03/14/12 09:02
(http://www.borisloukanov.com/)

Кой иска безплатен пропуск за Интернет Маркетинг с нулев бюджет и PR Guru?

 

Колегите от Web & Events, организатори на семинарите „Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (В2В)” и „PR Guru” осигуряват по един безплатен пропуск за всяко от двете събития, които нито един маркетинг експерт или ПР специалист не бива да изпуска. Ще ви кажа как можете да ги спечелите. Но дори и да не сте сред печелившите, струва си да ги посетите.

Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B) 

zerо marketing seminarСлед първите 2 издания, които бяха посетени от над 500 участника, третата част на семинара е с B2B насоченост. Той е за всеки, който иска с минимални средства да постигне успех в Business to Business комуникацията в интернет.

Семинарът ще е полезен за всяка фирма или организация, която желае чрез различните инструменти на интернет маркетинга да подобри корпоративния си имидж, да увеличи продажбите си и да установи по-лични и близки контакти със своите бизнес клиенти и партньори.

Сред лекторите са доказани специалисти в интенет маркетинг бранша като Ален Попович от Social Me, Владимир Петков КаладанCTO на AII Data Processing, Евгени Йорданов, собственик на Webfiniti, Василена Вълчанова - Маркетинг координатор в АСБИС България, Крис Георгиев – основател на StockPodium и др.

Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B) ще се проведе на 21 март в Интерпред СТЦ, София. За регистрация тук

PR Guru 

pr guru seminarТова е първото издание на семинара “PR Guru” – събитие, посветено на новите тенденции и добрите практики в PR професията у нас. За това и колегите от Web & Events са се подготвили за силен старт, като са поканили за лектори и участици в дискусиите едни от най-изявените българески професионалисти в сферата на Връзките с обществеността: Александър Дурчев – изпълнителен директор на All Channels Communication Group, Десислава Бошнакова – собственик на ROI Communication и преподавател по PR в НБУ, Любомир Аламанов – съсобственик на APRA Porter Novelli, Нели Бенова – основател на Аpeiron Communication, Мария Гергова – управляващ директор на United Partners и разбира се, Максим Бехар -изпълнителен директор на M3 Communications Group и управляващ офиса на Hill+Knowlton Strategies в Чехия и др.

Семинарър PR Guru ще се състои на 5 април, Интерпред СТЦ, София. За регистрация тук

А всички студенти получават код за 30% отстъпка от таксата за регистрация.

Как да спечелите безплатни пропуски за двата семинара?

Всеки, който иска да посети „Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B)” или „PR Guru” трябва да сподели този пост във Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+. (ако нямате профил в някоя от тези мрежи, крайно време е да си направите). След което да напише в коментар под поста името си и за кой от двата семинара желае безплатен пропуск.

Разчитам на коректността на участниците, че всички включили се наистина са споделили статията и в 4-те социални мрежи, особено като се има предвид, че това винаги може да се провери.

Двамата спечелили ще бъдат определени на случаен принцип на 19 март, понеделник в 12.00 ч., което означва, че в 11.59 ч. на същия ден е крайния срок за участие.

Всеки коментар ще бъде номериран по реда на постъпването му, като съответните числа ще бъдат разделени на две групи – желаещи за единия и желаещи за другия семинар. С помощта на програма за генериране на случайни числа ще бъдат изтеглени печелившите – първо за „Интернет маркетинг с нулев бюджет 3 (B2B)” и после – за „PR Guru”.

Ще ги обява тук в коментар, както и в профила ми във Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+.

Успех! :-)


Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


Кой иска безплатен пропуск за Интернет Маркетинг с нулев бюджет и PR Guru? is a post from: Boris Domain -The Marketing Creative Space

Публикувана на 03/14/12 09:02 http://feedproxy.google.com/~r/BorisDomain/~3/IUv3g63n6AY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване