12/30/10 10:58
(http://vasvalch.com/)

Най-доброто от 2010: 10+3 разкази и размисли

starsВчера със сигурност обхванахме повече материал, тъй като една снимка е равна на 1000 думи. Днес обаче във фокуса попадат някои от най-трудните за писане постове – защото писането винаги е било нещо много лично и в известна степен ме е страх да пиша тук. И все пак, оказа се, има някои добри попадения. За последно, споделям 10-те поста с най-много посещения, както и три, които са ми особено любими.

  1. 10 неща за мен “искрено и лично”: Тук казах някои тайни, които не са особено познати. Явно са били интересни на доста хора като за това “виня” и Майк Рам, който събра всички участия в тази блог-щафета в една доста готина е-книжка.
  2. Любовна поема за един блок: Доста лично обяснение в любов. Обектът, както често се случва, вече не е мой, но поне е останал един приятен текст, който да показвам.
  3. Какво знае Google за мен: Резултатите от т.нар. vanity search често са показателни.
  4. Мой, мой, мой!: Доста мнения се появиха по тази тема, но оставам зад тезата си, че чувството за собственост не трябва да стига до крайност.
  5. Моята къща: Диди винаги е била провокативна и не знам доколко ясно успя да ме накара да опиша мечтаната си къща. Представихте ли си я?
  6. Червен пръстен: Любимият ми цвят и един от любимите ми разкази в готиния Blog Challenge на Пламски.
  7. У дома е там, където има пудинг: Още една трактовка на темата за дома. Мисля, че се получи доста по-точно и уютно…
  8. Някакво такова коледно: Доказателство, че хейтът работи. Твърде не-Коледно ми беше тази година, а явно и доста хора са били в същото състояние.
  9. Един свеж ден: Какво е най-свежото? Любовта, хора, любовта!!!
  10. “Гората не е само дървесина” – нека ви пука!: Един от твърде (shame on me!) малкото ми еко-постове за 2010. Но пък каузата на WWF си струваше бложенето.

Доста от псевдо-литературните ми опити не влязоха тук. Затова пък мога да си позволя да извадя фаворити:

  1. More than words: Понякога, дори за мен, мълчанието може да е повече от златно. Един разказ с по-малко думи, но, надявам се, достатъчно чувства.
  2. Светът в кафето ми: Няма как да минем без пост за кафе. А то е много повече от напитка – то е несравнимо усещане за нещата.
  3. Майлс: Болката може да бъде разказана красиво, ако си талантлив. Аз не съм, но се старая :) А и великият Майлс послужи за вдъхновение много добре.

Е, това е от мен. През следващите няколко дни няма да ви досаждам – време е за почивка и Road Trippin’ :) Желая ви една прекрасна, динамична и изпълнена със случки нова година!

___
снимка: GioPhotos



Още по темата:

  1. Най-доброто от 2010: 10+3 във фотография
  2. Най-доброто от 2010: 10+3 за нови медии
  3. Най-доброто от 2010: 10+3 за маркетинг

Публикувана на 12/30/10 10:58 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/X9P1OuQdj8o/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване