01/28/10 22:32
(http://www.stancianegra.com/)

Tsvetanov Kollegen ging mit Bagger, graben und ziehen Leichen*

*Колегата Цветанов ходи с багер, копае и вади трупове (гугъл превод на немски)

Бате ви Боко отново беше по Европата и отново не се мина без традиционните словесни бисери. До болка познатия ни "народняшки" изказ изкристализира изваден от българскта среда и скудоумието безжалостно лъсва. В европейски контекст несъстоятелноста на Борисов, като политик и държавен лидер, просто не може да бъде прикрита. Неслучайно репортажите за задграничните му воаяжи са прецизно режисирани, съдържат предимно преразказ и нетипично малко (за стила на героя) директни изяви. Като бацилус булгарикум, Бойко Борисов е възможен сам тук, плод на уникални български представи, идеали и стремления. Всъщност този е подобреното издание на един друг любимец, когото наричаха умилително Тато. Преходът, прочее, може да бъде описан вкратце с две думи - от Тато до Бато. За това е ставало дума.
Та онзи Тато, също обичаше да флиртува с народните маси, да разпространява митове за кърпените си чорапи и да плещи глупости. Пред чужденците...и не само.

Умопомръчиталната история на Бившия за бай Васил и неговото право черво



Колегата Цветанов с багера, труповете и други шменти-капели от общ характер

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване