02/02/12 15:16
(http://ivanbedrov.com/)

Заглавието казва това, което искат

Специализираният наказателен съд (да не се разбира нито като Спецсъдът, нито като съдът „Антимафия“) светкавично е наврял в миша дупка наркобизнеса. Както съобщава сайтът news.bg, “Специализираният наказателен съд продължава със светкавичните присъди. След като преди дни приключи делото срещу украинския мафиот Степан Кара само за 1 час, днес присъда беше издадена за по-малко от 20 минути.”

Като съвестен данъкоплатец не мога да не съм доволен, че с моите пари правосъдието е станало бързо и неизбежно. Мафията е на изчезване, скоро и в склада няма да остане. Осъденият днес бил хванат с 0.54 грама наркотични вещества, на стойност 3.24 лева. Помислих си дали да не се усъмня в смисъла от съществуването на този съд, ако той ще се занимава с квартални хулигани, но бързо се отказах. Причината е, че нямам имейл адрес на съда, за да попитам дали мога да публикувам съмненията си. Вчера председателят на съдя Георги Ушев поиска всички текстове по темата да бъдат изпращани предварително, защото както обясни пред „Капитал Daily” “Трябва да имаме механизъм заглавията да казват това, което ние искаме.“

Затова много моля, ако някой има адрес на съда, да ми помогне, за да изпратя съмненията си и след като ми ги върнат редактирани, ще ги публикувам. 

снимка: mediapool.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване