Thalloderma Shop
04/22/17 08:25
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 22 април, събота

 Овен 21 март – 20 април

Критичен ден. Стремежът е да надскочим себе си, да се представим такива, каквито не сме, но си въобразяваме, че може да бъдем. Не се препоръчват публични изяви и излишно ораторстване. Ден на напразни усилия на мисълта, на съвети, които се дават, без да си ги искал, и които никой няма да послуша и следва. Днес всеки слуша и се опиянява от собствения си глас. Трудно ще се вземе единодушно решение. И сънищата показват колко голяма е гордостта ни. Време е да се свалят маските и да се види точно кой какво иска.

Телец 21 април – 20 май

Днес губите енергия в напразно суетене, в безпредметни разговори и желание да се наложите над мнението на околните. Препоръчва се повече почивка и отказ от амбициозни начинания. Нечия преказливост и мързел ще попречат на проектите, които готвите с цялото си сърце. Публичните ви изяви може да преминат при повишено ниво на конфликтност. Ден за пост и въздържание. Изискването е да бъдете избирателни във връзките и да не си губите времето в празни приказки с празни от съдържание хора.

Близнаци 21 май – 21 юни

Критичен, рисков и проблемен ден, особено за родените в първата декада. Вероятно е да се скарате с близки и приятели, да дадете повод за компроматна атака и да влезете в излишни пререкания с хора, които не са готови да ви разберат и да се съобразят с вас. Не предприемайте нищо съществено, без да се посъветвате с учителите си и с капацитети в интересуващата ви област. Прекъснете вредни връзки. Разговори на четири очи са за предпочитане пред публичните контакти.

Рак 22 юни – 21 юли

Бъдете лоялни, не афиширайте чуждите тайни. Ще имате възможност да спечелите пари и влияние от консултантска и преподавателска дейност. Ден за среща с учителите. Влизате в ролята на наставник, а може да намерите и точния съветник за проблемите, които сами не можете да решите. Не позволявайте на трети лица да се намесват в играта, която водите с доверен партньор. Поне в една посока ще ви се изясни картинката, ще направите правилен извод и още утре ще предприемете силен и печеливш ход.

Лъв 22 юли – 22 август

Критичен ден, в който лесно се влиза в конфликти и се провокира общественото мнение и интерес. Не се препоръчват публични изяви и участия в митинги. Ще отдадете излишна енергия и ще си загубите времето, ако участвате в преговори. Ден на напразно суетене. Трудно ще се разберете и с близките по въпросите, които възникват. Всеки държи на своето и не е склонен да отстъпва. Предприетото в този ден ще тръгне наопаки и няма да донесе ползи. Бъдете избирателни във връзките, не се срещайте с хора, които винаги ви провокират.

Дева 23 август – 22 септември

Тежък и рисков ден, особено за родените в първата декада. Въздържайте се от разговори и участия в съвместни дейности, които могат да доведат до конфликти с трети лица. Ден на суетене, на неприятни случайности и проблеми в общуването. Никой не е склонен да отстъпи от позицията си. Изискванията към вас нарастват, а дори близките не са склонни да се съобразяват с нуждите и желанията ви. Време е да прекратите отношения, които ви вредят. Денят къса и роднинските връзки. От нещо дребно ще възникнат конфликти.

Везни 23 септември – 22 октомври

Конфликтен ден, в който се надпреварваме да се изтъкваме и да омаловажаваме постиженията на другите. С такова поведение ви чакат проблеми и скандали. Постъпете максимално дипломатично в преговорите, в които ще участвате. Не влизайте в излишни спорове. Ще е трудно да се надприказват приказливците и да се стимулират мързеливците. Децата използват личната ви заетост и се измъкват с приятели. И партньорът търси начин да излезе и да ви остави сами да се оправяте с отговорностите. Ден на грубият материализъм.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще изживеете приятни моменти, но вероятно на гърба на другите. Ден на голямата говорилня. Оставете вечно спорещите да спорят, а вие се заемете с нещата, които са ви приоритет или ви доставят радост. Имате шанс да се измъкнете от неприятните роднински и партньорски разправии и да изживеете вълнуващи моменти, в които малко ще се говори, а много работа ще се върши и ще се изпитват удоволствия със сетивата. Не е нужно на никому нищо да доказвате или да се правите на герои. Живейте си живота. До 24-и късметът е с вас.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на проблеми и интензивно натоварване особено за родените в първата декада. От една забележка и накриво казана дума може да пламнат семейни войни, да се изпокарате с роднини и приятели. Денят е критичен за преговори и всякакъв тип общуване. Почивайте повече, въздържайте се от активна дейност и не се опитвайте да се доказвате на всяка цена. Денят носи всякакъв тип енергийни загуби. Може да си докарате сърдечен проблем или да загубите пари. Маските падат, виждате някого в истинския му облик.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес се търсим един друг повече водени от определени интереси и ползи, отколкото от чувствата и желанието да си помогнем. Ще разберете кой наистина държи на вас и кой само ви използва. Във връзките ви има неравностойност. Партньорите ще се опитват да бягат по тъча на личната си безотговорност. Ще се почувствате сами във важен или труден за вас момент. Очертават се скандали и разправии. Внимавайте какви забележки правите и с какви претенции тръгвате към околните. Сънищата показват колко голяма е гордостта ни.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не спорете с никого и не се опитвайте да доказвате нещо на някого. Един от критичните дни за месеца, в който с лекота влизаме в преразход на сили, енергия и средства. В желанието да се докажете и представите на ниво, може да направите излишни разходи, които никой няма да оцени. Чувствата и действията ви целящи създаване комфорт на околните ще се приемат повече като набъркване в личните им работи. Ограничете контактите, посетете учителите си.

Риби 20 февруари - 20 март

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Нептун. Денят е зареден с желанието да направиш впечатление. На преден план излизат фобии, страсти усещания, които сте готови да споделите дори и с непознати. Лесно ще влезете в неприятни зависимости и може да станете обект на компроматна атака. Внимавайте с кого си пиете питието и разисквате битието. Лесно пламват скандали, които може да ви скарат и дистанцират от тези, с които нито трудностите в живота, нито времето са успели да ви разделят.


Честит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. Слагате край на определен цикъл от живота си. Добре е да се дипломирате, да приключите обучаващ процес или работен цикъл и в следващата година да насочите амбицията си към нови учебни и пазарни ниши. До средата на октомври юридическата ви позиция е силна. Уредете делата, които протакате. След това до края на годината може да се наложи прекратяване на договори и лични връзки.

Родените днес ще бъдат богати, ще имат музикална и артистична жилка, може и да рисуват добре. Талантите им ще бъдат противопоставени на избухливата им и конфликтна природа. Лесно ще се сърдят и в такъв момент ще са готови да зарежат дори неща, които са постигнели с много пот и труд.

Заченатите днес няма да живеят в недоимък, дори в момента родителите им да нямат материални ресурси. Ще наследят далечен роднина. Трябва да се пазят от опасното си честолюбие.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване