11/03/11 07:45
(http://vasvalch.com/)

Време за събития

Този период от годината винаги е много силен от гледна точка на събития, семинари и конференции за маркетинг. След Webit ни чакат още интересни неща, особено за тези, които се интересуват от организиране на събития и онези, които търсят нискобюджетни начини за промотиране на марката си (а това май сме всички). Обичам да ме канят за медиен партньор на интересни семинари, за които така или иначе бих писала.

Тънкостите на специалните събития

eventex-2011Организирането на събития прилича на сушито – след като опиташ от тази работа, или я обикваш до степен на пристрастяване, или я намразваш също толкова силно. Мисля, че има хора, които са родени организатори и винаги имат план Б, а има и такива, които просто не могат да предвидят как ще се развият нещата и не могат да отреагират достатъчно бързо на непредвидени ситуации. Но независимо към кой от двата типа спадате, винаги е полезно да чуете нова гледна точка и да си направите още един списък за проверка при подготовка. Затова препоръчвам посещението на Eventex Seminar 2011. Темите и тази година са интересни, а от опита ми като посетител миналата година мога да кажа, че в лекциите има по нещо за всеки – както за професионалисти, така и за начинаещи. Тази година ще ми е най-интересно да чуя мнението на Александър Дурчев от All Channels, тъй като агенцията отдавна се е наложила като професионалист в организирането на събития. Като отявлен любител на кухнята се надявам Александър Ковачев от Red Devil Catering да е подготвил и материално представяне по време на презентацията си за същността на кетъринга като изкуство :) Чакам с нетърпение и Тим Губел, който ще говори за организиране на културни събития. Имате още два дни възможност да хванете предварителната регистрация на преференциална цена. Като съвсем пресен бивш студент оценявам и факта, че организаторите са предвидили 20% отстъпка за студенти. Eventex Seminar 2011 се провежда на 16 и 17 ноември.

Маркетинг за без пари

zero-marketingДруго в графата “Предстоящи” е Интернет маркетинг с нулев бюджет. Не съм присъствала на предното издание на семинара, но отзивите бяха доста добри. Фокусът тук са креативните кампании и техники, които не изискват (голяма) материална инвестиция, а ще ви помогнат да маркетирате марката и бизнеса си успешно. Темите тази година ще се въртят около уеб-дизайн, email-маркетинг, социални медии, SEO, viral и още много. Списъкът с лектори изглежда интригуващ. Борил Богоев създаде първия пълен курс за онлайн маркетинг у нас и има какво да сподели на база 12 години професионален опит. Иво Илиев просто няма нужда от представяне – прочетете блога му и можете да сте сигурни, че е един от най-добрите професионалисти за Facebook-маркетинг в България. Станислав Димитров ми е любимо лице от онлайн-бранша не само заради споделяната ни любов по добрата стара Англия, но и като един от по-добрите SEO-експерти. Не на последно място, Бисер Вълов, с опита си в PR-бранша и социалните медии, може да даде винаги добри съвети за ангажиране на аудиторията във Facebook и създаването на лоялна група от фенове онлайн. Отново, до утре важи намалената такса за ранна регистрация. Интернет маркетинг с нулев бюджет се провежда на 1 и 2 декември.



Още по темата:

  1. Време за театър
  2. Време за мъже
  3. Любов по време на Интернет

Публикувана на 11/03/11 07:45 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/-uq3LscTbek/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване