11/01/11 15:24
(http://www.borisloukanov.com/)

След Webit, интересните маркетинг форуми и уеб събития продължават

Интернет Маркетинг с нулев бюджет, Eventex, Social Me Workshop 6 и Direct Marketing с Анди Оуен си струва да се посетят!

И през този месец събитията в сферата на дигиталния маркетинг и уеб бизнеса продължават . Безспорно акцентът през октомври беше Webit – най-голямата проява за този бранш, не само за България, но и за цяла Източна Европа. Определено  третото издание на Webit бе най-силното досега – като мащаби и организация и като лектори и участници, като разнообразие и баланс в темите  – за което Пламен Русев и целия му екип заслужават адмирации. Въпреки, че нямаше знаменитости от ранга на Ранд Фишкин  (който бе гост на Webit миналата година), повечето от лекциите, семинарите и дискусиите на различните сцени и панели през двата дни бяха полезни и вдъхновяващи.
От тези които успях да посетя, най-силно впечатление ми направиха презентациите на Марвин Лиао от Yahoo,  на Мат Морисън от Starcom Mediavest, на Ръс Лидстоун от Euro RSCG London, на Марк Бресел от Microsoft Advertising и разбира се, на Джилйън Мюсиг от SEOMoz .

Но имаше и една допълнителна много приятна изненада в забавната част от програмата на Webit – участието в партито на небезизвестния Shpigler the Shark.  С него и с група приятели продължихме купона из софийските клубове до ранните часове на следващия ден и си прекарахме страхотно. Между другото Shpigler, чието истинско име е Лиор Рац се оказа много приятна личност и земен човек. Встрани от изявите му като шоумен, в момента ръководи видео студио, занимаващо се с продукция на branded comedy content, от време на време участва като актьор във филми и ТВ сериали, в миналото си се е занимавал с реклама и комуникации, дори за известно време е бил криейтив директор на BBDO Израел. ..Въобще много хубав и вълнуващ спомен – и от Shpigler, и от Webit.

Аз и Той - Shpigler the Shark

Сега за предстоящото :

Колегите от Web and Events  ви канят на две техни събития – Интернет Маркетинг с нулев бюджет и Eventex.

Интернет Маркетинг с нулев бюджет

се провежда за втора поредна година, като темите са свързани с най-актуалните тенденции в сферата на Маркетинг в социалните медии, Имейл маркетинг, Оптимизиране на уебсайт, Управление на онлайн репутация, Корпоративно блогване, Вирусен маркетинг, при това съобразени с приложението им в българските пазарни условия.
Сред лекторите са доказани професионалисти като Борил Богоев – създател на първия пълен, практически, интензивен, онлайн курс в България -  “Летящ старт в Интернет маркетинга”, Иво Илиев – абсолютен експерт в сферата на Фейсбук маркетинга, главен организатор на “Класация на българските facebook страници” , Станислав Димитров от Hop Online – лично за мен в Топ 3 на SEO специалистите в България, Крис Георгиев – една най-предприемчивите личности в уеб бизнеса у нас, основател на успешния Start up  Stock podium, Бисер Въловблогър, специалист по дигитален маркетинг и интернет комуникациии, управляващ APRA Digital България.

А ето как може да спечелите Amazon Kindle и безплатна покана за семинара.

Интернет Маркетинг с нулев бюджет ще се проведе на 1-2 декември в Интер Експо Център, София.
За регистрация тук

Еventex Seminar 

също е традиционно събитие, посветено изцяло на организацията на специални събития и ивент мениджмънта. То е има повече ПР насоченост и ще даде ценни практически съвети и знания по темата. Опит ще споделят шефа на All Channels Communication Group Александър Дурчев, Александър Ковачев от Red Devil Catering, Симона Харизанова от Web and Events, Ален Попович от Social Me, Тим Губел – участник в организацията на събития като Sofia Dance Week, Sofia Architecture Week,  Sofia Design Week,  Mellow Music Festival и др.

Eventex ще се състои на 16-17 ноември в Хотел Експо, София.
За регистрация тук
И за Eventex имате шанс до 6 ноември да спечелите безплатен пропуск.

Direct Marketing Seminar с Анди Оуен

Всички, които се занимават с директен маркетинг в различните му аспекти – маркетинг и бранд мениджъри, онлайн маркетинг специалисти, копирайтъри и управители на малки и средни фирми трябва задължително да присъстват. Анди Оуен е едно от най-влиятелните имена в света на директния маркетинг днес.
Неговата международна консултантска фирма за директен маркетинг Andy Owen & Associates има офиси в Дубай, Букурещ и Москва и работи практически по целия свят.

Семинарът на Анди Оуен,  организиран от Интерконтакт България ,  ще се проведе на 30 ноември, в залата на Интерпред, София.

За регистрация тук

Social Me Workshop #6

Колегите от Social Me продължават с поредицата обучителни семинари. И този път акцентите ще са върху последните промени във Facebook, както и към най-важното за Google +, Twitter, LinkedIn и най-добрите практики за реклама и маркетинг в социалните медии. Основните лектори са Ален Попович, Иво Илиев, Евгени Йорданов и Бисер Вълов, които имат и сериозен практически опит в прилагането в реалноте пазарни условия на тези маркетингови стратегии, и то на българска почва.

Събитието отново е в Интерпред, София, на 18 ноември.

За подробности и регистрация в Social Me Workshop тук

След Webit, интересните маркетинг форуми и уеб събития продължават is a post from: Boris Domain -The Marketing Creative Space

Публикувана на 11/01/11 15:24 http://feedproxy.google.com/~r/BorisDomain/~3/_CE-I7oG5EY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване