12/16/10 08:46
(http://vasvalch.com/)

За блоговете и работата в Signcafe

signcafeТова е една от онези истории, които започват с “Когато бях (по-)млада и зелена, все разглеждах списанието с интерес…” Но наистина е така. Signcafe – българското списание за реклама и маркетинг – беше една от първите ми крупни срещи със световни вдъхновяващи идеи и до днес продължавам всеки месец неистово да го търся по вестникарските будки (знам, знам, абонамент)

През този месец обаче имах удоволствието дори да покажа лицето и мислите си на неговите страници, благодарение на Лилия Костова. С нея си поговорихме за блоговете. “Хоби и професия” е много добро обобщение, под което тя публикува материала с мен и Бисер. По-долу ще видите текста, в който става дума за зараждането, аудиторията и темите на блоговете ни, за промените, които социалните медии им нанесоха (а и на блогосферата като цяло) и за бъдещето на корпоративните блогове и присъствието на компаниите в социалните медии. Дано ви е интересно!

Signcafe_bloggers

Вижте интервюто тук [PDF].



Още по темата:

  1. Когато работата те затрупа
  2. Blog Meme: Коя съм аз извън работата?
  3. Бизнесът и новите медии – статистика

Публикувана на 12/16/10 08:46 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/6AtJwLXZ69M/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване