04/21/18 05:59
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Телец – не се поддавайте на тежки мисли, Скорпион – денят е за срещи и общуване

Хороскоп за 21 април 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес е подходящ ден да въплътите идеите си, не мързелувайте, а действайте. Възможни са финансови проблеми, не се прекалявайте с разходите, дори ги съкратете, ако можете.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Не се поддавайте на тежки мисли по финансови въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, но не е днес моментът да мислите за това. А и в крайна сметка парите отразяват нашето лично отношение към богатството. Вие готови ли сте да бъдете богати, изобилни и щастливи, давате ли си сметка какво носи това?

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Малко нервни ще се чувствате заради промяната в графика. Днес е добре да се оставите по течението и да не предприемате важни действия, лесно могат да ви подведат дори при изострено внимание от ваша страна.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес ще се чувствате окрилени и ще ви е лесно да свършите дори и чуждата работа. Добре би било да не нагърбвате с много неща. Срещи с приятели вечерта е добър завършек на деня и добро начало на празничните дни.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ден, в който може да имате много емоции. Някак странно ще се чувствате на работа, хем ще имате желание за работа, а от друга страна времето (или някои специални хора) ще ви тегли навън. И както винаги ще се наложи да претегляте на везните две неща, от които не можете да изберете.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Въображението и мечтите днес ще са най-важни за вас, въпреки цялата ви практичност и разумност. Може би това също е начин да прецените къде сте. По-важното е, че плановете ви ще са наистина жизнеспособни. Мислете за начини за реализация.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Интензивен ден и то не заради външни събития, колкото заради вашите мисли и усещания, които дават смисъла на нещата. Останете вътрешно балансирани и ще сте непоклатими като скала за външните събития.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Денят е за срещи и общуване. Днес трудно ще минете сами, все ще се налага да търсите нечие мнение или помощ. Денят е малко проблематичен за любовните връзки, бъдете готови и на компромиси.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Бихте могли да се справите перфектно с всичко, което ви се изпречи на пътя, само не се отдавайте на леност. Не се водете много от чужди съвети и препоръки, нали знаете, че не всичко, което е добре е за някого е добро и за вас.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Прекалената ви услужливост може да ви коства някои семейни сцени. Проявете чувство за мярка, дори когато помагате на някого. Добър ден за контакти с деца. Спортните занимания са също препоръчителни.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Няма да се чувствате много уютно на работното си място днес. Мисълта, че днес по принцип е почивен ден, все ще ви кара да си мислите какво ли бихте правили ако си бяхте у дома. Това не означава, че трябва да претупате служебните си задължения.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Имате късмет, че днешния ден е работен, иначе нямаше да ви свърта вкъщи. Сега поне ще се чувствате по-полезни и работата ви ще спори. Не се доверявайте на сляпо дори на най-близките си хора. Днес лесно могат да ви подведат.

 

Материалът Астропрогноза: Телец – не се поддавайте на тежки мисли, Скорпион – денят е за срещи и общуване е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване