07/28/10 08:15
(http://ivanbedrov.com/)

Малко по-бързата родна полиция

jtees1“Има две лица – това е майката и това е един техен роднина, който идва от Турция на гости. Всъщност с тях няма проблем, защото те са видими и няма никакви съпротивителни действия, които да са предприели към органите. Но в момента, в който тръгват към детската стая, виждат отворена врата, виждат женски силует и смятат, че може би момичетата са вътре. Затова просто влизат в стаята по малко по-бърз начин, за да могат да предотвратят и подобни действия. Оттам се получава и удара на момичето от вратата.”

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обяснява пред Народното събрание за инцидента в Кърджали. Влизаш малко по-бързо и момичето е с рана на главата. Влизаш много по-бързо…. не ми се мисли.

Спомних си за един стар виц: Полицаите влизат и откриват труп със 77 прободни рани, а до него стои мъж с кървав нож в ръка. Проверката установила, че мъртвият се спънал в кухнята, паднал върху ножа и така 77 пъти. А другият просто му помогнал, за да не продължи да пада върху ножа.

Тези дни имало и пътен инцидент с бронираните коли на Цветанов. Пострадала е жена, която е карала засегнатата кола. Заглавието в сайта на Бареков беше: Джип се вряза в кортежа на Цветанов

Май няма нужда от повече думи.

снимка: подходяща, от MTV

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване