09/09/11 16:50
(http://www.azcheta.com/)

Книгоразделител за теб

Няма по-добро допълнение към хубавата книга от оригиналния книгоразделител. Вярно, сред страниците може да бъде пъхнато какво ли не, но истински запалените читатели знаят какво удоволствие е да си имаш специален предмет за отбелязване на страниците, а не просто някакъв билет, етикет или нещо подобно и невзрачно. Затова и в "Книга за теб" вече можеш да намериш специалните книгоразделители, ръчно изработени от Севда Козарева.

Лично аз смятам, че готин книгоразделител (е, с книга, де) за подарък е страхотна идея и смятам да се възползвам често от услугите на Севда, която твори безспир разни шантави комбинации, а преди дни си заслужи и огромна поръчка за една много специална книга, но за това – когато му дойде времето, ще чуеш, уверявам те.

Разгледай нейните кожени книгоразделители – те са здрави и удобни, определено смятам, че ще привлекат внимание, ако отвориш книгата си на публично място. Предлаганите варианти далеч не изчерпват възможностите ти – драсни един мейл на orders@knigazateb.com и кажи каква фигурка искаш да се изреже, каква големина би искал да бъде книгоразделителят, дори какъв цвят, и ние ще препратим поръчката към Севда, която ще каже възможно ли е да се направи, каква кожа би използвала и колко ще струва, естествено, защото всичко се изработва на ръка и различните варианти изискват различни материали и усилия. На готовия вариант се изпраща снимка, за да е сигурно, че всичко е направено, както го искаш :)

Някои велики книги заслужават специален книгоразделител, а защо не и тематични – за фентъзи, за наука (ха, ето такъв ще си поръчам, с изрязана колбичка, да речем!), за любовни романи или какво ли още не. Убеден съм, че и на теб ще ти хрумнат много идеи. Очакваме ги!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване