05/20/18 06:06
(http://regiona.bg/)

Звездите за днес: Стрелец – не се обвинявайте за грешките, Козирог – бъдете по-отстъпчиви

Хороскоп за 20 май 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Посветите този ден на семейството и дома си. Не забравяйте да отделите и малко време само за себе си. Отговорете си на някои простички въпроси – кой съм аз, къде отивам, защо съм тук. Ще видите, че отговорите на простите въпроси са най-трудни, но най-разширяващи.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

От съществено значение ще са срещите и разговорите с други хора. Организирайте нещата за следващата седмица от сега, но помнете какво сте обещали. И бъдете практични, не вършете неща, които другите могат сами да си свършат.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Ден да обмислите отношенията си с материалния свят. Днес ще Ви е лесно да откривате начините и пътищата за намиране на средства за едно или друго начинание. Позволете си също да почувствате красотата около себе си, насладете се на уханията навън, на приятното галене на вятъра, има толкова много неща, които могат да Ви покажат сетивата, усетете ги.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Майските недели Ви вдъхновяват, омайват, отнасят през девет планини в десета. Днес ще сте способни да напишете цяла една приказка, цяла една необикновена история, не изпускайте момента.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Приятелски срещи навън, на зелено, на пролетно, в радостни спомени и искрящи надежди. Красив и вдъхновяващ ден, помислете какво искате да си пожелаете, скрийте го в сърцето си и почакайте Новолунието утре по обяд, за да го изречете.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Забравете грешките! Забравете за провалите! Забравете за всичко, освен за това което ще правите днес и го направете! Днес е вашият ден.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Откриване на едно безкрайно себе си, на собствените си безкрайни възможности. Вие можете да бъдете всичко това, само си повярвайте. Ден да повярвате в себе си и да размахате крила.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Не се обвинявайте за грешките, не търсете виновни. Приемете всичко като един урок, като една крачка по пътя към по-съвърешното и по-доброто Аз. Обичайте себе си, за да обичате и света.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Желанието ви да диктувате положението не винаги среща положителен отклик в лицето на човека срещу вас, опитайте да бъдете малко по-отстъпчиви и много по-състрадателни.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ще сте особено придирчиви по отношение на чистотата. Не се учудвайте, ако околните се дразнят от желанието ви да въведете ред, прекалявате и с изискванията, и със заповедния тон. Може би е време да говорите малко по-тихо, за да позволите да се чуе гласът на сърцето.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ден за любов и творчество. Ако можете, посветете се на тези две неща, ще се чувствате просто идеално. Не изпускайте шанса, увлечени в приказки и никому ненужни постижения. Докажете се чрез отношението си, чрез любовта, която давате.

 

Материалът Звездите за днес: Стрелец – не се обвинявайте за грешките, Козирог – бъдете по-отстъпчиви е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване