07/25/10 01:51
(http://nname.org/)

Да кажем НЕ на метъла!

 metal_sucs.jpg

Характерно за феновете на метъла е, че когато им кажеш истината, а именно колко жалко е да слушаш скандинавската помия, те реагират като убодени и вият като псета колко нетолерантно е да говориш срещу скъпия им метал. Това не е странно – деградирал и пропаднал човек трудно приема някой да му съобщава директно истината. Но тя не се изменя. Метълът не е само музика, в която мъже се обличат като жени. Той е начин на поведение, той е начин да стигнеш дъното на самоунижението и духовната деградация, тя е път към канала с лайна. Метълът превръща българските деца в роби и проститутки.

Ако някой не изясни на децата, че е така, за нас и нашата страна няма никакво бъдеще. Защото от тези деца, които ежедневно се тровят, ще израснат деградирали и морално разложени личности. Къде са българските бащи, чиито дъщери на 12 години се обличат и държат като мъже и пушат трева? Те на са мъже. Те са жалки плазмодии. Ако не е така, е крайно време да го покажат.

Метълът не е просто гадната свирня, която се носи от някой гаден бардак, тя е оръжие срещу българският народ, насочено предимно върху българските деца. Хората, които стоят зад появяването на този “феномен” не са хора, а изроди, чието място е в затвора. Освен че една група негодяи натрупаха купища пари чрез масовото изпростяване, основната цел на метъла е именно психически и духовно да замърси българският народ, за да стане той плячка на своите смъртни врагове. Тези, които стоят зад проекта”метъл”, вероятно дори не слушат собствената си смърдяща продукция, но знаят, че това е средство за поробване на българите. Първо духовно, а след това окончателно и явно, защото морално деградиралият народ не може да се съпротивлява, дори и пред явни безобразия. Това е механизмът.

Метълът е синоним на самоунижение, на прекланяне пред поробителя. Нашите предци са предпочели бесило пред чуждата отвратителна ориенталска скандинавска култура, а сега мнозина безумци я приемат доброволно за своя “култура” и по този начин плюят върху отрицанието и саможертвата на дедите си. Сякаш са слепи и глухи, сякаш са зомбирани.

Публикувана на 07/25/10 01:51 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/rl-ooW1KKLU/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване