06/12/18 03:59
(http://regiona.bg/)

Дневен хороскоп: Близнаци правете компромиси, Везни слушайте събеседниците си, Водолеи имате много работа!

Хороскоп за 12 юни 2018
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Един доста добър ден, ще съумявате да виждате ситуациите от всички възможни страни, с всички плюсове и минуси и това ще ви помогне да вземете най-доброто решение. Най-вече в любовта. Ще сте наясно с чувствата си, а това съвсем не е малко.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес ще успеете да разобличите непочтеното отношение на някой ваш сътрудник. За жалост това няма да ви донесе удовлетворение. Не драматизирайте нещата.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Не е от най-спокойните ви дни. Ще трябва да направите известни компромиси в името на хармонията, а това изобщо не ви е по вкуса, но трябва да решите.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес бихте могли да се похвалите с “добра ръка”. Нещата ще се развиват според плановете ви и дори блъфовете ще се окажат ефектни. Яхнете късмета, не се колебайте.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ден като ден. Обикновените неща ще стават както и до сега, можете да постигнете добри резултати в службата, но не очаквайте сериозно издигане именно днес.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес бихте могли да извлечете полза от ситуациите около вас. Слушайте внимателно събеседниците си, в някоя тяхна дума може би се крие разковничето за по-нататъшната ви кариера.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Известно напрежение ще чувствате през днешния ден. Не е много разумно да участвате в масови прояви. В традиционните си дела проявете повече търпение, дори да ви е трудно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Не са изключени проблеми. Трябва да сте по-внимателни и търпеливи. Прибързаните действия и желанието за словесни двубои няма да ви донесат добри резултати.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ако действате обмислено бихте могли да извлечете дивиденти от събитията, в които участвате. Това не значи, че трябва да действате меркантилно и само в името на ползата, проявете и съчувствие към околните.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Работите няма да зависят само от вас и това може да ви нервира, но пък предложенията, които ще получавате ще са доста изгодни, не ги отхвърляйте с лека ръка.
Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Доста работа ви очаква. Денят е подходящ за диети и грижи за здравето, но покрай всичките ви ангажименти, едва ли ще ви се мисли за това.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Може да се чувствате много натоварени със задачи през днешния ден. Активните действия трябва да са от ваша страна. Проявете повече търпение и практичност.

Материалът Дневен хороскоп: Близнаци правете компромиси, Везни слушайте събеседниците си, Водолеи имате много работа! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване