08/11/10 06:47
(http://patepis.com/)

Халкидики: Ден втори: Целунати от Слънцето *

Продължаваме с пътуването с мотора на Адриана из Гърция. Стигнахме първоначално до Ситония, а сега продължаваме из Халкидики. Приятно четене:

Халкидики:

Ден втори: Целунати от Слънцето *

Ден Втори :)))) Пълен релакс...
... започнал с чуруликането на птичките и смеха на двора.
Ококорвам очички... Закуска с кафе подсладено с бяло сладко (поради липса на захар) чака мен - последния излюпил се от меките завивки. Смъкнали от плещите си тежките екипи... боси, по къси гащи и потници имахме чувството, че сме в рая преди Ева да изяде ябълката... :))))
И на път... Пеша!!! За дългогоочаквания плаж... И то само, защото много път нямаше... бяхме си почти до морето... :))) Ей, това екзотично цвете, ми се изпречи предизвикателно от една жива ограда, позирайки за фотосесия... И щрак!
Въздухът ухае на жасмин, портокал и море...
Иглолистните дървета на плажа внасят допълнително усещане за свежест... И сред тази красота... Ние - сам сами като корабокрушенци на плажа... Сладка раздумка на припек... :) В красивата глава на Елена, сигурно се върти сложна мисъл... Колко още километра трябва да изминем, та нашите мъже да спрат да говорят само за мотори :))))) Но нали е информатик-математик... ще се справи!!! :))) Виж... тук една щуретина няма такива ядове, а едва стъпила на плажа поздрави гръцкото моренце с едно (малко нескопосано, но от сърце)сиртаки, пеейки с пълно гърло :))))) Ейййй, много папараци се навъдили... Не чакат да оставиш фотото и... Щрак! Ходи доказвай, че всичко ти е наред... :))))) Чудя се пък... На Павката защо ли му е да доказва, че няма сестра...
като всички се интересуват само от това - има ли си гадже!? :))))
Още не напекло и... първите неустояли на изкушението на морето - Цанко и Нина...
В студ и пек все заедно... :))) Радват ме! :)
Ей, го и Денислав... Озърта се за морски таралежи... ;)))
А Светльо отзад трябва да му пази страх... ( нали е пазител на реда :)
Но, ако на всички габровци морето им е до колене, то...
... на мацките от Летница им стига до... най-прелестните части ;) Ахааа!!! Дали нещо такова не е привлякло вниманието на Тодор към брега, та чак и с бинокъл се е снабдил!? ;)))))) А пък Ники буболечки снима по плажа... Ееее, отрязала съм Павката... Как можах!!! Колко ли няма да ми простят!? :)))) Ето тук ще си призная, не обичам да снимам хора... Още по-малко да снимат мен :))) Но всеки миг е толкова неповторим... Усмихвах се, когато свързвах снимките с преживените случки, толкова много, че тук е невъзможно да бъдат разказани... Но пък запечатаните мигове говорят, както и човешката памет :) Бъбрим си, бъбрим... А то взе, че се свечери... Изниза се още един прекрасен ден...
И какъв по-добър завършек на деня от... вечеря на приятели край морето...
... и това да видя огнената целувка на морето и слънцето и... Щрак! Тя е за Теб! ;)* В очакване на Ден Трети :)
Автор: Адриана
Снимки: авторът
Публикувана на 08/11/10 06:47 http://patepis.com/?p=17612
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване