08/30/17 14:05
(http://sporta.bg/)

Шведите се плашат: Серията ни срещу вас не значи нищо, дано не ни изненадате

Помощник-треньорът на Швеция Петер Ветергрен е изключително притеснен от предстоящия двубой на "Тре крунур" срещу България в квалификациите за световно първенство. Той заяви, че положителната серия на скандинавците срещу "лъвовете" не означава, че мачът ще бъде лесен. Ветергрен трябваше да пояснява сам всички детайли преди сблъсъка, тъй като наставникът на Швеция Яне Андерсон се разболя и остана да се лекува в хотела.

"Винаги се подготвяме по един и същи начин за всеки съперник. Наясно сме, че сме в добра серия срещу вас, но това не означава, че ще ви подценим. Ще подходим към мача с нужната мотивация и желание", сподели помощник-треньорът.

"Убеден съм, че ни очаква много труден мач. България е силен домакин. Очакваме противникът да бъде активен от първата минута. Ще ще опитаме да направим всичко по силите си, за да не ни изненадат българите, но няма как да кажем, че успехът ни зависи само от нас", добави Ветергрен.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване