06/15/18 10:20
(http://regiona.bg/)

Живущи на улица „Андрей Ляпчев“ в Благоевград в лют спор: Дебнем се като котка и мишка кой къде да остави колата си!

Живущи на улица „Андрей Ляпчев“ в Благоевград влязоха в лют спор за паркоместа на централната улица. Според семейство, което живее в кооперация на втория етаж, бизнесмени паркират огромните си служебни коли на Ледена борса на тротоара върху плочките без да се съобразяват с никой.

„Всеки си прави каквото си иска, и ние имаме бизнес с големи коли, но сме намерили начин къде да ги паркираме, за да не пречат на никого и да не вдигат шум. През ден стават скандали свързани с парко местата. Трябва да има ред и да намерят начин, къде да си паркират колите“, оплакаха се живущи на улица“ Андрей Ляпчев“.

Потърсен за коментар управителя на Ледена борса Николай Георгиев, обясни, че наистина колите са паркирани в нарушение.

„Дебнем се като котка и мишка кой къде да остави колата си. И това не е от вчера… На улицата има 15 автомобила и всеки се чуди къде да паркира. Паркираме там, защото ние удобно. Още повече, че микробусът ни го паркираме в частно място, където се намира сградата на Камарата на строителите. Другият ни микробус го паркираме в нашия си двор и не пречи на никого“,обясни Николай Георгиев.

 

Материалът Живущи на улица „Андрей Ляпчев“ в Благоевград в лют спор: Дебнем се като котка и мишка кой къде да остави колата си! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване