04/03/11 08:48
(http://vasvalch.com/)

Лъжи, пролет и Март 2011

пролетДойде пролетта, дойде времето на лъжите и времето на плануването за лятото. Дойде и времето да видим какво ви е харесало най-много в блога през месец март. Смея да твърдя, че този път материал имаше достатъчно ;)

Най-голяма тълпа се е струпала в темата за Copy-Paste журналистиката. Определено съм доволна от това, защото темата е важна, а и двете страни (журналисти и PR-специалисти) има какво да подобрят. На следващо място – нещо по-забавно, а именно най-старата социална мрежа в България, дело на Шуменско. Отново, браво на Noble Graphics! Последно тук – краткото обобщение на нещата, които ми се иска да можех да пренеса от България в чужбина.

Що се отнася до постовете, които са ви накарали да ми кажете нещо, тук първо се класира празнуването на рождения ден на Блогчо – той вече е на 4 и скоро ще почне сам да се списва, а аз ще си почивам. На второ и трето място с равен брой коментари са темата за copy-paste журналистиката и впечатленията от новата реклама на Шуменско.

Ами, честита дори астрономическа пролет и прав поглед в лятото ви желая през април! Искам да напомня, че ако още не сте се регистрирали за безплатния целодневен уебинар #100, в който ще се включа и аз, е време да го направите! А ето и една любима пролетна песен за настроение:



Още по темата:

  1. Мартеници и февруари 2011
  2. Да, това не е шега! Март 2010 и видео
  3. Любовно за януари 2011

Публикувана на 04/03/11 08:48 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/wrNK--8teWk/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване