08/17/10 09:10
(http://theplamen.blogspot.com/)

Няма бира

Петдесет и шест. Колекцията ми от бирени чаши включва 56 различни по обем, вид и форма, за различно видове и марки бира, от една дузина страни. Вчера ги броих.

Миналия септември Съюзът на пивоварите в България обяви конкурс за дизайн зна първата българска бирена чаша. Този март бяха обявени тримата победители. Има си и причина да пиша за това чак сега.

Началото на конкурса не беше лошо - ясно задание, чест и слава за награда, че и пригледна Фейсбук страничка, както подобава на маркетинг времето. Получени бяха над 60 предложения, бяха харесани 3 финалиста и започна голямото чакане. Класирането и победителите - Ирина Крумова, Елизар Милев и Мартин Ангелов бяха обявени в края на март тази година. Предполагам, че журналисти на събитието не е имало, защото информацията, която се разпространява, както и единствената снимка, е едно към едно от рилийза. Единствените две от предложенията, които съм виждал са това на Мартин (защото е блогър човека) и това на Волен Валентинов, което не е наградено. Но не и победилия дизайн. Кой знае, може би догодина ще ни го покажат.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване