11/26/10 07:06
(http://www.kenanoff.com/blog/)

FilmOn срещу конвенционалната телевизия

Тихомълком FilmOn.com прави за разпространението на телевизия, това, което iTunes направи за музиката. Глобална промяна, която не е териториално зависима, като (горе-долу) Hulu или сериозно съдената в САЩ Ivi. Интернет телевизията излиза от китайската стрийминг епоха и става сериозна. Даже има плеър за всички по-сериозни мобилни платформи (iOS, Android, BlackBerry).
И за разлика от много други опити, FilmOn е със сериозен гръб – основател е милиардерът Alki David и засега поне изглежда готов за неизбежната съдебна битка. Е гомемите американски мрежи, веднага си издействаха съдебна забрана от услужлив съдия и американските канали изчезнаха, засега временно.

Определено историята заслужава да се следи, ще видим какво ще стане в съда. Жалко е че напоследък всяка нова технология трябва да мине оттам… Ще може ли това, което е безплатно на небето, да е безплатно и в интернет?


Споделете в Twitter | Споделете във Facebook

Все още няма коментари, така че можете да сте първи!

| | Абонирайте се за нашите публикации по RSS или email или Facebook

Публикувана на 11/26/10 07:06 http://feedproxy.google.com/~r/kenanoff/~3/GuML83LMkAg/1818
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване