04/14/10 14:14
(http://asktisho.wordpress.com/)

Забавни ключови думи (с тъп коментар)

Много ми е забавно да следя какви ключови думи въвеждат хората в търсачките, преди да попаднат в моя блог. На принципа на древната поговорка „Който търси-намира”, повечето юзъри действително намират тук това, което търсят. Или поне изкривената ми, лична и ограничена представа за него. Но това не се отнася до всички. Има някои търсения, които буквално ми събират очите. Не знам как са попаднали в „Писателския блог на Тишо”, но определено знам, че не са открили това, което търсят.

Затова ще се опитам да им „помогна”. Елате и вие с мен да се посмеем заедно:

как се прави бебе – интересно, но това го виждам през ден в статистиката. Явно бая народ не знае как се прави бебе. Което ме навежда на мисълта, че е крайно време да въведем адекватно сексуално обучение в училищата. Номерът с щъркела очевидно вече не минава, откакто си имаме нет и кабелна телевизия вкъщи. Децата отдавна разбраха, че бебетата се правят, а не им ги носи изуменият щъркел. Щом имат достатъчно акъл да питат гугъл „как се прави бебе”, значи имат достатъчно акъл и да се сетят, че през зимата няма щъркели, уважаеми родители! Не бъдете толкова срамежливи!

парти пола – някои я наричат още пола, тип „колан”.

пашата обича смелите – абе, аз все си мислех, че е Съдбата, ама нейсе! Докъде водят турските сериали, а?

българските жени – за тях или добро, или нищо. Не защото са измрели до крак, просто са мнооого отмъстителни, братче! И злопаметни. Шегувам се. Ама внимавайте с българските жени! Особено ако сте блед чужденец, току що пристигнал на почивка у нас.

отмъщение и възмездие есе – препоръчвам ти да кръстиш есето „Синоними”.

арабски грим и прическа – за под „чаршафа”, който стига до петите ли?

защо мъжете предпочитат мастурбиране – поне три основателни причини: 1/ защото нямат пари, 2/ защото са им свършили парите и 3/ защото ги е настигнала кризата, хех.

откъде идва финансовата криза – да си дойдем на думата! От медиите идва, как откъде? Хубаво е да започнат да го осъзнават вече, че взе и да се връща при тях под формата на съкратени рекламни бюджети, което хич не хубаво…

хидуист – пише се „хедонист”

ей мило мое знаеш ли че съм луда по теб – да, бе знам, бая народ станахте вече! Изтегли си номерче и се нареди на опашката. Ще ти се обадя, когато ти дойде редът. Много съм тъп понякога, признавам си!

кога една жена говори за приятелство – когато не й стиска да ти каже в очите, че си мухльо (беден / горзен / безперспективен) и никога няма да спи с теб.

мога ли да практикувам тай чи бос -  че защо пък не?

колко пари струва билярдна маса – между две- и петстотин хиляди лева, зависи колко си претенциозен. Но може да си намериш и свястна масичка втора употреба за по-малко от хилядарка, потърси в някой секънд-хенд аукцион.

купонджийска гърция -  верно е купонджийска, сигурно затова в момента се бунтуват, че няма да има 14-та и 15-та заплата…И, може ли да не правиш нищо по цял ден и да ти плащат по-малко от хиляда евро на месец? Нормално ли е за страна, в която половината граждани са държавни служители, а другата половина са на тяхна издръжка? Малкото фермери можеш да ги срещнеш предимно по българската граница, откакто и те спряха да работят…Шегата настрана, това, което се случва в южната ни съседка хич не ме радва, но още по-малко ме радва злорадството, което се шири тук, у нас. Щото пожарът при комшията лесно може да се пренесе и в твоята къща, няма за какво да се радваш! Освен това, комшията рита, когато му пипат двата бона на месец, а тука не ритаме дори, когато облагат безработните с данък…

положение при клизма – не ме питай откъде го знам, но тялото трябва да е по-ниско от съда с топлата вода. И..не прекалявай със сапуна!

kak da bada kuchka – просто се дръж естествено.

какво се прави по време на инфлация – инвестира се в злато, петрол, недвижими имоти и суровини. Теглят се големи кредити, които после ще струват колкото два стека цигари, като дойде време да ги връщаш. Само дето всичко това се прави преди инфлацията. По време на самата инфлация седиш на дивана вкъщи, гледаш новини по цял ден, сърбаш си уискито и доволно почесваш мустак.

могали да вярвам че всичко което ми се случва е случайно – не.

дали можем да критикуваме света на лудитe – точно за такива неща говоря, че ми събират очите понякога…

Тихомир Димитров


Публикувана на 04/14/10 14:14 http://asktisho.wordpress.com/2010/04/14/key/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване