11/27/11 11:24
(http://www.azcheta.com/)

Хорхе Букай в България и през 2012г.

Хорхе Букай отново ще посети българия през 2012 година, този слух потвърдиха от издателство "Хермес" по време на срещата с друг гостуващ техен автор у нас - Александра Маринина.

"Имаме официално потвърждение за гостуването на Букай през май следващата година", заяви мениджърът връзки с обществеността на издателството - Десислава Добрева. Поводът за посещението ще бъде премиерата на новата книга на автора, която ще бъде издадена през май 2012 г. и у нас. Името й за сега остава в тайна, но успяхме да научим, че тя ще бъде сборник с разкази и притчи, подбрани специално от психотерапевта.

Писателят, чиито книги се продават в повече от два милиона копия по целия свят, е посещавал страната ни през 2010 и през 2011 година. Поводът за последното му посещение беше премиерата на четвъртата му книга – „Да се обичаме с отворени очи”, както и литературният фестивал „Пловдив чете”, на който световноизвестният автор беше специален гост.

Ако някоя от книгите на Букай все още липсва в колекцията ти, можеш да я добавиш през "Книга за теб".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване