хора. Направете едно добро дело и може да очаквате същото. Вечерта може да се разберете по спорни имотни и наследствени въпроси. Може да се започне и нова връзка. Планирайте за неделя посещение на СПА център. Доставете си радост и релаксирайте със стил на приятно място. Бъдете алтруисти, отпуснете се, поплачете си, нека ви олекне. Противопоказно е да се товари сърцето.

Телец 21 април - 20 май

Изживейте вълнуващи моменти на обич и задушевност. Ден на любовта в най-висшата и форма. Помогнете на ближния, доставете си взаимна радост. Ще свършите и много добра работа. Може да привлечете съюзници за предстоящите начинания. Ориентирайте се към благоустройствени дейности. Направете покупки и започнете ремонт. Много са вариантите и пътищата, по които може да тръгнете в този ден, но е добре да изберете пътя на сърцето и сърдечните работи. Добре е да се спазва диета.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не правете компромиси в чувствата. Денят ще мине тежко и рисково за вас, ако не обърнете внимание на нуждите на близки и любими. Вгледайте се в очите на тези, които обичате и им помогнете в решаването на проблемите им. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие смятате, че е нужно на другия. Някъде нишката на взаимноста и привързаностите ще се скъса, ще си кажете тежки думи и всеки може да тръгне в своята посока. Не си позволявайте крясъци и разправии. Работата да почака. И храната да е лека.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес молитвите се чуват, особено тези изказани от сърце и душа. Ще получите вдъхновение, което ще подскаже кои са важните за вас хора. Днес лесно се върви по нишката излизаща от сърцето. Цялата насъбрана в годните мъдрост ще помогне на ума да вземе правилното решение. Съсредоточете се близо до вода. Енергетиката на деня позволява визуализация на мислеобрази. Мислете за любовта и тя ще дойде при вас. Ако плачете на сън или на яве, това е знак за пречистване. Направете дарителски жест и чакайте подкрепа.

Лъв 22 юли – 22 август

Eдин от дните, в които е добре да се погрижите за тези, които винаги се грижат за вас или в момента ви правят услуги. Проявете състрадание и към хората с проблеми, които срещате по пътя си. Помогнете с каквото можете, а съдбата ще ви помогне с каквото намери за добре. Правете каквото ви идва отвътре, търсете начин да подновите стопирани прибързано връзки, след които в живота ви е останало пусто място. Не се срамувайте да си признаете грешките, на всички ви ще стане по-леко. Вечерта е магична.

Дева 23 август – 22 септември

Направете днес стъпката, която е одобрило сърцето ви, а душата е приела като лична цел и амбиция. Ден на благотворителността. Може да станете обект на спонсорство и да обгрижете някого. Тръгнете по линията на взаимните компромиси и отстъпки. Може да се разберете и с роднини по имотни въпроси. До вечерта вземете решение по отношение на новата си търговска дейност или творческа инициатива. От утре вашата управляваща планета Меркурий ще тръгне ретроградно и ще стопира новите ви начинания.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на ивентаризация в отношенията. Никъде не отивайте без подарък. Чакайте и подаръци от съдбата. Някои от тях ще надхвърлят очакванията ви и ще ви сварят неподготвени. Вечерта колелото на съдбата ще се завърти и ще изкара на преден план вашата кандидатура за места и позиции, които очаквате от доста време и работите за тяхната реализация. Побързайте да се разберете по важните семейни въпроси. В момента миналото ви се опитва да стане част от бъдещето ви. Разчистете терена и сложете нещата в ред.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Днес сме включени към канала на висшата любов. Не принизявайте нещата само до секс. На всички нива е добре да помислим за ближния и да направим поне едно добро дело. Близо до вода може да изчистите съзнанието си от насъбрания негативизъм, да се заредите с вдъхновение и любов. Поспрете, излезте от забързания делник и прекарайте поне няколко часа на лечебно място и с благи на сърцето ви хора. Вечерта ще се появи стар проблем, който бързо ще разрешите, ако наистина сте изчистили съзнанието си.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък ден, особено за родените във втората декада. Работата и отговорностите не ви дават мира и са на път да ви разболеят. Намерете време за себе си, идете на чисто и вдъхновено място, презаредете батерите след изтощителната седмица. Не позволявайте на странични хора да ви стоварват отговорностите си. Обгрижете някого, но без да лишавате себе си от нужната почивка. Нека който ви обича и цени да направи някакъв жест за вас. Отчаяно се нуждаете от блага дума и любовна ласка. Позволете си релаксиращи процедури.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден, в който е възможно да получите помощ свише, дори и да не вярвате или да не се надявате вече. Подключени сме към канала на космическата любов. Опитайте да изчистите съзнанието си от затормозяващите фактори. Идете в планината или на друго чисто и вдъхновено място. Медитирайте като го разбирате и ви идва отвътре. Може да получите вдъхновение за работата и решенията, които не може да вземете от доста време. Преди да предприемете каквото и да било днес, направете жест към някого или дарение на нуждаещ се човек.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Независимо в какво положение сте и как се чувствате този ден ще ви зареди с енергия, с оптимизъм и желание да правите добро и да приемете една добрина. Когато правим жестове към другите чистим личната си карма, а когато позволим на друг да ни помогне, даваме възможност и на него да изчисти своята. Затова в този ден не се отказва нищо дадено и дарено от сърце. Дори и най-минималният подарък и жест е зареден с енергията на висшата любов и ще ни даде повече отколкото предполагаме. Мислете позитивно.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще бъдете изправени пред невъзможен избор. Нептун и Венера от вашия знак са в опозиция на Луната от Дева. Не правете никакъв избор, който може да нарани някого, да постави на изпитание чувствата и взаимноста ви. Ако на сърцето ви са двама, които не може да помирите или разделите отделете време и на двамата, намерете начин да подкрепите единия и да дадете надежда на другия. Този ден ще бъде изпитание за чувствата ви на признателност и обич. Никъде на отивайте без подарък. Жестовете ви ще се запомнят.


Честит Рожден Ден

Личната ви година е четворка. В момента сте на кръста на изпитанията. Натоварени сте до козирката със задачи или ви предстои да го направите. Законът ви гледа под око, ще си платите за всяко нарушение. И на работното място може да ви ощетят. Работата ви ще нарастне, а заплатата не. Но 2018 г. ще ви отвори вратата към свободата и победата, към пътувания, промени в работата и у дома и нов начин на живот. Заслужете си го.

Родените днес винаги ще се съобразяват с другите, трудно ще взимат решение в страха си да не наранят някого. Имат дарба в изкуството и някаква особена сила в ръцете. В момента, в който ви прегърнат ще ви успокояват, а в бъдеще и други ще лекуват.

Заченатите днес ще имат лечителска сила, но ще изпият чашата на страданието до дъно преди да я отключат. Ще бъдат настроени към монашество. Не плачете днес, ако ще правите бебето, за да не плаче и то в живота си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване