03/06/11 10:23
(http://vasvalch.com/)

Мартеници и февруари 2011

black prince leedsХайде, мина си и февруари. Вече гледаме напред към пролет и все по-хубави неща, най-малкото от които е времето. Този месец имах възможност да пиша по-редовно, освен че се забавлявах с нови лекции и работа. Надявам се, че ви е било интересно. Ако пък сте пропуснали нещо, тук ще намерите първенците на месец февруари.

Най-четеният пост е обяснението за EdgeRank метриката на Facebook. В поста имаше и един удобен уред за измерване на EdgeRank на страници, но по закона на Мърфи той започна да дава проблеми, точно когато пуснах поста. Е, надяваме се да се оправи. На второ място е сводката за важните неща, които съм успяла да направя преди да навърша 30. Има още доста за вършене! На трето място идва една много готина кампания на матраци, която показва, че всичко е по-хубаво, когато се случва в леглото.

Най-много мнения събра темата за постиженията преди 30. Надявам се и другите поканени да се включат скоро в щафетата. Доста коментари се появиха и под въпроса за образованието по маркетинг. Трето място тук идва за други инструменти за измерване на онлайн репутация – Export.ly е доста удобен, наистина!

Желая ви един приятен и не особено непредвидим март. И все пак изненадите са нещо интересно… ;)



Още по темата:

  1. Месец на либоффф: Февруари 2010
  2. Любовно за януари 2011
  3. Тенденциите на 2011

Публикувана на 03/06/11 10:23 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/mTGtf9fHOzg/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване